prischera Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Téměř po třech letech na chronomagu jsem se dopracoval k mým dreamwatch. Hodinkách o kterých jsem ani neuvažoval, že je budu kdy mít. Původně jsem je chtěl dát do chlubírny, ale protože se jedná o hodinky notoricky známé, a protože každou chvíli řeším, kam jakou fotku dát, rozhodl jsem se nákup oslavit vláknem, kam budu dávat to ze svých foto-chrono-pokusů, pro co mě nenapadne lepší místo. Přiznám se, že jsem se inspiroval kolegy, snad se fotky budou líbit. Dost řečí, začnu rovnou s obrázky aktuálních favoritek. Dobře známe Omega Seamaster Profesional alias bondovky, ve své zatím poslední edici, s keramickou lunetou. Tah překvapil, podle fotek spíš slabší, naživo super a fantasticky pohodlný Mě osobně se líbí i na gumě, ale v okolí moc pochopení nenacházím A to nemluvím o NATO strapu, ale ať si pindá kdo chce co chce Lumi neoslňuje, ale svítí výrazně, dlouho a zelená lumi minutové ručky oproti modrému zbytku mě nutí pořád zhasínat Kvalitně propracované dýnko s mořským koníkem, nepřekvapí... ... stejně jako do precizní detaily cifru TO BE CONTINUED... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Moc Ti gratuluji. Jsou to fakt krásné a hlavně skvěle funkční a čitelné hodinky. Míval jsem je kdysi modré a v quartzu a doteď lituju, že jsem je takřka nenošené prodal. A to tyhle jsou samozřejmě úplně jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Parádička. A to lumi je fajnové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Jsou super. Mám klasické bondovky v quartzu a líbí se mi, že i když jsou to vlastně stejné modely, vypadají úplně jinak. Tyhle mi přijdou víc elegantní, ať už kvůli ciferníku bez vlnek a nebo třeba drobnosti, jako je černé datumové okénko.. Nejlepší by bylo mít je oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 (upraveno) Moc gratuluju, jsou peckovni. Uvnitr dobra strojovna, zvenku skvele pouzdro, legandarni bondovsky skeleton hands a v te cerne jsou nakonec mozna i hezci nez v modre. Dej prosim casem kdyztak vedet jakou delaji odchylku, jsem na 2500D docela zvedavej. edit: a koukam ze na lumi se taky nesetrilo, vypada to ze sviti fakt hodne, tak jako vsechny Omega potapky Upraveno 8. února 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Gratuluju. Ta první fotka s lumi je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 (upraveno) gratulace! ten AR je vynikajici, skoro to vypada, ze's na fotky vyloupl safir. ikdyz jsem mel pochybnosti, ten NATO jim docela sedi, at si rika kdo se co chce... myslim, ze i tento by jim sednulhttp://www.monkeyswag.co.uk/mod-watch-strap-james-bond-1817-p.asp Upraveno 8. února 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Jsou fakt paradni! Uz se tesim az je uvidim na zivo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Kubo,jako vzdy,paradni fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbynda Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Také moc gratuluji. Jsou to krásné fotky ještě hezčích hodinek :-) Ta lumi je opravdu úchvatná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Vybral si velmi dobře, gratuluji. Osobně se mi černá varianta bez vlnek líbí víc než starší modrá klasika, která už je trochu profláknutá. Na hadru jsou nejhezčí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Kubo gratuluji! Tak ses konečně dočkal . Fotka s lumi je skutečně super, ten AR mi silně připomíná mé Herculesy, tam to tak vypadalo, jako by tam nebyl . Užívej si jich! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Díky všem za ohlasy. Udělalo se hezky, tak jsem na víkend přezul na gumu a udělal pár fotek venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Gratuluji - dobrá volba. A přeji ti, aby ti vydržely dýl než mě. Já je měl dlouho jako dream watch a potom mi vydržely jen půl roku. I když kdo říká, že se k nim nevrátím? Edit: a nejhezčí jsou na origo náramku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Prekvapuje ma na nich taký čistý dojem. Napriek už dvadsaťročnému pôvodnému designu mi pripadajú napodiv neopozerane a to som bondovky viac rokov nosil. Odčítanie času v okamihu pri letmom pohľade cez deň aj v noci. Dobre vyzerajú na Nato aj s kaučukom. Vtedy vyzerajú ako iné hodinky, menej zbehlí ich z dvoch -troch metrov nevedia dobre identifikovať bez origo ťahu (osobná skúsenosť). Keď začnú trochu nudiť na ťahu, stačí malá zmena. Strojček a keramika posúvajú hodinky na vyšší level. Musím len gratulovať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 bondovky ma vzdy odpudzovali, ale priznam, ze tato nova verzia je naozaj atraktivna (az na buznatah). som zvedavy dokedy ta budu bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Super na gumě i na hadře (ta se ale hodí skoro na vše), vůbec si do toho nenechej kecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Ty Kubo patříš mezi "koření" tohoto webu. Máš vášeň pro hodinky, umíš výtečně fotit a navíc máš fakt parádní hodinky. Tyhle keramické Bondovky jsou fakt úžasné - ale to každý vidí z tvých povedených fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 gratulace a díky za pěkný fotky, jsem zvědav jak dlouho se u tebe ohřejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 (upraveno) Hezky Ty, přeju Ti, aby nirvána s bondovka trvala co nejdéle;-)) a musíme dat tu chronokavu, dokud mam Alpiny Upraveno 8. února 2014 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se