redd Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Na ven rucni mlynek, aeropress a plynovy varic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Vzhledem k rybám a čundru jsem měl na mysli manuální.Nemáš prosím konkrétní tip? V práci mám kapsle, doma integrovaný mlýnek, takže buď na kapsle, případně na nějaké ty pody (předpokládám, že se dají běžné koupit). Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Handpresso Wild Hybrid. Já mám od nich i verzi na 12 voltů. Ten hybrid proto, abys mohl pody i čerstvé namleté. Btw, moje recenze na handpresso tady ve vlákně je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Díky. Ještě promyslím, jestli nezkusím najít něco na kapsle, což by pro mě bylo nejjednodušší. Ale Wild Hybrid vypadá skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Wacaco Minipresso/nanopresso. Mám několik let a spokojenost. Občas rozeberu, vyčistím a funguje zase jako nový. Dělají se na kapsle i na mletý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Přidávám pozitivní recenzi na wacaco nanopresso. Doukoupil jsem k němu adaptér na kapsle a to má taky svoje. Stačí vzít na víkend wacaco, balení kapslí a mám zaručeně slušný a víceméně konzistentní výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Odešla mi moje setinová váha a rázem jsem byl v pytli. Přesnost běžné kuchyňské váhy, co máme doma je naprosto tragická, takže trefit to byl boj, ale nakonec jsem to dal.Dnes přišly dvě váhy, přece to neponechám náhodě, když stojí to, co stojí... https://www.darekvakci.cz/iso-135-digitalni-kapesni-vaha-200g001g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 No skor si myslim, ze tu vahu pouzivas na daco ine, ale mozme to volat aj "kava" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Myslíš moučkový cukr z Kolumbie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Já mu to říkal, že to jednou praskne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Jj, backup vahu mam z rovnakeho dovodu odlozenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Já mu to říkal, že to jednou praskne..... Proč je ten cukr spolu s kávou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Chytne aroma kávy a ve výsledku neruší chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Neplánuje někdo z Prahy (nebo Tábora) objednávat z mezzo caffe? Pomalu mi dochází zásoby... Mají zavřený osobní odběr a PPL to zbytečně zdražuje, zvlášť když bydlím pár minut daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Neplánuje někdo z Prahy (nebo Tábora) objednávat z mezzo caffe? Pomalu mi dochází zásoby... Mají zavřený osobní odběr a PPL to zbytečně zdražuje, zvlášť když bydlím pár minut daleko.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/137400-mezzo-caff%C3%A9/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Já teď bral na ochutnávku tohle https://www.coffeespot.cz/Top-Spot-Espresso-d259.htm#detail-anchor-description Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Dorazila další káva z předplatného, co jsem dostal k narozeninám. Tentokráte už na presso /zařídil jsem si to/ a dokonce můj oblíbený poměr 70/30. Prohnal jsem to mašinou a asi takto : Velmi jemná, ovocná káva s velmi nízkým stupněm kyselosti a nízkou cremou. První pokus byl pitelný, ale chyběli tomu ty koule, co jsem zvyklý v kávě mít.Takže proběhl další pokus, kdy jsem přidal skoro 2g kávy a výsledek byl uspokojivější Chuť byla plnější a v dozvuku chuti se objevily příjemné sladké tóny. Stále přetrvává pro mě jakási vodnatost, nebo řídkost, Nevím jak to přesně popsat, možná hutnost.Pokusím se ještě zvýšit množství kávy a možná vytáhnu 17g misku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 (upraveno) Oblíbena káva bajkera Ondřeje Cinka já mám v plánu zkusit Macho od doubleshot...tu jsem u něj také zaregistroval... Upraveno 8. dubna 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 70/30 je pomer dvou kav, ale obe arabicy (doubleshot). Standardne je pomer 70/30 udavan arabica/robusta, prave kvuli creme atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 ajo, já jsem debil.... vycházel jsem ze standardů... Takže na cremu rezignuji a na plnější chuť taktéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se