Tomas_2002 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 No, tak manželka si vybírá aktuálně mezi těmito: Haglofs Vertigo 2Garmont DragontailSalewa TrainerKeen Durand Akorát ty boty ve velikosti 35-6 mají rozházený po celý republice. Myslíte, že budou hodně naštvaný, když si objednáme všechny čtvery (všechny jsou z RockPointu), ty co padnou nejlíp si necháme a ostatní pošleme zpět ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 No, tak manželka si vybírá aktuálně mezi těmito: Haglofs Vertigo 2Garmont DragontailSalewa TrainerKeen Durand Akorát ty boty ve velikosti 35-6 mají rozházený po celý republice. Myslíte, že budou hodně naštvaný, když si objednáme všechny čtvery (všechny jsou z RockPointu), ty co padnou nejlíp si necháme a ostatní pošleme zpět ?Trošku jo :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 možná by stálo za námahu zavolat nebo dojít do nejbližší prodejny a poprosit, jestli by je nestáhli k sobě na zkoušku. Někde bývají i ochotní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Trošku jo :-).proc?copak si ty boty nemůže vyzkoušet?Objednal bych si je a to co nechci vrátil zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Já bych jim nejraději zavolal na centrálu a zkusil se s nimi slušně domluvit. Jen se bojím, aby nebyli příliš naštvaní v případě, že to odmítnou a já to udělám tak jako tak Na druhou stranu u nich nakupuji docela pravidelně, tak by je to nemuselo tolik urazit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 proc?copak si ty boty nemůže vyzkoušet?Objednal bych si je a to co nechci vrátil zpět.Budou z toho nadseny. Ty bys nebyl- necham si poslat ctvery,vyzkousim a troje zaslu zpet? Kdyz nspise na zkousku,,tak se bojim,ze se nepretrhnou s ochotou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Primární cíl by měla být spokojenost zákazníkova. Když bych přišel na to, že mi nesedí botky od Loake, tak je taky pošlu zpátky, neb kamennej krám s nima v Aussigu není a vyzkoušet je nelze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) Tohle je zrovna komodita, kterou bych přez internet asi neřešil. Solidní obchod si škálu stáhne k sobě a můžeš v nich hopkat po prodejně jak dlouho chceš.Solidní prodejce ti sám tohle řekne, mě doporučila ( evidentně proškolená prodavačka- turistka) minimálně půlhodinky si s botou pohrát.Mám to vyzkoušená v Beskydu ve Zlíně, už troje boty a na čtvrté se chystáme (komplet rodina), a vždy tak do 2-3 dnů byly požadované modely a velikosti na prodejně. ( jednou se čekalo na moji velikost 13 , kterou jsem nakonec stejně nekoupil.Jestli chceš tento nákup uspěchat, pošlu ti fotky mých nožiček po vánočním výšlapu, kdy jsem debilně podcenil obuv. 25 km a v botách krev.. Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) No dobře, tak ale kde narazit na takového solidního prodejce ? Ono je to problém, když je dnes trend mít na prodejně 30 modelů, ale od každých 2 velikosti ... Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) No, tak manželka si vybírá aktuálně mezi těmito: Haglofs Vertigo 2Garmont DragontailSalewa TrainerKeen Durand Hele já bych ještě zvážil vyšší boty. Pobíháním po těch kamenitejch hrbolatejch chodníčcích v nízkejch keckách akorát riskujete zranění kotníku, který se v takovejch podmínkách může přetvořit v solidní průser. Vysoký Tatry nejsou Himálaj, ale pořád jsou to poměrně nebezpečný hory, který se nevyplatí podceňovat. Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Já mu to sem psal, ale nedá si říct :-)). Loni jsem sešel ze Skalnatého plesa ( nebo spíš slezl po čtyřech ) s Merrel Chameleon a bylo to o hubu ( pohodlný boty o tom žádná, ale klouzalo to jak na ledě ) a to byl konec května. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Já mám už roky k veliké spokojenosti vysokou botu Adidas Terrex GTX. A manželka chce prostě nízkou botu - vymlouvat jí to nebudu, ať zbytečně neplýtvám střelivo, když bych jí v budoucnu potřeboval vymluvit něco důležitějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Ty budeš ten kdo jí pak ponese na zádech, tak to opravdu zvaž Já mám už roky k veliké spokojenosti vysokou botu Adidas Terrex GTX. A manželka chce prostě nízkou botu - vymlouvat jí to nebudu, ať zbytečně neplýtvám střelivo, když bych jí v budoucnu potřeboval vymluvit něco důležitějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Myslim , ze zrovna trekovy boty je potreba vyzkouset poradne preci jen to neni bota na trajdani po meste , kde kdyz te neco tlaci se svezes sockou. Ja kupoval nedavno salomony a moji velikost jsem musel vybirat v damskym . A nakonec jsem vybral asi az sestej par , bud nesedeka velikost , nebo v bote byl na pate hrbolek a podobne . Nicmene se vyplatilo a boty sedej na prvni dobrou , a to jsem je nemusel