Ondrej71 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 (upraveno) Kubo, krása, a ještě jednou gratulace, jsou parádní. A ta rytina je skvělá Upraveno 4. února 2019 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Rozhoupával a vymýšlel varianty, já myslel, že už je to hotová věc dlouho ? Jinak jsem si taky všiml, že momentálně nejsou, když jsem si je chtěl jít za poslední 2 měsíce znovu asi 6 x zkusit. A gratuluji jsou skvělé, ale o tom už jsme se asi několikrát bavili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Musel jsem si ty hodiny přepočítat :-D gratulace veliká, hodinky parádní. Raději ručka ve tvaru sněhové vločky, než nějaká napodobenina Mercedesu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Jsou skvělé. A ta rytina se taky povedla. Všechno nejlepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Rozhoupával a vymýšlel varianty, já myslel, že už je to hotová věc dlouho ? Jinak jsem si taky všiml, že momentálně nejsou, když jsem si je chtěl jít za poslední 2 měsíce znovu asi 6 x zkusit. A gratuluji jsou skvělé, ale o tom už jsme se asi několikrát bavili Teď musíš na čumendu za Kubou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Gratuluju k narozeninám i k hodinkám. Myslím, že jsi zvolil, jak nejlíp si mohl. Tudor mám nějak podvědomě spojený jako hodinky, které si člověk chce nechat napořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Tak předně vše nejlepší k jubileu a následně gratulace k Tudorkám..konečně jsi se dočkal! Mimochodem udělat rytinu místo klasického data takto hodinově je výborný nápad, to si musím pamatovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Gratuluju k jubileu, konečně jsi chlap :-).Hodinky pěkné a už se těším na recenzičku a zhodnocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Gratuluji k narozeninám i k perfektním hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Gratulace jak k narozkám, tak i hodinkám. Tak nějak o ně taky pořád v myšlenkách zakopávám, budu je muset asi někdy vyzkoušet. Jinak rytina super, snad jsi to spočítal dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 taky gratuluju a těším se na recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Dal jsem 350640:24 a zjistil, ze ti je asi 14000 let. Tak to uz jses velkej kluk. Gartuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Dal jsem 350640:24 a zjistil, ze ti je asi 14000 let. Tak to uz jses velkej kluk. Gartuluji To ti teprve vyšlo, kolik je mu dnů :-)))))Mě to taky nedalo a počítal to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Výborný! Jak hodinky, tak ryté jubileum. Precizně vykalkulovaný s přestupními lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Díky všem za gratulace. Hodinové vyjádření jubilea nebyl můj nápad, ale tuším mojí sestry, každopádně byl v gesci darujících. A udělalo mi to velkou radost. Teď každopádně nějakou dobu hodinky nesundám z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Za mě supr výběr. Ještě jednou gratulace (ke všemu ) a nebudu určitě sám, kdo se už ted těší na další nálož fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Přidám fotek Tudorů a protože jsem se zase po čase dostal k focení, tak i pár dalších kousků, které mi sice neříkají pane (bohužel ), ale stojí za to . Tropical od Watch Gecko, tohle mě bude bavit H.Moser & Cie. Pioneer - na tahu H.Moser & Cie. Pioneer - detail spony Seiko Presage SPB085J1 SEIKO Presage SPB075J1 Audemars Piguet Royal Oak Offshore Safari Tag Heuer CAR5A8Y.FT6072 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Moc krásný fotky, btw Tudory jsou z těchto stejně nejlepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Mám pocit, že to přestávám mít pod kontrolou Už delší dobu koukám po plesnifkách a odolávám. Až do minulého týdne. Ventusy se mi líbily, ale byly naštestí vyprodaný. A co čert nechtěl, objevily se v prodeji. Dneska přišly, tak jsem je odpatinoval, nasadil novej řemen od Zekona a docela mě baví. Akorát si teda budu muset asi koupit další ruku, protože vůbec nevím, kdy to všechno unosím Ale za ty prachy jsou skvělý... To dýnko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 (upraveno) Dorazila nová várka Chevronů z Crown and Buckle, první z nich a Tudor, Born to Dare Upraveno 22. února 2019 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se