Pozorovatel Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Dneska na cestě z Hradce do Prahy. Asi nový Kodiaq? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Tyvoe, Škodovka Kardiak ve vlákně Petrolhead, to sme dopadli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 před 34 minutami, M.K. napsal: Tyvoe, Škodovka Kardiak ve vlákně Petrolhead, to sme dopadli Nějak se těch 50 příspěvků nahnat musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Když už jsem u těch Petrolhedů, tak mě o víkendu na mladoboleslavské dálnici minula předchozí generace Toyota Sequoia. Jela v opačném směru. Krásné bíle monstrum, které muselo jet tak 160-170. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Nevím no, ještě když žilo tuning fórum, tak tohle by tam nikoho neurazilo, ale tady jste asi větší borci, tak sorry.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 před 5 hodinami, Pozorovatel napsal: Nevím no, ještě když žilo tuning fórum, tak tohle by tam nikoho neurazilo, ale tady jste asi větší borci, tak sorry.... neber si to osobne mi auta v strokatem wrapu zvdycky prijdou napinave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 pekna zabava na duchod https://www.garaz.cz/clanek/novinky-autor-veleuspesneho-vozu-f1-se-v-duchodu-nudil-postavil-uzasny-stroj-s-osmivalcem-pro-hrstku-vyvolenych-21010698#dop_ab_variant=1103740&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 (upraveno) Tak sme se vratili z takovyho mensiho roadtripu DE CH AT Upraveno 2. srpna 2023 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Tak to bylo perfekt, ani nevím, že máš tuhle káru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Krásná prace, Sibiřu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Nemam, to sem koupil choti k narozkam loni. Ale obcas mi ju pucuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 před 42 minutami, sibirnaya napsal: Nemam, to sem koupil choti k narozkam loni. Ale obcas mi ju pucuje Obojí krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 ... už zase trochu čekám, kdo se nabídne být jeho novou chotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 před 6 hodinami, sibirnaya napsal: Tak sme se vratili z takovyho mensiho roadtripu DE CH AT Parada! Jsi se mohl stavit na kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Me Rene akorat pak rikal, ze si v Davosu, ale me to vubec nedoslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Když tak koukám na medvídka choti kolegy S, vybavilo se mi moje malé aktuální dilema. Užívám si 12 let Majdy MX-5, je to unikátní auto, koupené v roce 2003 v ČR známým zpěvákem, od kterého jsem ho koupil, nezasažené tuningem kromě originálního (výjimkou jsou OZ Ultraleggera), vynikající stav a nájezd 36 tisíc km. Prostě sbírkový kousek, jehož cena poroste. A jak mnozí ví, atmosféra sundané střechy je neopakovatelná. Nicméně bych rád cestoval i dál ve dvou až třech lidechh. Třeba v Alpách jsem byl na motorce asi 20x ale rád bych je projezdil i kabrioletem. Nebo Toskánsko atd. Prostě rodinná dovča bez střechy. Na to ale Majda není. Je jasné, že takovou zábavu, navíc levnou, jen tak nějaké auto neposkytne, cokoliv bude těžší a je fuk, kolik to má koní. Ale bohužel, zábavnou dovču dám Majdou maximálně sám, už hmotnost spolujezdce je znát, když si chci zablbnout. Ale už jsem se vyblbnul dost a tak si pohrávám s myšlenkou ji prodat (musela by přijít výjimečná nabídka odpovídající výjimečnému autu), spokojit se s adrenalínem v sedle motorky a koupit staršího Mustanga apod., něco co sice nebude hadimrška typu MX-5, nebude to mít ani tak dokonalé jízdní vlastnosti, ale bude to přece jen sporťák s dostatečným výkonem i v kopcích, bude to krásně bublat a odveze nás to v pohodlí na druhý konec Evropy. Co myslíte? Že je to blbost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Naprosto ti rozumím, řeším podobné dilema, akorát to mám tak trochu na 2 strany. Starší offroad s minimálně V6 nebo vice válcovým motorem čímž bych vyřešil potřebu vysadit stromy v lese příští rok a pak nějakou starost o ně. Šlo by s tím taky výletovat, pohodlně, pomalu a v podstatě kamkoliv. Velký kabriolet nebo coupe s V8+ motorem na výlety s rodinkou, popř. veteránské srazy a jiné podobné akce opět s rodinkou. Nejde mi o rychlost, spíš o pocit z auta a trávení času s rodinou na cestách. No bude to těžké rozhodování, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Ivane, maloktery kabrio ma na zadnim sedadle dost mista pro pasazery. A se stazenou strechou dozadu hodne fouka. Predstava, ze tva MX5 bude vyvazovana zlatem je taky mylna. Osobne bych to nechal tak, jak to je, a doufal, ze hodnota tve MX5 poroste. No a taky zalezi na budgetu. Pokud ozelis vitr ve vlasech, C63 by bylo ideal. M5 taky, i M550i, ale tam taky neni vzadu moc mista. Nebo pokud japko, tak Lx IS F apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Pujč si 4 sedadlové kabrio a uvidíš. Z mé zkušenosti do všech 4 sedadel na zadní sedadla fouká jak blázen nad 60 km/h. V 90 km/h nesnesitelně a myslím, že s tebou víc jak spolujezdec znova nepojede. Už vůbec né do Alp. A nedovedu si představit vyměnit roadster mx-5 třeba za M5. Mě by ta lehkost a vítr ve vlasech hodně chyběl, ale to má každý jinak. btw proč nejde projet mx-5 Alpy? Zas tak pomalá není a tvrdá taky ne…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Volvo C70 se skládací kovovou střechou? Ale to je spíše economy grand tourer. A verze s 2,5 benzínem turbo už nejsou skoro k selhání. Ale zadní sedadla jsou jen pro děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se