Návštěvník Strocek Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Odesláno 6. února 2024 Díky kluci. Ashby jsem mohl taky vyzkoušet, ale to mě nenapadlo, jel sem jenom na Bedalku. Obecně ty bavlněný bundy si trošku sednou, ale nevim jak moc, takže ta Bedalka kdyby si trochu sedla v křídlech, tak by to šlo. Pořád nejsem vyloženě rozhodlej, zase dávát osmičku za bundu, kde máš trošku pochybnosti... Asi budu muset vyzkoušet ještě Ashby a uvidí se.
ragu Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 před 9 hodinami, Strocek napsal: Díky kluci. Ashby jsem mohl taky vyzkoušet, ale to mě nenapadlo, jel sem jenom na Bedalku. Obecně ty bavlněný bundy si trošku sednou, ale nevim jak moc, takže ta Bedalka kdyby si trochu sedla v křídlech, tak by to šlo. Pořád nejsem vyloženě rozhodlej, zase dávát osmičku za bundu, kde máš trošku pochybnosti... Asi budu muset vyzkoušet ještě Ashby a uvidí se. Kde sis to zkoušel? Tyhle bundy mívají na Zalando Lounge pravidelně se slevou až 50%, případně dost často bývají levněji ve Van Graafu na Václavaku. I v Gentleman Store mají výprodej. Tak je otázkách proč za to dávat osmičku.
ragu Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Tak koukám že zrovna Bedale teď nikde online levnější není. Možná zvaž jestli ji potřebuješ hned, osobně žádný voskovky od Barbour nemůžu nosit, pokud je venku byť jen náznak sluníčka.
Waya03 Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 (upraveno) Já jsem byl taky odskoušet v Gentleman Store nějaký Barbourky a bylo to jak řečeno výše, do Bedale jsem se nevešel ramenama, Beufort podobně a taky mě navíc neoslovila ta obří kapsa na zádech, kam si máš schovat na lovu zastřelenýho králíka nebo co. Ashby zas byla tak vypasovaná, že bych musel vzít aspoň XL. Nakonec jsem koupil naslepo Barbour Farnham přes Zalando Lounge. https://www.outdoorandcountry.co.uk/mens-barbour-farnham-wax-jacket.html Je to sice ušitý v Bulharsku, ale materiál by měl bejt stejnej jako klasika modely. Nechal jsem si poslat L i M a Mko pak poslal zpátky. Vyšlo to na 3,5k. Taky se mi moc líbil model Hereford, tu jsem viděl ve Van Graff na Václaváku, ale měli jen S. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2024 uživatelem Waya03
Waya03 Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Btw. Ještě nám do uniformy Chronomaga chybí správná čapka. Já si koupil nedávno tenhle hipsterskej docker cap Stetson a nemůžu si to vynachválit https://www.snapbacks.cz/docker-cap-stetson-wool-cashmere-black-8810101_z50769/#40760 Je to z vlny a kašmíru, neskutečně pohodlný, k Barbour voskovce a Red wing botám sedne jako prdel na hrnec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Akorát je blbý, že s tímhle už můžeš pít jenom výběrový kafe z malý lokální pražírny, zapíjet kombuchou a přikusovat avokádovej toast za tři kila.
Moty Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 K čemu je tahle čepice? Mě musí krejt uši, respektive když je menší zima a nemám potřebu zakrejt uší, tak čepici nepotřebuju, takže jak píše @raguje to hipsterská pokrývka k avokádovýmu toastu
Frantik Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Navic me tenhle typ čepic vzdycky pripomina nasazovani šprcky na ptáka
Chosef76 Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Sleduju to tady poctivě. RW nosím, přežil jsem kurevské krvavé období, teď sednou. Voskovky od Barbour děsný. V tom se někdo cítí komfortně? Čepička na hipstera vypadá na fotce dobře, jen u nás skinhedů de natura to nefunguje, potřebujeme zakrýt celou hlavu včetně uší. Sent from my iPhone using Tapatalk
KFL Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Já mám už asi 6 let voskovanou Barbourku (podobný model jako Asby, akorát slimfit; jméno už si nepamatuju a zjevně už ji nedělají) a nedám na ni dopustit. Jaro/podzim a tyhle zimy se svetrem ideál. Jednou ročně ji navoskuju, protože jinak po sezoně vypadá, jak kdybych ji vytáhnul z popelnice a pak zase dobrý.
