habadej Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Právě jsem začal pátou knihu ze zatím šestidílné série o tudorovském právníkovi Matthewovi Shardlakeovi od C.J.Sansoma. Úžasné čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Dovolím si pozvánku pro ty, kdo chtějí udělat radost svým dětem, vnoučátkům, sobě, manželkám, milenkám. Třeba pod stromeček. Pohádky nové, neopsané, převážně zasazené svým dějem do reálných míst v České zemi. Pozvánka na autogramiádu knihy pohádek do Prahy.Místo konání - Etrafika, Blanická 3, Praha 227.11.2017 od 12.00 do 17.00Více zde: http://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Doporučte mi prosím nějaké oddechové čtení..Dočetl jsem J. Kulhánka, D. Browna, R. Fabiána, Š. Kopřivu, L. Correiu, M. Moudrého, M. Žambocha, O. Neffa, E. E. Knighta a už i nedávno tady doporučovanou Jak jsem vyhrál válku od Ryana, která mě bavila.. Čtení mám jako relax, tak prosím spíše nějaké lehčí kousky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Zkus serii Nekroskop od Brian Lumley. Posledni dily uz nejsou tak dobry, ale ty prvni jsou mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Série o nájemným zabijákovi Kellerovi od Lawrence Blocka.Keller je sympaťák a je to dobře napsaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Lumleyho Nekroskop už jsem četl a na Blocka kouknu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Jsou světla která nevidíme, a teď začínám to TO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Dnes ve dvě jsem dočet Chybíš mi od Harlana Cobena a dobrý - letos jedna z nejlepších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Nikdy jsem neviděl film Bladerunner, nikdy jsem nečetl nic od P.K.Dicka, dnes jsem si v autě poslechl celou audioknihu Bladerunner a celou dobu jsem si říkal ciwe ten chlap musel být magor nebo jel těžce v LSD, toto nemohl napsat normální člověk... přijel jsem domů, koukám na jeho životopis a ejhle, diagnosa schizofrenie...Raději se nebudu pouštět do jeho knihy The man in the high castle, viděl jsem seriál dle této knihy a ten je můj oblíbený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Právě čtu Let duchů /Bear Grylls/ - docela dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 (upraveno) Strasne se mi libila knizka Poutnik. Nedavno vyslo neco podobneho https://www.ebux.cz/index.php?bk=299119 Uvazuji,ze to koupim,necetl jste to uz nekdo? Upraveno 4. prosince 2017 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Pravě čtu Johna Hunta: Výstup na Everest. Poutavá knížka o první úspěšné expedici na Everest. Hunt v ní detailne popisuje přípravu, výber členů expedice a cestu na nejvyšší místo na světě.Jako zajímavost je v ní zmínka o Emilovi Zátopkovi, který byl také v širší nominaci na výstup, ale Hunt chtěl, aby to byla výprava Britská ( včetně zámořských území ), proto se mohl do expedicezařadit všem později známý Novozélanďan. Jsou v ní také mnohokráte zmíněné dvě predešlé švýcarské expedice. Až to dočtu, tak vrhnou na James Ramsey Ulmann - Muž z Eversetu, což je kniha o Tenzingovi Pro majitele Expolorerů povinná školní četba. Doporučuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Dnes odpoledne po práci jsem si koupil eknihu "Laco Déczi - totálne vytrúbeny mozek" a že si jen přečtu úvod, pak se umyju a převlíknu... no před 5 minutami jsem to dočetl, poslouchám Clifforda Browna neumytý a hladový a je mi to tak nějak u p.dele :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Muž s Everestu je taky krásná kniha a k týhle dvojce můžu doporučit i knihu Himalájští tygři. Pravě čtu Johna Hunta: Výstup na Everest. Poutavá knížka o první úspěšné expedici na Everest. Hunt v ní detailne popisuje přípravu, výber členů expedice a cestu na nejvyšší místo na světě.Jako zajímavost je v ní zmínka o Emilovi Zátopkovi, který byl také v širší nominaci na výstup, ale Hunt chtěl, aby to byla výprava Britská ( včetně zámořských území ), proto se mohl do expedicezařadit všem později známý Novozélanďan. Jsou v ní také mnohokráte zmíněné dvě predešlé švýcarské expedice. Až to dočtu, tak vrhnou na James Ramsey Ulmann - Muž z Eversetu, což je kniha o Tenzingovi Pro majitele Expolorerů povinná školní četba. Doporučuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Vyšel novej Franta Kotleta... Rázová vlna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Za mě teda zatím poslední trilogie od Kotlety docela slabota. Ale do sbírky jí samozřejmě koupím :-) Snad zas někde bude příležitost nechat ji podepsat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Jo taky to mam komplet jen bez podpisu... To je furt Praha , Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Doporučte mi prosím nějaké oddechové čtení..Dočetl jsem J. Kulhánka, D. Browna, R. Fabiána, Š. Kopřivu, L. Correiu, M. Moudrého, M. Žambocha, O. Neffa, E. E. Knighta a už i nedávno tady doporučovanou Jak jsem vyhrál válku od Ryana, která mě bavila.. Čtení mám jako relax, tak prosím spíše nějaké lehčí kousky..Zkus Neila Gaimana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Zkus trilogii od Bernard Minier : mraz-kruh-tma výborný a od Browna Mercedesový vrah taky to má tři díly, za mě fajn čtení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 (upraveno) Ak mate radi severske detektivky tak u mna jednoznacne vedie Michael Hjorth a Hans Rosenfeldt a seria o Sebastianovi Bergmanovi. 5 knih som zhltol asi za tri tyzdne. Dokonca sa mi to pozdava viac ako Nesbo Upraveno 1. ledna 2018 uživatelem actionman1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se