Chronopetr Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Já teď chvíli nosím želvy na vlastním řemenu. Změna je život, za čas půjdou zase na gumu nebo nato, ale teď se mi to líbí a vyhovuje mi to takto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Vosum-a-padedatky na kožce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Krásná fotka. Jo, tohle jsou jedny z diverek, kterejm kůže sluší fest! U "vintage" kožek se obvykle volí míň nápadná barva nitě nebo nejsou po stranách prošité vůbec - na řemenu s kontrastním prošitím jsem je myslím ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brept Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Teď jsem si všiml, že je tu takové vlákno tak já sem dám jednu kočárkovou vzpomínku na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas27 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Mám nový přírůstek a tak jsem mu zkusmo zkusil spíchnout kůži. Je to má prvotina. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 12 minutami, tomas27 napsal: Mám nový přírůstek a tak jsem mu zkusmo zkusil spíchnout kůži. Je to má prvotina Na první pokus je to velmi vydařené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 37 minutami, tomas27 napsal: Mám nový přírůstek a tak jsem mu zkusmo zkusil spíchnout kůži. Je to má prvotina. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky chválím! Už jsem si kožeňáků x vyrobil, ale takhle dobře nevypadají ani ty poslední, kdy už jsem si myslel, že jsem se vypracoval . No a navíc hodně dobře vypadá na těch hodně dobrých hodinkách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas27 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Děkuji, určitě zkusím něco dalšího a pochlubím se. Nějaké kůže jsem zdědil, neboli našel u rodičů na půdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas27 Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Tak jsem zkusil ušit další řemen. Tentokráte to byla větší výzva, napsovat ho na ORIS koncovky. Nejsou to sice úplně potápky, ale chtěl jsem navázat na svůj předchozí příspěvek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Ty jo, řekl bych velmi povedená práce! Ani těchto Orisek se tu moc nevidí. Já přes léto sjížděl gumy, ale teď v blížícím se podzimu jsem si taky zkusil zaexperimentovat s vlastnoručním řemenem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Dnes prehozeno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Ten řemen nevypadá nic moc, ale nic pohodlnějšího jsem ještě na ruce neměl. Mezi svátky zkusím ještě spíchnout pár dalších variant, proužky hovězí kůže už mám nařezaný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 @Waya03 Mam podobnej model s BB58. Dlouho jsem je mel na tahu, ale pak jsem zkusil tuhle kuzi a je to fajn. Navic to ty hodinky samotny naramne vizuelne vytahne/zvyrazni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Před pár dny jsem dal B&S Siena Brown na FXD a překvapivě dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Jelikož se na kůži nosí tak příjemně, a žádný kupovaný 20mm řemen co mám mi na ně z nějakého důvodu nesedí, byl jsem nucen pokusit se o další iteraci vlastního modelu. Poučil jsem se ze svých chyb, ale hlavně dokoupil od posledně hranořízek a dřevěné hladítko, tedy jsem se mohl tentokrát mnohem lépe zaměřit na zahlazeni hran. Dodělal jsem to včera pozdě v noci, teď bude následovat zkušební provoz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 V 3. 1. 2023 v 6:54, Waya03 napsal: Jelikož se na kůži nosí tak příjemně, a žádný kupovaný 20mm řemen co mám mi na ně z nějakého důvodu nesedí, byl jsem nucen pokusit se o další iteraci vlastního modelu. Poučil jsem se ze svých chyb, ale hlavně dokoupil od posledně hranořízek a dřevěné hladítko, tedy jsem se mohl tentokrát mnohem lépe zaměřit na zahlazeni hran. Dodělal jsem to včera pozdě v noci, teď bude následovat zkušební provoz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To mas skvele! Taky si delam kozeny reminky sam. Ono hlavne zadny kupovany nic nevydri! Ja jsem 3 roky ten svuj koupal v mori casto a hodne intenzivne a porad vypadal vicemene stejne, ale hlavne drzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Já si k Samurajům teď vyrobil něco takového. Docela mi to k nim funguje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Tak jsem si zase trochu hrál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigeon Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Captain Willard na karamele Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se