Moty Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 před 2 minutami, KFL napsal: Jednou ročně ji navoskuju, protože jinak po sezoně vypadá, jak kdybych ji vytáhnul z popelnice a pak zase dobrý. Voskuješ sám? Ta moje už nevypadá uplně dobře a zasloužila by si novou vrstvu
moco Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 S láskou vzpomínám na procházky městem za svitu jarního/podzimního slunce, vyhledávajíc plynulý průchod stínem bez doteků paprsků na voskovanou Bedale
KFL Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 1 minute ago, Moty said: Voskuješ sám? Ta moje už nevypadá uplně dobře a zasloužila by si novou vrstvu Jj, je to operace na cca hodinu. Nejdýl trvá rozpuštění vosku a nanášení. Pak ji nechám chvíli schnout a nakonec to vemu fénem na nízkou teplotu, aby se vosk pěkně vpil (hlavně na švech). Pohoda.
KFL Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 (upraveno) Just now, Moty said: A šmrdláš to štětcem? Houbou na nádobí (tou jemnou stranou ). A mám teda rukavice, abych nebyl zajebanej. Upraveno 7. února 2024 uživatelem KFL
Moty Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Už to vidím, postup here A vosk here https://www.gentlemanstore.cz/obleceni/bundy-a-kabaty/ochranny-vosk-na-bundy-barbour-thornproof-dressing-200-ml
obrbobr Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 Před hodinou, Chosef76 napsal: Sleduju to tady poctivě. RW nosím, přežil jsem kurevské krvavé období, teď sednou. Voskovky od Barbour děsný. V tom se někdo cítí komfortně? Čepička na hipstera vypadá na fotce dobře, jen u nás skinhedů de natura to nefunguje, potřebujeme zakrýt celou hlavu včetně uší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk to je přeci jedno, že Ti žádná bunda od Barbour nesedne a jsou hnusný, důležitý je to logo a taky, že to nosí Bond, ne?
Waya03 Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 před 3 hodinami, Moty napsal: K čemu je tahle čepice? Mě musí krejt uši, respektive když je menší zima a nemám potřebu zakrejt uší, tak čepici nepotřebuju, takže jak píše @raguje to hipsterská pokrývka k avokádovýmu toastu Dřív jsem hodně nosil zmijovku, mám asi 3-4 barvy, který jsem si vždycky ladil ke svetru. Se stářím ale začínám bejt víc marnivej a hledám si novej styl. Kdyby mi rostly vousy, byl by ze mě asi lumbersexuál, takhle se ze mě stává spíš hipster. Jako neni to ale pěkná představa, někde si popíjet kafe a žrát ty tousty? Mě to rozhodně neuráží Ale vážně, těch odhalených uší jsem se bál a ve výsledku nakonec žádný problém. Když je extrém, tak ten okraj jde nouzově sklopit. Navíc mi jde lip manipulovat se sluchátkama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivan Lelák Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Odesláno 7. února 2024 před 3 hodinami, Moty napsal: Už to vidím, postup here A vosk here https://www.gentlemanstore.cz/obleceni/bundy-a-kabaty/ochranny-vosk-na-bundy-barbour-thornproof-dressing-200-ml Skvělé, asi se do toho pustím sám, vypadá to jako povinný romantický chlapský rituál. Sice nemám Barbour, ale předpokládám, že ten vosk je použitelný na všechny olejové bundy..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se