warann Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Tak jsem tu Žízeň nakonec dal, resp. se chýlím konci a dalo se to. Až na ten konec, který už je teď překombinovanej až hrůza. Nicméně Nesbo opět nezklamal ohledně hodinek. Už víckrát jsem v jeho knihách narazil na celkem ftipný moudra, a platí to i tady: "Tajemník strany se podíval na hodinky. Omega Seamaster, jak si Mikaelpovšiml. Neprakticky těžký model, který z člověka udělá oběť loupežnéhopřepadení v každém třetím velkoměstě na světě. Hodinky, jež se zastaví,jestliže si je na více než čtyřiadvacet hodin sundáte, takže pak musíte zběsiletočit kolečkem, abyste je zase seřídili, ale pokud kolečko zapomenetedotáhnout a skočíte s nimi doma do bazénu, pak je poškodíte a oprava vás budestát tolik, co stojí čtvery jiné kvalitní hodinky. Zkrátka řečeno: Takové hodinkyprostě musel mít." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Kluci, prosím o radu, třeba má někdo lepší paměť než já.20-25 let zpět jsem jako mladý kluk četl ruskou knihu a parašutistovi, co byl sestřelený nad ČSR a díky nadpřirozeným schopnostem co získal po zranění, dokázal létat a ničil hromady fašistů. Strašně se mi to tehdy líbilo.No nemůžu si vzpomenout na název... kurňa fix.Kniha byla vydána tipuju 50-70" roky. Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 ???????????? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Příběh opravdového člověka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Wolové.... fakt to potřebuju vědět, jinak neusnu. :-)V názvu bylo možná slovo "orel".... kurňa ale fakt nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Kluci, prosím o radu, třeba má někdo lepší paměť než já.20-25 let zpět jsem jako mladý kluk četl ruskou knihu a parašutistovi, co byl sestřelený nad ČSR a díky nadpřirozeným schopnostem co získal po zranění, dokázal létat a ničil hromady fašistů. Strašně se mi to tehdy líbilo.No nemůžu si vzpomenout na název... kurňa fix.Kniha byla vydána tipuju 50-70" roky.Čoveče já to pamatuju, ten začátek byl hrozně poetickej. Ale kdybys mě zabil si nevzpomenu, ani jak to pak bylo dál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Hele: Noční orel, máš ho třeba tajdle: https://www.cbdb.cz/kniha-59853-nocni-orel-nocnoj-orel Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Zmizík jseš bůh....to je ono.Je to dobrý, dnes budu spát jako malé dítě. Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Takže vlastně takový reverzní Meresjev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 (upraveno) Já měl teď v ruce knuhu Kon-Tiki od Heyrdahla, vydání 1970, myslím, že to je pro hodinkáře také zážitek, když si tu dobu a poměry dnes člověk představí a uvědomí. Řekl bych docela síla. Upraveno 5. listopadu 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 (upraveno) Nejnovější Nesbo - Nůž. A dobrý Upraveno 5. listopadu 2019 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Bohuzel toho mam rozectenyho vic a neni cas na dokonceni...Hype kolem Petersona me prinutil ke koupi 12 pravidel pro život, a kniha dobra, zajimave myslenky, ale na muj vkus moc biblickych kecu... Utopie pro realisty od Bregmana je taky supr pocin, ale taky je potreba cist mirne kritickym okem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 A mě ten Nůž moc nebaví. Je to dlouhý a jako bych to už někdy čet. Koupil sem si dnes vod Zibury Prázdniny v Evropě, tak se těším. Mám ho rád, ale to asi každej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Asi jsem blbej...standardne som si kupil od Kotletu ebook Stalingrad. Cez alzu, mam odtial kupenych desiatkych knih.Zrazu kniha konci na nejakej neviem 116 strane ako zdrhaju z nocnej akcie, "Marek umira. Jeho telo kolabuje." A dalej nic.A dalej nic? To je koniec knihy?Som si ju odkladal, ze ked docitam seriu Lovci monster od Larry Correia a tesil som sa ako maly chlapec. A koniec knihy takmer v polovici vety?Alebo chybicka v alze pri nakupe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 analogová má 296 stran ... https://www.beletrie.eu/stalingrad-bratrstvo-krve-p476433/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 tak som ju vymazal z kniznice, stiahol znovu a vyzera to uz byt ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Já dočetl DANIEL COLE - HADROVÝ PANÁK a KATHY REICHS - DIVOKÉ KOSTIPřiznám se, četl jsem to jedním dechem.A dovolím si, kdyby chtěl někdo pro děti pohádky, tak třeba ty moje https://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Ugo DiFonte - "Ochutnavač" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Katedrála moře - Ildefonso FalconesJsem za půlkou (má to kolem pětiset stran) a dobrý. Těžký středověk se vším všudy, takže žádná poetika, ale dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se