martar Odesláno 2. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Prošití krásně sladěný s indexy, hodinky parádní, ale uplně nejvíc nejlepší je ta zeď na zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Prošití krásně sladěný s indexy, hodinky parádní, ale uplně nejvíc nejlepší je ta zeď na zahradě Díky za pochvalu. Řemen "Sdelano v CCCP (přes e-bay) - kvalita i provedení slušné, zeď hradební, originál 15 století. Její údržba mě už pár chvil a nervů stála, město moc nepomáhá, památkaři prudí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Je to pěkný, ale nemůžu si pomoct: Tah je tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 trosku ozivim - hlavne barvamaSKX009 s cerveno-modrym rejnokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Tybláho, docela rád bych viděl víc fotek, to je zajímavej nápad. Rejnok je luxusní matroš. Jak ty barvy sedí s barvou na lunetě? Hlavně teda modrá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 tak jeste 2 fotky pro predstavu material je to zajimavej, ale ze bych si praci s nim nejak uzil to zas ne. Je to spis o brouseni nez o rezani (jeste sem si u toho zrakvil nuz) navic kraj bude vzdycky hrbatej - videt hlavne na te prvni fotce.Co se tyka barvy, hranu mam o neco svetlejsi modrou nez je luneta i nez podlepeni - hlavne je to teda tim ze mam na hrany celkem malej vyber barev - 3 ) Ono hodne zalezi i na svetle, protoze ta luneta jde od cerne k takove spis navy blue - mnohdy i svetlejsi. Kazdopadne me to nijak nerusi a ta hrana beztak zas az tak pri noseni videt neni. Podobne je to i s cervenou nekdy je oproti lunete svetlejsi a nekdy tmavsi, zas je to o tom pod jakym uhlem zrovna luneta je. Hodinky to teda pocitove, proti puvodnimu jubilee, hrodne osvezilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Hezký hodinky a hezká práce, taky bych si chtěl umět vyrobit řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Moc hezké, futrovaného rejnoka vidím poprvé.Jak se barví ta hlavní plocha řemenu? (červená) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Diky, diky...Ja pro inspiraci prosel par fotek na google a prijde mi to tam tak 50/50 plochej vs futrovanej, me osobne prijdou obecne bombirovany remeny zajimavejsi a nevypadaji u sirek 22+ tak mohutne a humpolacky Co se tyka barveni - tuhle kuzi jsem koupil na zkousku z alika uz barvenou za par susni (asi 8 USD a je tam jeste material tak na jeden remen) takze v tomhle neporadim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 SSG jedině na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Diky, diky...Ja pro inspiraci prosel par fotek na google a prijde mi to tam tak 50/50 plochej vs futrovanej, me osobne prijdou obecne bombirovany remeny zajimavejsi a nevypadaji u sirek 22+ tak mohutne a humpolacky Co se tyka barveni - tuhle kuzi jsem koupil na zkousku z alika uz barvenou za par susni (asi 8 USD a je tam jeste material tak na jeden remen) takze v tomhle neporadimTak jsem objednal černého rejnoka z Ali. Už se nemůžu dočkat. No snad to moc nezbastlim. Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Kůže je prostě fajn, ale tah je pohodlnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Monstra a Rios Submariner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Moje oblíbené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Puristům navzdory, BB58 na aligátorovi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Tak se přidám s právě nabytou zkušeností, třeba to někomu usnadní cestu pokus omyl. Předevčírem moje poslední stálice GS-dajvry oslavily první rok společnýho soužití 24/7 na ruce a přes pár cuknutí v mysli (IWC a Zenith) jsem jim byl ultra věrný. I ona cuknutí mysli hravě rozptýlily. Tak si povidám, hele, po roce jim něco pěknýho koupím, třeba fajnovej řemen by zasloužily. A protože mají japonskej původ a protože jsou to potápky, navíc třikrát tejdně chodím do bazénu, tak vcelku přirozeně se mi vybavil voděodolnej žralok. Abych to zkrátil, pohled shora je skvělej, takhle jsem to chtěl, paráda. Jenomže ze strany mezi nožky už to vypadá blbě, i díky tomu, že díry pro stěžejky jsou extrémně nízko a na konci nožek. Je tam tedy fakt velká mezera, navíc tahle část pouzdra není zrovna pěkná. Takže jsem řemen zase sundal a poputuje zpět. Mrzí mne to, protože sám o sobě je skvělej, naživo má pěknou strukuru, precizní zpracování a příjemný pocit na dotyk. Asi pokud bych dál trval na řemenu, musel bych ho nechat ušít na míru, včetně zakřivenýho ukončení. Zatím šly zpátky na titan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Díky za zkušenost! S tímhle umístěním dírek bojuju i u MM200. Dokonce už jsem přemýšlel o vyvrtání (pouze zevnitř) druhýho páru dírek pro stěžejky řemenů, výš a blíž k pouzdru. Brzdí mě ale obavy z vrtání do oceli s diashield úpravou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 MM200 na Rios Next. Řemen má u stěžejek sílu 6mm (poté, co jsem tam narval "fat boy" Seiko stěžejky). Víc fotek: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/134771-seiko-baby-marinemaster/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Tyhle dvoustovkový MM jsou hodně povedený hodinky a i ta kůže jim sluší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Dneska druhej den venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se