Gustaf Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 (upraveno) 70/30 je pomer dvou kav, ale obe arabicy (doubleshot). Standardne je pomer 70/30 udavan arabica/robusta, prave kvuli creme atdto je divný, že máš zimní směs...teď mají jaro...Tak jsem jí objednal. Jsem zvědavej.... Upraveno 9. dubna 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Maji ji od vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Tak lepší cremu, ani strukturu jsem z toho TamDemu nevymačkal. Chuťově je jinde, než bych preferoval, ale jde to pít. Pro kontrolu jsem tam poslal Mezzo, jestli to není rukama a myslím, že není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Mě dneska dorazila...tak jsem zvědavěj. Musím ale říct, že ta Top Spot espresso směs od Coffeespotu, co jsem měl předtím byla taky dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 To jsem také zvědavý. Ta ovocnost je zajímavá, ale na mě je to řídký :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Ona ta jarní bude asi zase úplně jiná, si myslím....ale já na to nejsem takovej expert.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Ovocnost, acidita, to sou pojmy tvl. Ja si dneska delal kafe v polospanku, rychlovarnou konvici sem premistil vedle postele protoze sem jeste nesehnal konvici s casovacem nebo s dalkovym ovladanim. Pet minut mi to chladlo za oknem v -4°C, pak sem to za 30 sekund vypil a to uz sem mel deset minut zpozdeni. Kdybych nemel kafe z prazirny ale nejaky standard co dostanu vzdycky kdyz nekam prijdu, asi me sere uz i ta cesta do prace. Kdysi sem videl nejaky dokument o drogach a tam rikali ze zezacatku je to fajn, ale pak to telo chce proste vic a a z davky se stava normal a aby z toho mel clovek zase dobry pocit tak musi zvysovat davky a pak uz i to prestane stacit. No, a tak to mam uz s kafem. Lidi, nezacinejte s tim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Vím, že mléčné nápoje tady v oblibě moc nejsou, ale někdy se zadaří ... směs RockSpot od Coffeespotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Krásně ti to vyšlo, náhodou, takové poctivé chlapůčíno Já experimentoval s kávou, co jsem dostal od rodičů. Dost jsem se toho bál, ale nakonec není vůbec špatná. Je to Arabica a Robusta, poměr jsem nevyčetl, myslím, že té robusty je tam méně než jsem zvyklý,ale překvapivě velmi pitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 (upraveno) Já jí beru odsud, uvádějí to takto: https://www.xcoffee.sk/produkt/segafredo-intermezzo-zrnkova-kava-1kg/ 60% Arabica, 40% Robusta Upraveno 20. dubna 2020 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Aha, tak já to odhadoval pod 30% , každopádně Mezzo70/30 je pořád moje No.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Je zvláštní, jak fungují podprahové asociace. Ta káva je možná v pořádku. Ale já vím zcela určitě, že cokoliv, co je upraženo v Německu, pít opravdu nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 (upraveno) edit/ datum prazeni je 20/4 Upraveno 25. dubna 2020 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Mám dotaz. Zjistil jsem, že skoro za barákem máme pražírnu, aktuálně nabízejí dvě kávy, ne za úplně lidový ceny, navíc ani jednu kávu neznám. Samozřejmě nejjednoduší cesta je tamm zajet, koupit dva malý balíčky a vyzkoušet to, nicméně je hnusně, nechce se mi z baráku a navíc je víkend, takkže je snazší se zatím zeptat, jestli to zkoušet nebo ne. Příprava je na filtru. Dík. https://www.coffeecrack.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Ja za tech 250g daval pres 16E, ty to mas ani ne za pulku lidova ceno. Svihej to vyzkouset a pak hod report. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Přátelé nemáte doma někdo zbytečnou slepou misku 58mm? Zároveň mistře @Tikal myslíš, že bys mi dokázal vysoustružit přesně tamper na ty moje mističky? Mám tam klasicky fuku, chtělo by to preciznější nástavec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Snad to nebude brane jako reklama ale na kofio aktuálně naskladnili hoffmanovu sweet espresso Rwandu, ktera je naprosto dokonalá. A pro filtraře dneska jsem vyzvedl naughty dog Rwandu která je též naprosto úžasná. Akorát si musím pohrát s mletím, vzal jsem ji asi moc na hrubo na první pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Creema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Krása! Palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se