Geodet Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Říká se, že je tohle nejzdravější obuv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Tvl, dobry Nike Jesus tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 to je hnus....i ta hnata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Prabosky dobrý, už mají nazpět i licenci vibram, takže je používají.Jenom pozor, je potřeba výběr kus od kusu, v některých byly vevnitř divné tvrdé švy, třeba na nártu, nebo nad patou, nešlo to jinak řešit než výměnou.( Ne vlastní zkušenost, ale mezi známými se této značky potuluje dosti, máme to kousek a i dobrého prodejce za rohem)) Ale na druhou stranu, já mám taky jeden jejich lehčí model, (Nanga) a ten mi nechali v páře roztáhnout na moji ťapu, takže výhoda domácího servisu taky není k zahození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 to je hnus....i ta hnata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Prabosky dobrý, už mají nazpět i licenci vibram, takže je používají.Jenom pozor, je potřeba výběr kus od kusu, v některých byly vevnitř divné tvrdé švy, třeba na nártu, nebo nad patou, nešlo to jinak řešit než výměnou.( Ne vlastní zkušenost, ale mezi známými se této značky potuluje dosti, máme to kousek a i dobrého prodejce za rohem)) Ale na druhou stranu, já mám taky jeden jejich lehčí model, (Nanga) a ten mi nechali v páře roztáhnout na moji ťapu, takže výhoda domácího servisu taky není k zahození.Ty PRABOS jsem měl do prosince ( odešel mě komplet vnitřek ), ale co jsem je 4 roky používal ( sice jako pracovky- do lesa a na lehčí turistiku ) žádnej problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 SALTIC bych rád zkusil, ale dosud jsem na ně v obchodě nenarazil. http://saltic.cz/catalog.php?category=trekking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 SALTIC bych rád zkusil, ale dosud jsem na ně v obchodě nenarazil. http://saltic.cz/catalog.php?category=trekkingMam Tritony a tradicne od nich kupuju (resp. kupoval jsem, kdyz jsem jeste lezl) boty na lezeni. Za me spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Dotaz na místní znalce,neudělám chybu s touto botou? http://www.gore-tex.cz/vyrobek/scarpa-oxygen-gtx-surround/1415347085606/Mám možnost pořízení za 3.400 (běžně 4.600) - využití Jeseníky a občas nějaká ferrata.Našel jsem jen obecnější reference na značku, případně recenze na jejich těžké boty.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Se Scarpou chybu neuděláš..velmi dobré botičky dělají :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Scarpa je super, ale za takovou tenisku mi to prijde hodne penez. Za to od nich koupis celokozeny Nepal Pro GTX... Ale je fakt, ze ja jsem priznivce kozenejch pohorek. Kazdopadne ty Nepal Pro mam ve verzi bez gorace a jsou to skvely boty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Ja som Scarpy rozslapal za 20 dni a potom 2 mesiace riesil u predajcu vratenie penazi. Odvtedy tu znacku nechcem vidiet, detto Garmont (predtym). Dobru skusenost mam s Meindl a naposledy som za par korun skusil trochu "netopankovu" znacku Mammut a zatial drzia, moc som od nich necakal. Na lahke aj lezecke tury ok, na dlhe vylety klasicke rucne site "Popradky" na mieru - nic nez tazka kozena topanka. No vydrzi aj par dni v snehu, neda sa to ale vlacit v ruksaku ked clovek lezie, vazia moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Kde se daji sehnat popradky na miru a kolik to kostuje? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Kde se daji sehnat popradky na miru a kolik to kostuje? Diky.Tusim ze toto je firma byvalych zamestnancov co robili "Popradky", predtym tusim firma Podtatran -http://www.makaraobuv.sk - vacsina modelov je rovnaka ako u predchodcu. U tychto som boty nekupoval, daval som si ich sit este v povodnej firme. Cena nic moc ale realne su to topanky navzdy. A jedine v ktorych som nikdy nemal odtlaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Kde se daji sehnat popradky na miru a kolik to kostuje? Diky.Je to jak píše eskimak: makaraobuv. Zkušenost zatím pouze virtuální. Konkrétně jsme od nich koupili kámošovi kupon na nákup pohorek k narozkám. Nicméně do budoucna sám plánuju jejich nákup. Boty jsou přesně moje krevní skupina, navíc mě potěšil fajn osobní přístup, když jsme řešili ten dárkovej kupon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Ja uz roky uzivam model co sa teraz vola James Klasik. Po cca stovkach az 2tisic km (tazko odhadnut) ziaden rozdiel oproti novym topankam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Ja uz roky uzivam model co sa teraz vola James Klasik. Po cca stovkach az 2tisic km (tazko odhadnut) ziaden rozdiel oproti novym topankam.To zní dobře, tak snad kámoš bude mít radost a já do nich taky půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 (upraveno) Jsem na na ně ještě díval. Ty James klasik jsou pěkný, ale mě spíš láká takhle dvojka. Ale to jen podle fotek, v reálu to může dopadnout úplně jinak. Upraveno 7. května 2016 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Salewy nemusíš rozcházet, vůbec se toho neboj. Já svoje Trainery vybalil taky nové z krabice na Zélandu a úplně v pohodě, a je to jedna z jejich tvrdších bot. Měl jsem od nich většinu modelů, i vysoké a nikdy jsem je nějak nerozcházel. Jenom jde o zvyk, že máš něco nového na noze, ale to je všechno Tyto Salewy jsou super...mam je pět let a můžu říct že to byla výborná investice Jsou už sice dost ochozené a koupil jsem si náhradu od La Sportiva ale mám je pořád a sem tam si je ponosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Doufám že mi vydrží stejně dlouho jako Salewy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se