pavo_ Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května kontumace, odečet 10 bodů a titul Sparta ne teď vážně tohle je opravdu velmi smutný den pro český fotbal...
Martin JJJ Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Sice v 10 proti spaťánkům, 4min do konce a tak to podělat z cizího zavinění... Normálnímu člověku hlava nebere. Pokuta tutově, zavřený stadion asi ano... a kontumace se uvidí (u zeleného stolu se bude Jarda zelenat, aby to tak nebylo, a to v TV mluvil docela pokorně).. Takový zápas jako rozhodnout fanoušci za hráče musí být "pošušňáníčko" teď v kabině domácích...
guzmic Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Bohemians rok 2019 něco podobného bez zranění hráčů, za stavu 2:0 kontumace 0:3 a -3b do tabulky. takže bych byl moc rád ať to má Slavie za minimálně -6b třeba konečně začnou používat mozek. 3
vzduch Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Smutné derby. Potrestat exemplárně klub a pak i tu bandu prázdných makovic, která vtrhla na hřiště. Dle videozáznamů tam bylo bohužel i hodně děcek. Policajti mají, co dělat.
Pivas Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Nejsem fanoušek Tvrdíka,ale za mě se k tomu postavil nejlíp jak mohl. 3
African Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Mě se líbila hláška, že jsme se posunuli zase dál na Východ Po té poslední korupci další třešnička na dortu, ale já se u nás opravdu už ničemu nijak moc nedivím Na druhou stranu dost lituji sportovce jako takové, v tomto případě Slávii, kluci dřou jak mezci a pak takovej zbytečnej průšvih kvůli pár debilům....
kuncák7 Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Byl jsem tam, byl to hnus, ale vypatlancum neporucis. Připomnělo mi to západ v 80 tvých letech a derby v Srbsku či Albánii teď ( fakt pěkný srovnání ).
Zdenek1307 Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Já nevím, ale ted už se možná ty ultras Slávie (nebo jak si říkají) dostali i před paka ze Sparty. Obdivuhodný výkon. A to jsem byl taky vždycky víc přikloňen ke Slávii, právě i díky "normálnějším" fanouškům. Teď už je to jiné. A ještě k tomu Chorýmu, za to co dělal předtím, ho ještě nechali v reprezentaci... to je fraška! Už měl být dávno vyloučen a hrát v béčku Slavie. 1
Gustaf Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ouskavl Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Nejlepší bylo tohle: https://www.facebook.com/share/v/16xgHMmXqq/ 1
guzmic Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Takže žádná neděle, asi Jarda málo plakal. Byl bych moc rád, když by k tomu promluvili i UEFA jako že tohle fakt ne. Už vidím titulky v úterý.... dvě opice jsme vyhodili, ostatní jsou hodní a titul si zaslouží, na dva zápasy zavřeme tribunu... to přece stačí.
Dráteník Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května před 16 hodinami, pavo_ napsal: kontumace, odečet 10 bodů a titul Sparta ne teď vážně tohle je opravdu velmi smutný den pro český fotbal... nene, vyloučení slavie i sparty z ligy a titul Viktoria Plzeň! 1
taurus24 Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května před 3 hodinami, geometr napsal: Já myslim, že by neměl hrát nikde. V Bohnicích snad nějaké hřišťátko je.
taurus24 Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května před 3 minutami, Dráteník napsal: nene, vyloučení slavie i sparty z ligy a titul Viktoria Plzeň! Tak to by se Baníček zachránil, ne?
Frantik Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Tak Chory a Doudera už si za Slavii nezahrajou. Dobrý rozhodnutí! 2
geometr Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května před 2 hodinami, taurus24 napsal: V Bohnicích snad nějaké hřišťátko je. ... tak to je jeho životní šance
Jeronimo Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Úlet jak se dav nechá strhnout několika opicemi které snad dorazily z tiskovky Clash of the stars.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se