filltos Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 No já beru u Redace, ale teď jsem pro "návštěvy" zkusil vzít v Kauflandu tuhle za 150 a kupodivu chutná i mě - je bez vocasu a různých pachuti a světleji pražená, asi jako má Redace, tak zkus to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Diky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Taky jsem vzal poprvé od RedAce a určitě objednám znovu... Lahodna káva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 RedAce má shop nebo berete tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 RedAce má shop nebo berete tady?Mu napis, o shopu nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 RedAce má shop nebo berete tady?tady přes SZ ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Káva - Balírny Praha Holešovice - Mezzo café 70/30 a 80/20 arabica/RobustaMašina - Brasilia Belle epoque juniorMletí - La San Marco SM90 70/30 80/20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 @Tikal, mas to pekne. No ja som zacal mat problem s akoukolvek primesou robusty, snazim sa tomu vyhybat, a od tych casov to uz s cremou nieje take vesele . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 To by mi chybělo, bez cremy to není ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Tvl to je fotošop! Vypadá to nádherně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Prej fotošop Víš, jak jsem se na to nadřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 moc pěkní tygři :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Letní teploty budiž pochváleny. Espresso tonic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Kurňa Tome to jsi mi měl zase co ukázat, už to hledám jak to vyzkoušet. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 (upraveno) to je v létě povinnost Upraveno 31. května 2019 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 (upraveno) Kafe a tonic, no tvl, Upraveno 31. května 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Tygře, tygře planoucí, lesem černým za noci, čí ruka nesmrtelná stvořila krásu tak děsivou? Mám radost, jak to chodí, tohle je 80/20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Mám chuť olízlout displej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Já také, zejména, když v práci piju Nespesso.... Ono tohleto kafíčkaření má ještě další boční, ne příliš dobrý efekt, nikde mi nechutná kafe Takže díky Berte, Zdeňku a Ondro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Já také, zejména, když v práci piju Nespesso.... Ono tohleto kafíčkaření má ještě další boční, ne příliš dobrý efekt, nikde mi nechutná kafe Takže díky Berte, Zdeňku a Ondro Taky ti to musim pochvalit - na tu chvili, jakou se tim zabyvas to minimalne vypada skvele. A predpokladam, ze i chutna.S tim, ze mi kafe skoro nikde nechutna jsem se tak nejak vnitrne smiril a i hotelovou brecku si dokazu "vychutnat" s pocitem, ze doma si chut spravim. Aspon ma clovek srovnani a to dobre mu nezevsedni. Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se