tano Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Viděl jsem nedávno Kalvárii a určitě to nebylo naposledy....Take jsem to uz stahnul . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Nebojte, je to pohodová letní řachanda jako od Mistra Trošky ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Kalvarie a Reznici vypadaji schopne. Uz jsou na seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Ne že bych pořád čučel na TV, ale večerní pořady na JOJ Cinema a Dajto mi přijdou o hodně zajímavější, než na všech TV u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Narazil jsem na něj trochu pozdě, tak kdo neviděl Harryho Bosche, můžu doporučit:http://www.csfd.cz/film/365505-bosch/komentare/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Nebojte, je to pohodová letní řachanda jako od Mistra Trošky ;o)Nejak mi to nevzalo chlape, zajimave a neotrele to jo, ale jinak jikra nepreskocila . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Ono to možná i dopadne dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Já ho mám navždy vrytý do paměti jako X-Men a Prometheus a neseděl mi ani jako Jobs a nebude mi sedět ani jako někdo další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Narazil jsem na něj trochu pozdě, tak kdo neviděl Harryho Bosche, můžu doporučit:http://www.csfd.cz/film/365505-bosch/komentare/Harry je skvělej. A teď od boku, bez rozmejšlení či dokonce hledání - co nosí za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Harry nosi RLX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 to je dost širokej pojem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 SD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Suby noudejty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 SDNo jasně i když jsem se ptal démona. Ale ten kdoví co dělá ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Narazil jsem na něj trochu pozdě, tak kdo neviděl Harryho Bosche, můžu doporučit:http://www.csfd.cz/film/365505-bosch/komentare/dabing alebo iba titulky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 dabing alebo iba titulky?V každém případě origo+titule. Jediné výjimky jsou Přátelé a MASH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 V každém případě origo+titule. Jediné výjimky jsou Přátelé a MASH.Kam ti to mam podepsat?Jeste bych tam pridal Cervenyho Trpaslika. A to jen proto, ze v originale jsem ho neslysel a Vladyka jako kocour je uzasnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Ehm a Simpsonovi. Ale tím bych okruh výjimek uzavřel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Suby noudejty titus-welliver4.jpg nene. Nosi SD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 V každém případě origo+titule.Jediné výjimky jsou Přátelé a MASH.Pratele se v dabingu vubec nechytaji. Ale Jiste, pane ministre/premiere je doslova dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se