roura74 Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Nevím jestli to tu bylo. Oddychovka Atomic blonde. Místama zmatek, ale celkově se na to dalo koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Pokousel sem se vo Stoupenci zla a fakt sem se snazil. Ale od sedmyho dilu uz to slo jen tak letem svetem a vzdal sem to ted na konci 14 z 15, to se fakt neda. Jediny, co sem si z toho vodnes je, ze poradnej americkej serialovej herec musi mit umely zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Ja vcera dokoukal El Chapo S02. Proti Narcos je to trochu nuda a je to spis napul dokument, ale porad lepsi nez cumet na Ulici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Ukecal jsem moji na chlapský seriál a dáváme si zase Až po uši. A baví mě to. Už je i druhá řada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 (upraveno) Danke für den Tip!Sjel jsem to za 2 dny a ostatním to taky doporučuju, jinak se v tom množství postav ztratíte. Kdo je kdo, kdo je čí dítě, rodič, atd. K tomu několik časových rovin. V těch se dá naštěstí orientovat podle vnějších atributů, jako např. auta. Dobrý je taky casting, zvlášť u hlavních postav. Jejich mladší/starší verze vypadají, jako by to byl ten samý člověk, akorát jinak starý. Bohužel po první sérii zůstalo víc otázek než odpovědí. Snad se to vyjasní v další plánované sérii. Taky nesmíte moc řešit časoprostorové kontinuum a takové věci. V jednom okamžiku mi to připomnělo Cimrmana, já nejsem tvůj syn, já jsem tvůj otec. A pro chronomagory je tam úžasný stroj, který kombinuje design strojku z kapsáčů s velikostí malého cívkového magnetofonu.Posledních 5 dílů jsem sjel včera, resp. dneska do půl 4 ráno Až na konec který hodně věcí nevysvětlil, ale to už u Netflixu bývá, aby si připravili půdu pro další řadu, výborné, famózní a ten ta hudba... jdu shánět soundtrack. Upraveno 17. prosince 2017 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Western od netflixu, super podivana. https://www.csfd.cz/film/440359-godless/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Barry Seal, vřele doporučuji, pokud to tady ještě neproběhlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Western od netflixu, super podivana.https://www.csfd.cz/film/440359-godless/prehled/Jo jo, po prvních dvou dílech je to už pěkně rozjeté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Detroit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Dokoukal jsem Dark a těším se na pokračování, časem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Dokoukal jsem Dark a těším se na pokračování, časem...včera jsme dali první dva díly a snad dobrý. jen ten anglickej dabing je přišernej. v němčině se na to dá koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Podruhý na Star Wars: The Last Jedi:pár chybek a smítek vidím, ale pořád pecka.Nejlepší scénu z filmu má ale na triku vedlejší postava, která mi konečně zodpověděla důležitou otázku mýho života: co se stane, když si předem pořádně nepropočítáte hyperrychlostní skok a jak to vypadá, když se na to vyprdnete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Všem kdo máte rádi westerny - seriál Godless /2017/ - nic přehnanýho snad až na ty, v dnešní době povinné, lesby ..... :-) Ale dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr82 Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Všem kdo máte rádi westerny - seriál Godless /2017/ - nic přehnanýho snad až na ty, v dnešní době povinné, lesby ..... :-) Ale dobrý.Díky za tip, i žena řekla, je je to super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Včera jsem se ze zvědavosti podíval na Sněhuláka. Knížka se četla jedním dechem, ale film je úplně o ničem. Na tom filmu je snad všechno špatně. Škoda promarněného potenciálu předlohy. Tomu, kdo to nečetl, film nedoporučuji, raději sáhněte po knize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ty vole ten DARK je dobrej :-) Jak me chybel podobnej serial, kde kazda druha scena je takovy to kycovite sroubovany drama, umocneny tou hudbou a atmosferou :-) Hodne postav a hodne zamotavek a to mam rad. Mnamka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tohle vypada jako slusnej ulet - Happy! http://www.imdb.com/title/tt2452242/ :-) Zkousel sem to a je to hustej narez. Doporucuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ty vole ten DARK je dobrej :-) Jak me chybel podobnej serial, kde kazda druha scena je takovy to kycovite sroubovany drama, umocneny tou hudbou a atmosferou :-) Hodne postav a hodne zamotavek a to mam rad. Mnamka :-)Ciwe, vím co ti vybírám neasi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak to je jasný - rada od tebe, to je jak vod otce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Heidi, děvčátko z horHezká pohádka (sledovali jsme to dnes na poslední letošní hodině němčiny ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se