rozchazet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Na Tatry to už chce těžký vysoký kožený boty, ideálně s chráněnou špičkou. Goratex je na takovéto boty už v podstatě zbytečný, ale nedá se mu uniknout, trh ho prostě chce.Do lesa ala Brdy se hodit pak nebudou, s tím musíš počítat, ale zase nějaký lehký polokotníkový botky se na Tatry nehodí. Kromě kotníků trpí i kolena, bo je tím víc zatežuješ nízkejma botama, což se moc neví. Určitě je důležité boty vyzkloušet, co sedne jednomu, druhému nemusí. A před dovolenou v nich chodit! Vibram za vlhka klouže... já s tím celkem incident - reklamace bot na prodejně, při nevyhovění pak dlouhá diskuze s majitelem (myslím, že to byl Rockpoint), pak debata s Vibramem. Tam jsem chytil naštěstí nějakýho PR/marcom ředitele a nakonec jsem posílal botky do Itálie v balíku a nazpět mi přišla obálka s českou cash za poštovný a jinejma botama s Vibramem, který jsem si tu vybral, že klouzaly míň.Docela story :-) už je vážně chtěl posílat k nějaký komisi, co by je jako nebezpečný zakázala :-)))Takže Vibram nikdy více, to že se ochodí méně, nevyváží, že klouže jako by to bylo ze železa. Mimochodem, v outdoor prodejnách mají na zkoušení bot takovej "mostík", kde simuluješ chůzi do vrchu i dolů, povrch je dřevo a z druhý strany kámen. Docela fajn. Já to tam pak ještě k jejich radosti polejval vodou s flašky, abych zkoušel, jak kloužou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Odjinud, ja to mam uplne obracene:) I na Tatry mam nejradsi lehci, kozeny kotnikovky, jak pises idealne s obsazkou do sutru..., ale pro me je nesmysl tahat tezky boty. Nedelam prechody na vice dnu, rano vypadnu, k veceri se vracim a chodim na lehko, tak me prijde zbytecny se tahat s tezkejma botama. Na Brdy budou super lehky bezecky trailovky.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Odjinud, ja to mam uplne obracene:) I na Tatry mam nejradsi lehci, kozeny kotnikovky, jak pises idealne s obsazkou do sutru..., ale pro me je nesmysl tahat tezky boty. Nedelam prechody na vice dnu, rano vypadnu, k veceri se vracim a chodim na lehko, tak me prijde zbytecny se tahat s tezkejma botama. Na Brdy budou super lehky bezecky trailovky.tlAz budes v brdech "tancovat" v nizkejch botech v tech mokrinach,tak si na sva slova vzpomen :-))). Mam je prochozeny,o vikendu bivak na Praze a kotnik doporucuju A zpet k tematu,neco lehciho,kotnickovyho s gtx by se pani nelibilo? Tome,zapusob na ni,fakt ji pak neses na zadech ty :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Tak ja mam uz ctvrtym rokem Meindl Island a lepsi byly jen Meindl noooo, uz nevim jak se jmenovaly S tema predeslyma jsem chodil hlavne Tatry. Byly tvrde jak beton (znaceni C/D - takove sede se zlutymi a cernymi prvky...Air revolution to nebyly, ale byly podobne), ale pritom noha jak v 'perince'. Nejvic se mi na nich libila ta tuhost podrazky. Clovek se s tim musi szit, ale ta schopnost udrzet se pevne na 2mm vystupku skaly je uzasna. To mi na Islandech chybi. Ale na ty moje soucasne Beskydy, Jeseniky, maximalne Fatru to staci...no, ikdyz na te Fatre uz si na ty tvrdaky postyskam A proc nakonec sly tvrdaky z domu? Kupoval jsem je nekdy pred deseti lety. Mel jsem je dlouho v hledacku, ale byly drahe jak prase...cca. 6-7tisic. To jsem nemel. No a pak jsem na ne narazil ve vyprodeji. Posledni par, posledni velikost a za pulku! Sedly temer uplne naknap...coz jak vime neni idealni, ale s dotazenou botou to slo vydrzet. A vydrzel jsem to docela dlouho, cca. pet let. Pak mi jeste kapku porostla noha nebo co a uz to vydrzet neslo. Tak jsem sel do Islandu, celosvetove snad nejoblibenejsi boty. A jsem spokojen. Na vetsinu mych pochuzek naddimenzovane, ale mam je rad. I Maroko jsem v nich odchodil komplet cele - hory, more i mesta... Ale priste radeji uz jen ty hory Jeste k tomu Vibramu, co tu padlo o tuhosti... Vibram je znacka/vyrobce, neni to oznaceni konkretniho typu podrazky. Vibram umi tvrde, viz moje predchozi Meindly, co nevim jak se jmenovaly ale taky mekkoucke, viz jeste predeslejsi Reichle, u kterych jsem v Tatrach podrazku doslova roztrhal po pul roce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Pokud si muzu prisadit, tak bych taky byl pro ty kotnikove boty. Ja byl totiz ten, kdo se nesl z Teryho chaty prave na zadech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Přítelkyně má http://www.eliass.net/Product/cs-CZ/101SCA00020/trekovky-scarpa-kailash-gtx-ld-67045,od prvního obutí to bylo bez problémů a moc si je pochvaluje. Na túry chodíme docela často.Při výběru turistických bot je třeba pamatovat na dostatečný prostor na prsty při chůzi z kopce.Znám případy, kdy se po první tůře koupily nové stejné boty jen o číslo větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se