kuncák7 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Moc diky za obchod a pokec. Rad potkavam podobne nakazene, jako jsem ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Vše v pořádku, děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Vše proběhlo rychle a hladce. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Rychlý obchod, příjemně, korektně a pod 24h se vším všudy Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Velmi prijemny setkani a vstricny jednani. Duvera na urovni nejvyssich pater chronomagu.Slamochroup vrele dekuje a doporucuje vsem dalsim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Děkuji za příjemné setkání a obchod na jedničku. Budu se těšit na příště. Něco mi říká, že se ještě uvidíme. Doporučuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Další prima setkání a krátký pokec o bronzovkách, diverech, malých tlapách apod Díky a zas příště. T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Taky se přidávám s velmi kladným hodnocením, takže za mě 100% doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Super zalezitost. Nejdriv jsme zjistili, ze jsme skoro sousedi a nasledne mi pripomnel, ze jsem od nej kdysi uz kupoval hodinky Takze pochvala dvojita, stavil se za mnou pro remeny az doma a tak jsme se zakecali, ze jsem mu zapomnel nalejt caj tak snad priste.Diky moc a vrele a uprimne doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Rychlá dohoda, rychlá platba, za mě 100%. Díky a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Vše v nejlepším pořádku, rychlá domluva i zaslání. Děkuji a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry1 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Byla to bleskovka,nemá cenu se rozepisovat,páč ten chlap má koule.Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Šlo sice o drobný obchod, každopádně vše proběhlo na výbornou (rychlá domluva, bleskové dodání). Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Rychla domluva a jeste rychlejsi platba, ted jeste, aby se mu hodinky libily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Skvělá domluva a moc příjemný pokec, tak doufám, že ne naposled :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Vše na 1*. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Jasna a rychla domluva.Tak to mam rad.Cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Všechno klaplo tak jak mělo. Vřele doporučuji a děkuju za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Vše v naprostém pořádku, můžu jen doporučit. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Rychla domluva, rychla akce. Vse na 100%. Diky moc za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se