michal_l Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Po dlouhé serii severských krimi čtu Muž jménem Ove. Napsáno stylem co se mi líbí. Jo, ještě jsem mezi krimi proložil Zprávy z ráje od D.Lodge (ta mi od něj poslední chyběla). Nasmál jsem se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Po dlouhé serii severských krimi čtu Muž jménem Ove.Zkus i film, je taky dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Poslední týden jsem se dost rozecetl. Vsechny knížky jsou necekane dobre ctivy. Belmondo byl pasak. Obcas se choval jak kretenek, ale umelcum to radi odpustime a jeste jim to lehce zavidime. Boček a Matula skutecni borci. Matula psanej trochu nezazivneji, ale dobry rozsireni obzoru. No a Bocek a RAFky LE na ruce, vite jak... Krvavy jahody docela sokujici. Dalo se to cekat, ale neda se na to zvyknout. Spion napsany strhujicim zpusobem, popis akci apod. Hrozně mě to nadchlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Od začátku roku tak po chvilkách, večer, v metru....louskám TO. Je to takový můj čtenářský rest, teda jeden z mnoha.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Na poctu majstrovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Vysel novy Nesbo Macbeth,uz je ve ctece. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Sice novy, ale zial nie Hole. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Můžu doporučit knihu Vila na Sadové, od Richarda Skláře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Vysel novy Nesbo Macbeth,uz je ve ctece. A já ti nevím, zdá se mně to takový košatý nebo rádobyefektní, v těch postavách se nevorientuju a sou mně nesympatický. Ještě zkusím pár stránek ale úplnej fanošuk ze mě asi nebude. Tobě se to líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Jeste sem to neotevrel . Davam jen tipy,jenomze ty jsi klasicky hejl a nechas se nachytat na koupi. Pritom bychnTi to rad poslal jako podekovani,ze na mne davas pozor. Minuly tyden mi volal brachy syn jestli nemam ,tohle v mobi. https://www.databazeknih.cz/knihy/takeshi-kovacs-pujcovna-masa-132431 Tak sice jsem to mel,ale radsi jsem to poslal kolegovi draznimu,co ma vic casu na cteni. A rikal mi,ze se mu to moc libi.Bych Ti to treba taky poslal,kdyz to bude kravina usetrim cas. Posledni co jsem docetl je ten Dan Brown Pocatek ,zklamanej sem byl az do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Dočetl jsem Počátek od Dana Browna - dobrý /celkem/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Pro fanousky scifi z vesmiru (hvezdne brany, souboje vesmirnych flotil, zahadni mimozemstane) mohu doporucit dve knizni serie, ktere jsem ted skoro cele dolouskal. Jack Campbell: Ztracená flotilahttps://www.databazeknih.cz/serie/ztracena-flotila-1305 James S. A. Corey: Expanzehttps://www.databazeknih.cz/serie/expanze-3552 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 James S. A. Corey: Expanzehttps://www.databazeknih.cz/serie/expanze-3552Prave bezi 3. seria na Syfy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Jo Nesbo - Macbeth... zatím to nejslabší, co jsem od něj četl. Taková rozvláčná filozofující konverzační vyvražďovačka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Hodně popisný, hodně švajcocentrický, ale jsem rád, že to mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Dal jsem si Macbetha od Nesba a bavilo mě to hodně. Přečetl jsem to, jak se říká, jedním dechem. Prvních asi 50 stránek je trošku nepřehledných, ale pak se to pěkně rozjede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Akoze Macbeth oukej, ale aj tak chcem spat HH... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Pánové, pokud Vás někoho baví cyberpunkové sci-fi - ala Blade Runner, tak vyšla reedice výborné knihy Hvězda 1,2 od našeho nejlepšího (alespoň dle mého subjektivního hodnocení) autora military sci-fi - Roberta Fabiána. Recenze knihy zde https://www.fantasymag.cz/zkombinujte-total-recall-blade-runnera-a-terminatora-a-dostanete-vyborny-cesky-akcni-sci-fi-roman/ Vážně to stoj za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 cital niekto z Vas niekto tuto seriu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Návrat do dětství, jsem zvědavý, jaké to po těch letech bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se