adamo Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Pohled na takhle naleštěnou e39 m5 vždycky potěší. 528 e39 byla moje první auto. Vždycky, když nějakou potkám (což je stále méně často), tak se mi vrací nápad si nějakou krásnou 530i sehnat jako daily. Ale už vím, že bych to nedal. Člověk je rozmazlený těmi novými auty... 1
KFL Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června 3 hours ago, adamo said: Pohled na takhle naleštěnou e39 m5 vždycky potěší. 528 e39 byla moje první auto. Vždycky, když nějakou potkám (což je stále méně často), tak se mi vrací nápad si nějakou krásnou 530i sehnat jako daily. Ale už vím, že bych to nedal. Člověk je rozmazlený těmi novými auty... Jj, dřív jsem se s E39 dost zdravil, ale dneska už jsou na silnicich fakt vzácný. Zjevně už pomalu dosluhujou... -- Jinak servis už volal a samozřejmě je menší problém. Vypoušťák na chladiči po uvolnění a dotažení začal prokapávat a prý už lehce prokapával i předtím. Zajímavý, že doteď nebyla pod autem nikde a nikdy ani kapka a expanska byla vždycky na full rysce, přičemž poslední výměna chladičky byla 2-3 roky zpátky. Nový šrouby (+ ty z bloku) nemá nikdo v Praze k dispozici, takže si chtějí auto nechat do pondělí, než přijdou díly z centrálního skladu. Oceňuju přístup, že to chtějí udělat pořádně, na druhou stranu ve mně hlodá samozřejmě červ paranoidní podezřívavosti, co tam kde zku*vili . EDIT: Vyřešeno, auto bude hotový dneska. Nakonec to není taková trága, vyměnili jen těsnění (což je standardní preventivní úkon) a auto bude dneska ready. 2 1 1
tommasini Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 5 hodinami, KFL napsal: Jj, dřív jsem se s E39 dost zdravil, ale dneska už jsou na silnicich fakt vzácný. Zjevně už pomalu dosluhujou... -- Jinak servis už volal a samozřejmě je menší problém. Vypoušťák na chladiči po uvolnění a dotažení začal prokapávat a prý už lehce prokapával i předtím. Zajímavý, že doteď nebyla pod autem nikde a nikdy ani kapka a expanska byla vždycky na full rysce, přičemž poslední výměna chladičky byla 2-3 roky zpátky. Nový šrouby (+ ty z bloku) nemá nikdo v Praze k dispozici, takže si chtějí auto nechat do pondělí, než přijdou díly z centrálního skladu. Oceňuju přístup, že to chtějí udělat pořádně, na druhou stranu ve mně hlodá samozřejmě červ paranoidní podezřívavosti, co tam kde zku*vili . EDIT: Vyřešeno, auto bude hotový dneska. Nakonec to není taková trága, vyměnili jen těsnění (což je standardní preventivní úkon) a auto bude dneska ready. Mě hned napadlo, že si to chtějí půjčit na víkend, než že by něco zmrvili
Exiztence Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června V 18. 6. 2026 v 13:41, KFL napsal: Možná to sem úplně nepatří, ale tohle se Muldixovi fakt povedlo a potěší to snad každýho petrolheada... Nemám na CGT ale miluji ty zadní humps proto mám Spyder Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
JR_2010 Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Tyjo, takhle bez střechy s těma chemtrails nad hlavou, to bych se bál... 1
Exiztence Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června To jsou projekce na kopuli na flat earth. 2
Irwinek Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Co dodat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
LovecK Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června @KFL určitě ano! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Irwinek Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června před 18 hodinami, KFL napsal: Nová Bystřice? Jojo, byl jsem tam už několikrát a je jen škoda, že majitel nevyužije plný potenciál takovéhoto koutku 1
collie Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června Ahojte, nevím jestli takový dotaz smí sem, ale zkusím, viděl jsem tu krásné stroje. Chybí mi doma staré auto. Nemáte někdo na prodej ne moc drahý Mercedes (piáno, čtyřku,…) nebo Volvo 240 do roku 1992? Ideálně automat. Díky Pepa
Irwinek Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července V 29. 6. 2026 v 21:55, collie napsal: Ahojte, nevím jestli takový dotaz smí sem, ale zkusím, viděl jsem tu krásné stroje. Chybí mi doma staré auto. Nemáte někdo na prodej ne moc drahý Mercedes (piáno, čtyřku,…) nebo Volvo 240 do roku 1992? Ideálně automat. Díky Pepa No, pokud by jsi trošku změnil čísla u toho Volva a jen maličko posunul rok, měl bych na prodej jednorožce, a věř, že absence automatu je spíše plusem. 1
