Duke650 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Ten od Malin Persson Giovito? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Jaroslav Kalfař - Kosmonaut z Čech. VÝBORNÉ!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Čtu zrovna husitskou epopej V a ještě to jde. Ale Olda z Chlumu už je rozvařený...je to furt dokola. Kadeřavý panoš skončí v krymu, pomůže mu borka, pak jí dá do čáry a jedem dál. Na Oldu se taky jedna pověsí, ale on ju piglovat nechce, bo má doma starou a navíc je to čestný muž a šlechtic. Partyja mu furt sype kapříky, aby držel hubu a on jim to furt vrací. Big Boss Přéma Ota cvaj mu zas dá jakysi nesplnitelný úkol, navíc časově limitovaný, horší jak pevnost Bojárd. Preláti chlastají ligu (pokud zrovna nevraždí, nebo nešukají), kupci, lapkové, všetci kradnú...asi se zase pustím do toho Murakamiho, to člověk vklidu přečte 200 stránek a nic se tam neděje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Ten od Malin Persson Giovito?Jojo. Uplny zjeveni. Sem na zacatku, treba z toho vyjde picovina ale psany a i prelozeny to je uzasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Patrik Hartl - Pražský Erotikon. Nebavilo mě to tak hodně moc jako Prvok, Šampón, Tečka a Karel, ani jako Okamžiky štěstí, ale nebylo to špatné, a přečetl jsem to za dva dny, dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Jojo. Uplny zjeveni. Sem na zacatku, treba z toho vyjde picovina ale psany a i prelozeny to je uzasne.Tak to jsem začal číst minulý týden na dovolené a nějak jsem se nedostal dál než do cca 1/3, což je divné, knihu většinou slupnu za 2-3 večery/noci. Snad to o víkendu docvaknu do konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Sem dočetl posledního Nesba. Ja nevim no - kousani kovovejma nasazovacima zubama?!?!?! Příště bude vokovanej penis na kladce, kterým bude vrah oběti mlátit do hlavy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Sem dočetl posledního Nesba. Ja nevim no - kousani kovovejma nasazovacima zubama?!?!?! Příště bude vokovanej penis na kladce, kterým bude vrah oběti mlátit do hlavy?asi sa inšpiroval Zubom z Bondovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 (upraveno) Dreams of a Great Small Nation o československých legiích a o jejich roli při založení Československa pěkný čtení to bylo tady nějaká storka o spisovateli a jak se k tomu tématu dostal Upraveno 15. srpna 2017 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Viděl jsem ukřižování - Sydney MorrellMůj život v sovětské armádě - Viktor SuvorovZhltnul jsem obě dvě jedním vrzem. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 (upraveno) Tak to jsem začal číst minulý týden na dovolené a nějak jsem se nedostal dál než do cca 1/3, což je divné, knihu většinou slupnu za 2-3 večery/noci. Snad to o víkendu docvaknu do konceNo, musím přiznat, že ve finále jsem prožil určité zklamání. Forma zvítězila nad obsahem a podle začátku jsem čekal něco trochu jinýho. Jako detektivka to nestálo za nic, jako drama ze soudní síně nic napínavýho.. Zbyla jen taková nějaká rádobyefektní sonda do života švédské high society a nejvíc asi do ženskýho přemejšlení a uvažování, bylo to asi hodně osobní a myslím, že ta ženská už toho moc dalšího kloudnýho nenapíše. Naproti tomu vykreslení mužskejch postav bylo úplně tragický - ty chlapi tam byli jak makaci, chovali se jen jakože jednička/ nula nebo co... Rozhodně to nemělo nic společnýho s nějakou "severskou detektivkou". Upraveno 15. srpna 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 .....Můj život v sovětské armádě - Viktor SuvorovZhltnul jsem obě dvě jedním vrzem. ;-)Tak si jeste dej Akvarium a Utvary Specnaz od stejneho autora...Kdyby neco, muzu zapujcit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Diky moc. ;-)Urcite na to mrknu. Akorat vse ctu v el. podobe.Pokud bych nesehnal, tak se ti ozvu. Mam toho v planu precist vice. Napr. Kombinovane operace 1940 - 1945Nemecti parasutiste ve 2. svet valceZimni valkaNebyli jsme svati ...Den M.Volani polniceNemecka invaze do AnglieJak velci generalove viteziliZukov vzestup a pad velkeho generala :-) Jeste jednou diky za ochotu a mej se. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 vysla nova knizka Sraci ,ma celkem laskave recenze .vcera jsem ji koupil,tak se na ni chystam.http://kultura.zpravy.idnes.cz/recenze-sraci-0dc-/literatura.aspx?c=A170618_173634_literatura_spm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roger11 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Dreams of a Great Small Nation o československých legiích a o jejich roli při založení Československa pěkný čtení to bylo tady nějaká storka o spisovateli a jak se k tomu tématu dostalDíky za tip. Tohle téma mě dost zajímá. Začal jsem číst a je to výborně psaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Sem dočetl posledního Nesba. Ja nevim no - kousani kovovejma nasazovacima zubama?!?!?! Příště bude vokovanej penis na kladce, kterým bude vrah oběti mlátit do hlavy? Taky už mi to přijde přitažený za vlasy, Harryho mám rád, ale Nesbo už neví coby Jinak bych chlapci potřeboval doporučit nějakou dobrou autobiografii, hlavně aby byla čtivá (např. něco jako Jobs, Open o Agassim, docela se mi líbila i o Muskovi). Dlouho už jsem žádnou nečet a docela bych zase nějakou přelouskal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 vysla nova knizka Sraci ,ma celkem laskave recenze .vcera jsem ji koupil,tak se na ni chystam.http://kultura.zpravy.idnes.cz/recenze-sraci-0dc-/literatura.aspx?c=A170618_173634_literatura_spmDlužíš mně stopadesát vočí, nedá se to číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 (upraveno) v zivote prijdes vo vic. ta knizka se mi take moc nelibi. :-D na srazu ti dam rucne namalovanej voucher na jizdu na masine v cene tisicovky. tim bych si predplatil dalsi nepovedene tipy. nenapadlo mne,ze nemas co delat a furt ctes. :-D nebo bych ti poslal tohle http://kultura.zpravy.idnes.cz/bernard-minier-mraz-04e-/literatura.aspx?c=A150126_145949_literatura_vhamam celou trilogii. ctu zatim ten prvni dil a libi se mi to. zaroven se ale bojim,ze mne zase pojebes. Upraveno 20. srpna 2017 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Já teď začal číst tohle, jsem teprve na začátku, ale už teď je to zajímavý. Ostatně jako vše od Hájíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 v zivote prijdes vo vic. ta knizka se mi take moc nelibi. :-D na srazu ti dam rucne namalovanej voucher na jizdu na masine v cene tisicovky. tim bych si predplatil dalsi nepovedene tipy. nenapadlo mne,ze nemas co delat a furt ctes. :-D nebo bych ti poslal tohle http://kultura.zpravy.idnes.cz/bernard-minier-mraz-04e-/literatura.aspx?c=A150126_145949_literatura_vhamam celou trilogii. ctu zatim ten prvni dil a libi se mi to. zaroven se ale bojim,ze mne zase pojebes.To sem cet. A hele, ty sraze, dyt sme se nevideli skoro deset let! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se