Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

"Na mušce lovce" od Albrechta Wackera. Zajímavé a hodně "silné" čtení... Něco na způsob "Velkého cirkusu" od Pierre Clostermanna.

Na to jsem se koukal, že mrknu na recenze a zapomněl jsem na to. Je to jako román nebo literatura faktu?

Jinak prokousávám se Marťanem a přijde mi to jako docela standardní scífa. Daniel Defoe myslím zvládl stejné téma v Robinsonovi Crusoe literárně líp. Ale možná mi už jen tak nechutná sci-fi.

Teď jsem dočetl Alchymistické povídky od Gustava Meyrinka a dobrý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Larry Correia - Lovci monster s.r.o. Řežba, potoky krve, haldy vnitřností a šedé kůry mozkové. Prostě vysoce hodnotné čtení pro vyznavače Kulhánka, Žambocha apod. Doporučuji před usnutím.

Tak za tenhle tip diky! Na oddych od beznych problemu je to naprosto idealni :-)

Odkaz ke komentáři

Vyšla kniha Kena Folletta - Hranice věčnosti, což je závěrečný díl trilogie Století.

Předchozí díly Pád titánů a Zima světa mě úplně dostaly. Hlavně Pádu titánů na mě působilo jako zjevení. Follett je prostě pan vypravěč. Co jsem koukal na recenze, tak poslední díl trilogie trochu zaostává za prvními dvěma díly, ale stejně Hranice věčnosti putovala do mé knihovny a o víkendu se do ní asi pustím. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Právě čtu /z bídy/ údajně detektivní román Pátá žena od od Henninga Mankella. Seveřan nezklamal - slátanina na téměř 550 stránkách. Věhlasný detektiv hned na počátku zapomene na širším místě činu odebrat krevní stopy /asi by to autorovi nepasovalo do záměru/ a spousta dalších kiksů. Denně konají několikahodinové porady /nic nevyřeší, příběh neposunou/ - děs. Autor se patlá v pocitech policajtů /asi nahání věty/. A to na přebalu píší, že se toho prodalo 30 mil. výtisků.

Odkaz ke komentáři

Právě čtu /z bídy/ údajně detektivní román Pátá žena od od Henninga Mankella. Seveřan nezklamal - slátanina na téměř 550 stránkách. Věhlasný detektiv hned na počátku zapomene na širším místě činu odebrat krevní stopy /asi by to autorovi nepasovalo do záměru/ a spousta dalších kiksů. Denně konají několikahodinové porady /nic nevyřeší, příběh neposunou/ - děs. Autor se patlá v pocitech policajtů /asi nahání věty/. A to na přebalu píší, že se toho prodalo 30 mil. výtisků.

Ja jsem od toho sameho naposlouchal tri knizky a musim souhlasit.

Taky me mimojine napadlo, ze to je snad literarni zamer, ze hlavni hrdina je nekompetetni blb s nebetycnym egem. Proste jako v realite ...

Odkaz ke komentáři

Ja jsem od toho sameho naposlouchal tri knizky a musim souhlasit.

Taky me mimojine napadlo, ze to je snad literarni zamer, ze hlavni hrdina je nekompetetni blb s nebetycnym egem. Proste jako v realite ...

Utrejchu, proc to teda poslouchas?? :D Ja audio knizky nejak nemuzu, nedokazu se soustredit. Sem jak cecetka.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...