Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?

Doporučené příspěvky

Prabosky dobrý, už mají nazpět i licenci vibram,  takže je používají.

Jenom pozor, je potřeba výběr kus od kusu, v některých byly vevnitř divné tvrdé švy, třeba na nártu, nebo nad patou, nešlo to jinak řešit než výměnou.

( Ne vlastní zkušenost, ale mezi známými se této značky potuluje dosti, máme to kousek a i dobrého prodejce za rohem)) 

Ale na druhou stranu, já mám taky jeden jejich lehčí model, (Nanga) a ten mi nechali v páře roztáhnout na moji ťapu, takže výhoda domácího servisu taky není k zahození.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prabosky dobrý, už mají nazpět i licenci vibram,  takže je používají.

Jenom pozor, je potřeba výběr kus od kusu, v některých byly vevnitř divné tvrdé švy, třeba na nártu, nebo nad patou, nešlo to jinak řešit než výměnou.

( Ne vlastní zkušenost, ale mezi známými se této značky potuluje dosti, máme to kousek a i dobrého prodejce za rohem)) 

Ale na druhou stranu, já mám taky jeden jejich lehčí model, (Nanga) a ten mi nechali v páře roztáhnout na moji ťapu, takže výhoda domácího servisu taky není k zahození.

Ty PRABOS jsem měl do prosince ( odešel mě komplet vnitřek ), ale co jsem je 4 roky používal ( sice jako pracovky- do lesa a na lehčí turistiku ) žádnej problém.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Dotaz na místní znalce,

neudělám chybu s touto botou? http://www.gore-tex.cz/vyrobek/scarpa-oxygen-gtx-surround/1415347085606/

Mám možnost pořízení za 3.400 (běžně 4.600) - využití Jeseníky a občas nějaká ferrata.

Našel jsem jen obecnější reference na značku, případně recenze na jejich těžké boty.

Díky

Odkaz ke komentáři

Ja som Scarpy rozslapal za 20 dni a potom 2 mesiace riesil u predajcu vratenie penazi. Odvtedy tu znacku nechcem vidiet, detto Garmont (predtym). Dobru skusenost mam s Meindl a naposledy som za par korun skusil trochu "netopankovu" znacku Mammut a zatial drzia, moc som od nich necakal. Na lahke aj lezecke tury ok, na dlhe vylety klasicke rucne site "Popradky" na mieru - nic nez tazka kozena topanka. No vydrzi aj par dni v snehu, neda sa to ale vlacit v ruksaku ked clovek lezie, vazia moc.

Odkaz ke komentáři

Kde se daji sehnat popradky na miru a kolik to kostuje? Diky.

Tusim ze toto je firma byvalych zamestnancov co robili "Popradky", predtym tusim firma Podtatran -http://www.makaraobuv.sk - vacsina modelov je rovnaka ako u predchodcu. U tychto som boty nekupoval, daval som si ich sit este v povodnej firme. Cena nic moc ale realne su to topanky navzdy. A jedine v ktorych som nikdy nemal odtlaky.

Odkaz ke komentáři

Kde se daji sehnat popradky na miru a kolik to kostuje? Diky.

Je to jak píše eskimak: makaraobuv. Zkušenost zatím pouze virtuální. Konkrétně jsme od nich koupili kámošovi  kupon na nákup pohorek k narozkám. Nicméně do budoucna sám plánuju jejich nákup. Boty jsou přesně moje krevní skupina, navíc mě potěšil fajn osobní přístup, když jsme řešili ten dárkovej kupon.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Salewy nemusíš rozcházet, vůbec se toho neboj. Já svoje Trainery vybalil taky nové z krabice na Zélandu a úplně v pohodě, a je to jedna z jejich tvrdších bot. Měl jsem od nich většinu modelů, i vysoké a nikdy jsem je nějak nerozcházel. Jenom jde o zvyk, že máš něco nového na noze, ale to je všechno :smile_anim:

Tyto Salewy jsou super...mam je pět let a můžu říct že to byla výborná investice Jsou už sice dost ochozené a koupil jsem si náhradu od La Sportiva ale mám je pořád a sem tam si je ponosím
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...