Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pockejte az se dostanete k druhy serii Following, ta je este prisnejsi a propracovanejsi :)

Jinak doporucuju Bates motel - http://www.csfd.cz/film/331347-bates-motel/ , vybornej netradicni serial, je vicemene jedno jestli ste fanda Psycha nebo ne, je to komplexni pribeh o zivote v jednom trhlym americkym mestecku :) nejde jen o Normana...super herci, pribeh i zvraty...uz bezi druha serie a kvalita se drzi.

Odesláno
  V 12. 4. 2014 v 20:51, spineshank napsal:

tak jsem to právě shlídl.....hodně slabej odvar,zbytečnej film :frusty:

Zero Dark Thirty je prostě o  100lvl jinde

Já na to včera taky koukal a musím s tebou souhlasit.

Fakt jak říkáš "zbytečný film"

Odesláno

Včera jsme byli v kině na Očista a jako fakt zajímavý. Horor to neni jak píšou, ale thriler je to dobrý, hodně zajímavá myšlenka filmu a taky hlavní vůdce vykonavatelů očisty by moh z fleku hrát Jokera. :) 

Odesláno (upraveno)

Vše je ztraceno: komu nevadí, že tam hraje jen jedna postava - Redford, který řekne za celý film 5 slov, vlastně nadávek, tak je to suprový psychologický survival o chlápkovi, kterej si říká, že už to víc v prdeli být nemůže, ale může, mnohonásobně - a přesto to nevzdává http://www.csfd.cz/film/327119-vse-je-ztraceno/

Upraveno uživatelem Radius
Odesláno
  V 13. 4. 2014 v 8:28, Z. Paul napsal:

Včera jsme byli v kině na Očista a jako fakt zajímavý. Horor to neni jak píšou, ale thriler je to dobrý, hodně zajímavá myšlenka filmu a taky hlavní vůdce vykonavatelů očisty by moh z fleku hrát Jokera. :)

jo Očista docela dobrá, ikdyz jsem od toho čekal trochu víc. Já včera koukal na Enderovu hru...parádní sci-fi. Nadchlo mě to....vybornej namet na příběh.

Odesláno
  V 13. 4. 2014 v 8:50, Radius napsal:

Vše je ztraceno: komu nevadí, že tam hraje jen jedna postava - Redford, který řekne za celý film 5 slov, vlastně nadávek, tak je to suprový psychologický survival o chlápkovi, kterej si říká, že už to víc v p...li být nemůže, ale může, mnohonásobně - a přesto to nevzdává http://www.csfd.cz/film/327119-vse-je-ztraceno/

Jako minimalistická záležitost ok, akorát se na to prosímvás nedívejte, pokud aspoň trochu jachtaříte. Protože z pohledu jachtaře je to příběh mamlase, pokoušejícího se o sebevraždu vlastní blbostí.

Odesláno (upraveno)
  V 13. 4. 2014 v 11:29, hufnor napsal:

Jako minimalistická záležitost ok, akorát se na to prosímvás nedívejte, pokud aspoň trochu jachtaříte. Protože z pohledu jachtaře je to příběh mamlase, pokoušejícího se o sebevraždu vlastní blbostí.

Jo - přesně můj názor - nevěřím, že existuje trouba, kterej sám vyjede na moře a AŽ se mu vysere navigace tak začne od první stránky číst knihu "Celestical navigacion"....

Edit : Nehledě na to, že by mu to bez aktuálních tabulek pro ten rok bylo houby platný.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno
  V 14. 4. 2014 v 9:58, Klotzman napsal:

Jo - přesně můj názor - nevěřím, že existuje trouba, kterej sám vyjede na moře a AŽ se mu vysere navigace tak začne od první stránky číst knihu "Celestical navigacion"....

já bych se vsadil že takovejch troubů se najde fakt hodně. o jachtění nic nevím ale hufnor nám říkal podobonou historku jak se někdo začne učit navigovat až mu klekne navigace

Odesláno
  V 13. 4. 2014 v 11:29, hufnor napsal:

Takže vlastně autentický příběh z každodenního života :D

Odesláno

SPÁČI , dnes večer na Primě. Bacon tam zahrál tak dobře ,že už mi asi navždy bude nesympatický.A ta scéna pomsty v baru je pro mě jedna z nej vůbec.

Odesláno

Uf... šest dílů True Detective za sebou. Zítra zbytek. Já bych to dal nonstop, ale žena má hranice :D

Michelle Monaghan je kočka, nechám tedy aktuální chápavé pokývání hlavou bez spoileru ;)

Z jiného soudku, co má Rust za hodinky a že to určitě nemohlo pípat jako ve třetím dílu.

BTW GoT dáváme za tři dny o prázdninách (3+3+4). Zaprvé už je série komplet a zadruhé jsou děti mimo, tak to můžem osolit a sedět s brambůrkama dlouho do noci :D

Odesláno (upraveno)

Trebas nekoho zaujme, za chvili na Nova cinema jde Savior.

Upraveno uživatelem JendaM

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...