wizard-ov Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Navíc (abych odpověděl s noblesou kovaného yntelechtuála), díky své váze a výpravnosti, je mi to líto číst ve vaně a na hajzlu, takže postupuji pomalu. Nechávám si to na "večery pod lampou" ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Aktuálně opět moje oblíbený téma polárních expedic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Ragu - a četl jsi to? Stojí to za to?Ještě ne. Chytám se na re-run všech sérii. Tajná historie navazuje na první dvě serie, final dossier doplňuje tu poslední. Až dám tohle, přečtu Místo Snění. Těším se na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quickstep Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Zdravim. Neměl by někdo knížku Prvotřídní hajzl od Jiřího Šimáčka?? V elektronické podobě?? Díky všem Radek. Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Tak od vanoc cekala a dnes jsem ji zacal cistSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luban23 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 18 hodinami, liskus napsal: Tak od vanoc cekala a dnes jsem ji zacal cist Sent from my iPhone using Tapatalk To vypadá zajímavě, až dočteš prosím o hodnocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Po pěti letech shánění je konečně doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 4 hodinami, Luban23 napsal: To vypadá zajímavě, až dočteš prosím o hodnocení. Také mě to zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Jo Nesbo - Království, čte se to jedním dechem... čekal jsem jiný konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Zdravím , protože jsem se v devadesátých letech několikrát osobně setkal hlavně s Mužíkem , ale i Gaenselem, zakoupil jsem tuto knihu. Je to čtivý a zajímavý , doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Kdyby někdo měl zájem , rád zapůjčím.... M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Může mi někdo poradit knihy na téma WW2,něco jako od Sven HasselSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Nový Vondruška : Spiknutí oběšenců - prostě Vondruška rychlé přečtení bez výraznějšího přemýšlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Doporučuji knihu 12 pravidel pro život od Jordana Petersona. Ještě jsem ji tu nenašel a třeba by se mohla líbit i někomu dalšímu. U nás vyšla tuším 2019 a před tím v originále o rok dříve. Peterson má spoustu zajímavých myšlenek a dobře se čte/poslouchá. V dnešní době je až překvapivé, že ještě někdo takový existuje... https://www.databazeknih.cz/knihy/12-pravidel-pro-zivot-protilatka-proti-chaosu-409635 Níže na videu i krátké shrnutí obsahu, ale doporučuji raději přečíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 před 7 hodinami, Juraj11 napsal: Může mi někdo poradit knihy na téma WW2,něco jako od Sven Hassel Sent from my iPhone using Tapatalk https://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/george-robert-elford-11148 Tohle by se Ti mohlo líbit, dvojku a trojku mám doma.... jedničku asi taky, ale nemůžu ju najít, když by jsi chtěl, prodám Ti je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 @Juraj11 jo a naprostá špička je: Formánek, Mluviti pravdu. To neprodám, ale na přečtení bych Ti to poslal. Vlastně toho mám asi víc, když tak sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Ďábelská garda,doporučuji ... teď právě dočítám tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Je to borec, mám jeho projev moc rád. před 46 minutami, McPet napsal: Doporučuji knihu 12 pravidel pro život od Jordana Petersona. Ještě jsem ji tu nenašel a třeba by se mohla líbit i někomu dalšímu. U nás vyšla tuším 2019 a před tím v originále o rok dříve. Peterson má spoustu zajímavých myšlenek a dobře se čte/poslouchá. V dnešní době je až překvapivé, že ještě někdo takový existuje... https://www.databazeknih.cz/knihy/12-pravidel-pro-zivot-protilatka-proti-chaosu-409635 Níže na videu i krátké shrnutí obsahu, ale doporučuji raději přečíst Výbornej chlapík, mám jeho názory i projev moc rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Podle mne je Jordan Peterson hodně přeceňovaný, ale 12 pravidel za přečtení/poslech určitě stojí, minimálně proto aby člověk věděl, z čeho je tak nadšená mládež, která většinou o podobnou literaturu nezavadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 před 35 minutami, M.K. napsal: Je to borec, mám jeho projev moc rád. Výbornej chlapík, mám jeho názory i projev moc rád... Sorry, nejdřív jsem to ztratil a napodruhý se uložilo obojí... nebo tak něco Přeceňovanost neumím posoudit, narazil jsem na něj poměrně nedávno v domnění, že "další influencer nebo podobná pakáž", takže já ho vlastně podcenil A ten jeho konservativismus mě baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se