stosi Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Jak se blíží Tour de France, tak jsem zase oprášil Příběhy staré dámy od Tomáše Macka. Výborné čtení, dá se to číst nárazově, kapitoly na sebe moc nenavazují a má to potenciál zaujmout i necyklisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 "Na mušce lovce" od Albrechta Wackera. Zajímavé a hodně "silné" čtení... Něco na způsob "Velkého cirkusu" od Pierre Clostermanna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 "Na mušce lovce" od Albrechta Wackera. Zajímavé a hodně "silné" čtení... Něco na způsob "Velkého cirkusu" od Pierre Clostermanna.Na to jsem se koukal, že mrknu na recenze a zapomněl jsem na to. Je to jako román nebo literatura faktu? Jinak prokousávám se Marťanem a přijde mi to jako docela standardní scífa. Daniel Defoe myslím zvládl stejné téma v Robinsonovi Crusoe literárně líp. Ale možná mi už jen tak nechutná sci-fi. Teď jsem dočetl Alchymistické povídky od Gustava Meyrinka a dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Matterhornsice novela, ale psaná člověkem se zkušenostma.Dobře se to čte, a to nemam extra rád novely z vojenského prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Larry Correia - Lovci monster s.r.o. Řežba, potoky krve, haldy vnitřností a šedé kůry mozkové. Prostě vysoce hodnotné čtení pro vyznavače Kulhánka, Žambocha apod. Doporučuji před usnutím. Tak za tenhle tip diky! Na oddych od beznych problemu je to naprosto idealni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 @ Klotzman je to literatura faktu, vyprávění ostřelovače Wehrmachtu, včetně autentických fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 (upraveno) Poraďte prosím nějakou fajn military Sci-fi nejlépe ve stylu Endrova Hra nebo Flotila planety země. Díky :-) Upraveno 25. května 2015 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Za mne u Murakamiho zatím vede 1Q84 všechny tři díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Frederick Forsyth Boží Pěst a Švrtý Protokol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Vyšla kniha Kena Folletta - Hranice věčnosti, což je závěrečný díl trilogie Století. Předchozí díly Pád titánů a Zima světa mě úplně dostaly. Hlavně Pádu titánů na mě působilo jako zjevení. Follett je prostě pan vypravěč. Co jsem koukal na recenze, tak poslední díl trilogie trochu zaostává za prvními dvěma díly, ale stejně Hranice věčnosti putovala do mé knihovny a o víkendu se do ní asi pustím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Dočetl jsem Skálu od Petera Maya a dobrý, mám rád takové příběhy...trochu mi to připomnělo V lesích od Tany French Dík za skvelú knihu! Nemáš ešte tipy z podobného súdka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Tak doporucil bych ti i zbyle dva dily teto trilogie (posledni momentalne ctu). Pak se mi hodne libi tvorba Tany French- "trilogie" V lesich, Podoba a Na vernosti (ale zas tak moc to na sebe nenavazuje) a jeste Ztraceny pristav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Nedávno jsem přečetl Open - autobiografii od Andre Agassiho - perfektně napsané, sjel jsem to skoro bez přestávek, doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Právě čtu /z bídy/ údajně detektivní román Pátá žena od od Henninga Mankella. Seveřan nezklamal - slátanina na téměř 550 stránkách. Věhlasný detektiv hned na počátku zapomene na širším místě činu odebrat krevní stopy /asi by to autorovi nepasovalo do záměru/ a spousta dalších kiksů. Denně konají několikahodinové porady /nic nevyřeší, příběh neposunou/ - děs. Autor se patlá v pocitech policajtů /asi nahání věty/. A to na přebalu píší, že se toho prodalo 30 mil. výtisků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Gandalfe, proč to teda cteš?Já jak se nechytnu hned na začátku knihy, tak to rychle zabalím. Jinak momentálně čtu Mechanický pomeranč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Právě čtu /z bídy/ údajně detektivní román Pátá žena od od Henninga Mankella. Seveřan nezklamal - slátanina na téměř 550 stránkách. Věhlasný detektiv hned na počátku zapomene na širším místě činu odebrat krevní stopy /asi by to autorovi nepasovalo do záměru/ a spousta dalších kiksů. Denně konají několikahodinové porady /nic nevyřeší, příběh neposunou/ - děs. Autor se patlá v pocitech policajtů /asi nahání věty/. A to na přebalu píší, že se toho prodalo 30 mil. výtisků.Ja jsem od toho sameho naposlouchal tri knizky a musim souhlasit. Taky me mimojine napadlo, ze to je snad literarni zamer, ze hlavni hrdina je nekompetetni blb s nebetycnym egem. Proste jako v realite ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Ja jsem od toho sameho naposlouchal tri knizky a musim souhlasit. Taky me mimojine napadlo, ze to je snad literarni zamer, ze hlavni hrdina je nekompetetni blb s nebetycnym egem. Proste jako v realite ...Utrejchu, proc to teda poslouchas?? Ja audio knizky nejak nemuzu, nedokazu se soustredit. Sem jak cecetka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Utrejchu, proc to teda poslouchas?? Ja audio knizky nejak nemuzu, nedokazu se soustredit. Sem jak cecetka.Kdyz vono to prvni uslo, to druhe neurazilo a az u treti jsem prozrel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Akiro yamamoto - kamikadze. K tyhle knizce jsem se vratil a zase se me to zalibilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Hlava XXII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se