little_w Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 (upraveno) Kuze je v pohode. Ten origo tah je nic moc, proc bys ho vubec chtel nasazovat zpatky? P.S. Teda, abych to vysvetli, kuze je u techto hodinek fajn tak nejak z principu, ony to nejsou potapky, ze? Upraveno 30. září 2016 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Farky: dobrej drsoň, na tvou tlapu vpohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Můj asi první post do této zajímavé rubriky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Kostra: vypada to skvele pane!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Paneraiu tady moc neni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Na podzim už jdou želvy zase na řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 CEGY-ovsem to je velka parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Na hnědém řemenu vypadají snad všechny hodinky dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Všetko prezuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Jsem se Sickboyem na pivku a došlo mi, že oba máme potápky na kůži. Jeho Citizen na Hirsch Merino a moje 009 na hnědém natu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Paneraiu tady moc neni.. Přitom Panerai = kožkařův ráj. Moc pěkné obutí Martine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 na r4b4-ho kuzi ..krasne vypatinoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Pekne, libi se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Mám menší dotaz - rád bych na SKX zakoupil RIOS St. Petersburg. Máte někdo zkušenosti, jestli se do něj dá nacpat ta 2.5mm stěžejka? Co jsem zběžně vygooglil, tak někteří rvou stěžejky do řemenů pomocí lubrikantu apod. Tak nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermis Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Jak někomu jdou proti srsti potápky na kůži,tak já si je pořídil právě k tomuhle účelu.Původně jsem tam chtěl dat Hirsch ranger.Přikládám par fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 T?mhle nejvíc sluší guma, resp. Isofrane. Ale experimentovat se musí Prometheus Piranha & hov?zina od Anely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 T?mhle nejvíc sluší guma, resp. Isofrane. Ale experimentovat se musí Prometheus Piranha & hov?zina od Anely piranha01.jpg piranha02.jpg Tenhle řemen jim taky sluší. A moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Piraňhy jsou super na všech řemenech:) Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 martar: jak nejsem remenovej, tak tento je paradni!! Vzpominam na ne na isofrane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Tyjo, to jsem ani nečekal, tolik kladných reakcí tak já budu experimentovat dál, az bude čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se