Liqid Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Jak já se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 přetížení mu krásně vyhladilo vrásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Jak já se těším Taky se těším, asi nejvíc na záběry letadel v akci. V tomhle ohledu je dobrý film Les Chevaliers du ciel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Tak tyhle zabery jsou hodne dobre. Musim na ten film mrknout. Na Top Gun se taky tesim, jsem zvedavej jakou tam chteji hodit dejovou linku. Co se tyka zaberu na letadla, tak mam strach, aby z toho Amici neudelali jen jakoze bombastickou podivanou s rychlymi strihy. No uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Pánové pozor!! Netflix vypustil tento snímek https://www.csfd.cz/film/622395-6-underground-tajne-operace/prehled/ a kdo nechce zažít dvouhodinové zklamání a znechucení, tak se tomu vyhněte. Sice to dělal Netflix, režíroval to Michael Bay, hraje v tom Reynolds, ale to je tak všechno. Je to srágora až na půdu. Není to napínavý, není to vtipný, je to jenom barevný, akční a děsně blbý.. Hned na začátku je automobilová honička, během které má řidič z pohledu jedné kamery kšiltovku, z pohledu druhé ji nemá a takhle se to pořád střídá, než to asi režisér nervově nevydržel a nechal ho zabít vysokozdvižným vozíkem. Ale bez špetky nadhledu, elegance nebo humoru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Pánové pozor!! Netflix vypustil tento snímek https://www.csfd.cz/film/622395-6-underground-tajne-operace/prehled/ a kdo nechce zažít dvouhodinové zklamání a znechucení, tak se tomu vyhněte. Sice to dělal Netflix, režíroval to Michael Bay, hraje v tom Reynolds, ale to je tak všechno. Je to srágora až na půdu. Není to napínavý, není to vtipný, je to jenom barevný, akční a děsně blbý.. Hned na začátku je automobilová honička, během které má řidič z pohledu jedné kamery kšiltovku, z pohledu druhé ji nemá a takhle se to pořád střídá, než to asi režisér nervově nevydržel a nechal ho zabít vysokozdvižným vozíkem. Ale bez špetky nadhledu, elegance nebo humoru..Jsem na fóru už řadu let a tady v tom vlákně jsem identifikoval pár lidí, kteří když něco doporučí, je to téměř vždy slaboduchá kravina. Takže jsem přesvědčenej, že se to někomu líbit bude! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Tenkrát v Hollywoodu úplně luxusní záležitost, konečně jsem si našel čas :-) Strašně mě zajímalo jak vyřeší Tarantino manželku Polanskiho a je to jedna velká pecka, jen velká škoda že to tak tenkrát skutečně nebylo, šmejdi by si to zasloužili.... u me stejny pocity, dokonalej film, kterej si urcite pustim jeste parkrat a konec no comment, cekal jsem vsechno jen ne tohle Quentin proste umi a ta tolik debatovana dylka filmu za me naprosto OK, me proste bavilo sledovat ten navrat do Hollywoodu plnyho hippies (a tak trosku vic jeblejch lidi od filmu a to tim spis, ze jich par znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 6 Underground. Docela slušná akční oddechovka. Dalo by se to popsat jako sonda do života horních cca tisíc pod drobnohledem snajperky. Počáteční automobilová sekvence neměla daleko ke klasikám od Luca Bessona. Tedy nic pro náročného diváka, Zmizíkovi bych se to bál vůbec ukázat. Ale já se nenudil. https://www.csfd.cz/film/622395-6-underground-tajne-operace/videa/Taky jsem to viděl a musím souhlasit, že při první honičce sem měl chuť to vypnout, nereálný jak prase, střih byl rychlej jak prase, ta postřelená borka vzadu úlet... Ale pak se to docela rozjede... Podruhé to asi nedám, ale jinak na vypnutí dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 akurat som si ten film pustil, takze off ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 když máš náladu na vizuálně docela pěkně udělanej film, tak to nevypínej je to akční, občas malinko vtipný, trocha toho patosu ale i ironie mě se to líbilo, byl jsem přesně v té správné náladě a sedlo mi to. A i když jsem si ze začátku říkal že to nedám, nakonec ty 2 hodiny utekly jako nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Já u toho byl bohužel střízlivej :-/ Opravdu tomuto filmu chybělo takové to "něco", co umí filmu dát třeba Luc Beson. Pak by mě třeba pobavily i vybuchující stánky s novinama nebo stojany na prodej pohlednic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 (upraveno) Sto lidí, sto chutí. Že by to ale bylo na varování s vykřičníkama. Nevim. Anyway. Měl jsem teď takovou fajn veselou předvánoční náladu poslední týden v háku, taxem na hotelu sfouk dva dokumenty z pera Netflixu. The Ted Bundy Tapes. https://www.csfd.cz/film/686270-rozhovory-s-vrahem-vypoved-teda-bundyho/prehled/ I Am a Killer. Tam jsem v půlce. https://www.csfd.cz/film/643410-i-am-a-killer/komentare/ Jeden lepší než druhý. Na podpoření pohody a navození fajné atmošky doporučuje 0 z 10 psychologů. Za mě palec na druhou! Upraveno 19. prosince 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Mě ten film bavil moc, dobra akční oddychovka. Ja bych ho doporučil;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Tak nové star wars, jakože za mě kdybych odešel 30 min před koncem, tak jedny z těch lepších. Narvali tam strašně věcí a tak to někdy bylo dost zkrácené, protože k něčemu sofistikovanějšímu nezbyl čas. Konec sračka, ale jinak fajn. Byl jsem na premiéře a strašně mě rozčilovala slečna s dalekohledem co kontrolovala kamery...Nejsem star wars fanda, zdaleka jsem neviděl vše. Ale tohle příjemně uteklo a na hlavní propagonistku se moc hezky kouká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Nedávno někdo doporučil For All Mankind (https://www.csfd.cz/film/708786-for-all-mankind/prehled/). Nemá cenu moc prozrazovat o čem to je, první deset minut jsem čuměl jak puk . První dvě epizody jsou slabší, chce to vytrvat, pak to nabere pěkný grady. Jsem lehce za pulkou a moc se mně to líbí.Pokud se někdo orientuje v americkým vesmírným programu, tak si to užije ještě o trochu vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) For All Mankind - ano vydržel jsem jen ty dva díly.Po prvním jsem stále doufal a přemýšlel o čem to vlastně je. I přes ubohé triky jsem čekal že na měsíci třeba bude čekat mumifikovaný Gagarin sebere jim klíčky od rakety a poletí dom. Ale abych čuměl na frustrované kosmonauty jak chlastají a rvou si vlasy tak to ne.Nejlepší záběr byl jak toho jednoho, stará vystěhovala a hodila za ním můnvoče oknem, on je zvedl nasadil a šel.V tom bylo hodně symboliky.Strašná býkárna. Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 tesim se na novyho Nolana https://www.youtube.com/watch?v=LdOM0x0XDMo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Zaklínač první díl - moc dobré.Zaplatil jsem 200 za Netflix a hurá si užít 16 dnů volna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 U druhého dílů Zaklínače jsem usínal, tak jsem zkusil 6 undergroud ... pak Altered Carbon... a asi si raději půjdu něco přečíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Tak teď jsem skoukl druhý díl a podle mě lepší jak první :-)Ale jak Zmizik napsal: vkus nemám úplně standardní... Mě se třeba líbil i původní seriál zaklínače... :-) A to na sebe moc lidí nepřizná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se