Andrew Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Přátelé, píšu sem, protože doufám, že je tady hodně milovníků aut, kteří mě pochopí a přispějou zkušeností, či názorem. Na autě, které jsem si myslel že už mi zůstane se mi zadřel motor (BMW X5 F15 40d), prý se to na těch autech stává a přestože jsem před cca 80 tis. nechával dělat rozvody, olej měnil po 10t km, tak se prostě stalo. Auto má opravdu bohatou doložitelnou servisní historii (Stratos, Invelt), dával jsem mu veškerou péči, jakmile bylo něco potřeba, ihned se to měnilo, nicméně je na čase se rozloučit. Nemáte někdo zkušenost jak se zbavit nepojízdného vraku (děsně se to píše), který je jinak ve velmi opečovávaném stavu, s odpočtem, opravdu velké výbavě, s mraky příslušenství a já nevím co ještě. Vím, že tím incidentem jsem přišel o spousty peněz, ale nějak nejsem připravenej dohadovat se s nějakým Polákem o ceně Díky moc za rady. A. 2
kloubik Odesláno středa v 09:08 Nahlásit Odesláno středa v 09:08 Vcera jsem zabrousil do Engine (POP Airport) a pokud se nepletu tak tam maji 993 GT2 a navic podepsanou od W. Rohrl....husty! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zceyee Odesláno středa v 09:41 Nahlásit Odesláno středa v 09:41 před 31 minutami, kloubik napsal: Vcera jsem zabrousil do Engine (POP Airport) a pokud se nepletu tak tam maji 993 GT2 a navic podepsanou od W. Rohrl....husty! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krome toho tam maji dalsi super veci, za me lepsi jit do obchodaku nez do tatra muzea v Koprivnici.
vwtyp11 Odesláno čtvrtek v 04:44 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 04:44 Podpis waltra je normální věc, má ho snad každý Porsche:) zrovna v pondělí jsme se potkali na fyzio - ten chlapík je neuvěřitelně skromnej a rád navštíví - pokud má čas jakoukoli auto-moto akci v okolí…ale stárne
Pozorovatel Odesláno čtvrtek v 09:49 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:49 V 8. 7. 2026 v 11:41, zceyee napsal: Krome toho tam maji dalsi super veci, za me lepsi jit do obchodaku nez do tatra muzea v Koprivnici. S tím nelze souhlasit. Nová hala s nákladními vozy je naprosto úžasná. https://share.google/DN5GgLsmoVVlKArSH
Josef01 Odesláno čtvrtek v 10:00 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 10:00 (upraveno) Když už jste u toho muzea Tatra, tak se dám Lešany - nádherná věc. Expozici Vojenského technického muzea Lešany v současné době tvoří více než 700 historických tanků, kanonů, motocyklů, obrněných, nákladních a osobních vojenských vozidel, raketová technika, spojovací a ženijní prostředky a logistický materiál pocházející z období od roku 1890 až do současnosti. https://www.vhu.cz/muzea/zakladni-informace-o-vtm-lesany/ Upraveno čtvrtek v 10:01 uživatelem Josef01
zceyee Odesláno čtvrtek v 14:13 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 14:13 před 4 hodinami, Pozorovatel napsal: S tím nelze souhlasit. Nová hala s nákladními vozy je naprosto úžasná. https://share.google/DN5GgLsmoVVlKArSH Ja tam byl, a prave tam sem si rikal ze ten obchodak byl zajimavejsi.
Axel Odesláno čtvrtek v 17:29 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:29 V 1. 7. 2026 v 9:57, Andrew napsal: Přátelé, píšu sem, protože doufám, že je tady hodně milovníků aut, kteří mě pochopí a přispějou zkušeností, či názorem. Na autě, které jsem si myslel že už mi zůstane se mi zadřel motor (BMW X5 F15 40d), prý se to na těch autech stává a přestože jsem před cca 80 tis. nechával dělat rozvody, olej měnil po 10t km, tak se prostě stalo. Auto má opravdu bohatou doložitelnou servisní historii (Stratos, Invelt), dával jsem mu veškerou péči, jakmile bylo něco potřeba, ihned se to měnilo, nicméně je na čase se rozloučit. Nemáte někdo zkušenost jak se zbavit nepojízdného vraku (děsně se to píše), který je jinak ve velmi opečovávaném stavu, s odpočtem, opravdu velké výbavě, s mraky příslušenství a já nevím co ještě. Vím, že tím incidentem jsem přišel o spousty peněz, ale nějak nejsem připravenej dohadovat se s nějakým Polákem o ceně Díky moc za rady. A. Tohle je noční můra nás všech Znáš důvod, co selhalo.. ? Repas ekonomicky nedává smysl? Olej po 10 tis. je perfektní interval, stejně tak si nezanedbal servis, tohle je fakt k posr_ní.. Navíc když to není žádnej veterán.. Radu bohužel žádnou nemám, alespoň přeji pevný nervy 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se