Návštěvník Matiniela Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Steve je borec. http://www.csfd.cz/film/25743-le-mans/
kvejkr Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Pockejte az se dostanete k druhy serii Following, ta je este prisnejsi a propracovanejsi Jinak doporucuju Bates motel - http://www.csfd.cz/film/331347-bates-motel/ , vybornej netradicni serial, je vicemene jedno jestli ste fanda Psycha nebo ne, je to komplexni pribeh o zivote v jednom trhlym americkym mestecku nejde jen o Normana...super herci, pribeh i zvraty...uz bezi druha serie a kvalita se drzi.
spineshank Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 V 9. 4. 2014 v 18:20, spineshank napsal: neviděl jste někdo toto?http://www.csfd.cz/film/314998-seal-team-6-dopadeni-usamy-bin-ladina/tak jsem to právě shlídl.....hodně slabej odvar,zbytečnej film Zero Dark Thirty je prostě o 100lvl jinde
barrym Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 V 12. 4. 2014 v 20:51, spineshank napsal: tak jsem to právě shlídl.....hodně slabej odvar,zbytečnej film Zero Dark Thirty je prostě o 100lvl jindeJá na to včera taky koukal a musím s tebou souhlasit.Fakt jak říkáš "zbytečný film"
Z. Paul Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Včera jsme byli v kině na Očista a jako fakt zajímavý. Horor to neni jak píšou, ale thriler je to dobrý, hodně zajímavá myšlenka filmu a taky hlavní vůdce vykonavatelů očisty by moh z fleku hrát Jokera.
Radius Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) Vše je ztraceno: komu nevadí, že tam hraje jen jedna postava - Redford, který řekne za celý film 5 slov, vlastně nadávek, tak je to suprový psychologický survival o chlápkovi, kterej si říká, že už to víc v prdeli být nemůže, ale může, mnohonásobně - a přesto to nevzdává http://www.csfd.cz/film/327119-vse-je-ztraceno/ Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem Radius
Gustaf Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 V 13. 4. 2014 v 8:28, Z. Paul napsal: Včera jsme byli v kině na Očista a jako fakt zajímavý. Horor to neni jak píšou, ale thriler je to dobrý, hodně zajímavá myšlenka filmu a taky hlavní vůdce vykonavatelů očisty by moh z fleku hrát Jokera. jo Očista docela dobrá, ikdyz jsem od toho čekal trochu víc. Já včera koukal na Enderovu hru...parádní sci-fi. Nadchlo mě to....vybornej namet na příběh.
hufnor Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 V 13. 4. 2014 v 8:50, Radius napsal: Vše je ztraceno: komu nevadí, že tam hraje jen jedna postava - Redford, který řekne za celý film 5 slov, vlastně nadávek, tak je to suprový psychologický survival o chlápkovi, kterej si říká, že už to víc v p...li být nemůže, ale může, mnohonásobně - a přesto to nevzdává http://www.csfd.cz/film/327119-vse-je-ztraceno/ Jako minimalistická záležitost ok, akorát se na to prosímvás nedívejte, pokud aspoň trochu jachtaříte. Protože z pohledu jachtaře je to příběh mamlase, pokoušejícího se o sebevraždu vlastní blbostí.
MarcelG Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Tento seriál se mi taky zamlouvá !http://www.csfd.cz/film/321550-the-fall/
Klotzman Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) V 13. 4. 2014 v 11:29, hufnor napsal: Jako minimalistická záležitost ok, akorát se na to prosímvás nedívejte, pokud aspoň trochu jachtaříte. Protože z pohledu jachtaře je to příběh mamlase, pokoušejícího se o sebevraždu vlastní blbostí.Jo - přesně můj názor - nevěřím, že existuje trouba, kterej sám vyjede na moře a AŽ se mu vysere navigace tak začne od první stránky číst knihu "Celestical navigacion"....Edit : Nehledě na to, že by mu to bez aktuálních tabulek pro ten rok bylo houby platný. Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem Klotzman
SCIFI Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 V 14. 4. 2014 v 9:58, Klotzman napsal: Jo - přesně můj názor - nevěřím, že existuje trouba, kterej sám vyjede na moře a AŽ se mu vysere navigace tak začne od první stránky číst knihu "Celestical navigacion"....já bych se vsadil že takovejch troubů se najde fakt hodně. o jachtění nic nevím ale hufnor nám říkal podobonou historku jak se někdo začne učit navigovat až mu klekne navigace
Tomas_2002 Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 V 13. 4. 2014 v 11:29, hufnor napsal: Jako minimalistická záležitost ok, akorát se na to prosímvás nedívejte, pokud aspoň trochu jachtaříte. Protože z pohledu jachtaře je to příběh mamlase, pokoušejícího se o sebevraždu vlastní blbostí. Takže vlastně autentický příběh z každodenního života
Radius Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Mějte pochopení, vždyť je to ročník 36...
rommir Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 SPÁČI , dnes večer na Primě. Bacon tam zahrál tak dobře ,že už mi asi navždy bude nesympatický.A ta scéna pomsty v baru je pro mě jedna z nej vůbec.
bandicoot Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Uf... šest dílů True Detective za sebou. Zítra zbytek. Já bych to dal nonstop, ale žena má hranice Michelle Monaghan je kočka, nechám tedy aktuální chápavé pokývání hlavou bez spoileru Z jiného soudku, co má Rust za hodinky a že to určitě nemohlo pípat jako ve třetím dílu. BTW GoT dáváme za tři dny o prázdninách (3+3+4). Zaprvé už je série komplet a zadruhé jsou děti mimo, tak to můžem osolit a sedět s brambůrkama dlouho do noci
Hasňa Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Cumim na Richarda II. na Artu a je to dobre. Ma to prekvapivy spad. Bez titulku bych byl ale ztracen. Pritom Mnoho povyku pro nic mi nedelalo problem.
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) Trebas nekoho zaujme, za chvili na Nova cinema jde Savior. Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem JendaM
roman_d Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Mne se z poslednich filmu zamlouvali podfukari
Hasňa Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Nevim, co driv dneska. Ted na ARD dokument o Ecclestonovi, na ZDFkutur historie Metalu, do toho Particka. A satelit s jednim tunerem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se