milomac Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Letošní Rallye Šumava je krutá, asi tomu napomáhá i to počasí .... Smrt ženy na Rallye Šumava 2024 | Krimi Plzeň (krimi-plzen.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Máte někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Včera bylo krásně, tak jsem tento rok poprvé vytáhl kostitřas na vyjíždku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května https://youtu.be/NAwH6d1Gp9g?si=79oCdi_qK4Y5SlKW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května (upraveno) ...mám otázku...zistí vyvažovačka kolies aj malú výduť behúňa? pneu je Y z vysokovýkonneho auta 300+ Upraveno 12. května uživatelem zerrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Dopoledni vejlet k sousedum. Mam to tam rad. Krasna krajina, pekne silnicky, a skoro zadnej provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Po delsi dobe uklid v garazi na chalupe... asi uz nevyuziju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června To jsi fotil u mě, ne? Mám úplně stejnou sbírku po dědovi, vazelínu občas používám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června V 14. 5. 2024 v 15:13, TLD napsal: Dopoledni vejlet k sousedum. Mam to tam rad. Krasna krajina, pekne silnicky, a skoro zadnej provoz. BRZ je nádherné auto, stále se dělá ve spolupráci s Toyotou GR86, nebo to byla jen první generace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Docela náhodou jsem si odškrtnul jeden splněný sen Porsche Museum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června před 3 hodinami, Zdenek1307 napsal: Docela náhodou jsem si odškrtnul jeden splněný sen Porsche Museum Taky se chystám! Musela to být pecka viděl live 550, 917 nebo GT1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Doporucuju spojit s Mercedes muzeem. A jit nejdriv do Porsche, jinak budete zklamani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Dneska jsem se stavil u kamoše pro kola na Lotuse a měl na dílně tohoto krasavce. Zrovna předělával motor. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Fakt závidím jen to, že si na to dokážete udělat čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Zdravím místní petrolheady, hodně přemýšlím, že si do svého vozového parčíků přidám další kousek. Když jsem byl malý kluk, tak vždy jeden z mých největších snů bylo bmw z3 (z4 mě zas tak nelákala) Pak ale přišla na řadu jiná auta a ve sbírce mi vlastně stále chybí. Chci se proto zeptat zda s tímto kouskem máte někdo zkušenosti? A to zejména z hlediska náhradních dílů a oprav. Párkrát jsem zaslechl, že dostupnoust náhradních dílu je katastrofální a v případě, že se něco pokazí, tak sehnat náhradní díl je peklo. (U z3 z devadesátek je to lepší než po roce 2000) Současně bych se rád zeptal někoho povolaného na co si dát pozor, co se tam často kazí apod. Případnému odborníkovi děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Na víkend už raději se střechou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června (upraveno) V článku je video, jak Bugatka zrychluje - dobrý zvuk, fajn je to odřazování dolů a taky pěkné "hodinkové" budíky na přístrojovce https://www.novinky.cz/clanek/auto-novy-automobilovy-vrchol-bugatti-tourbillon-ma-sestnactivalec-bez-preplnovani-40477274#source=hp&seq_no=1&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Upraveno 21. června uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června V 20. 6. 2024 v 9:15, watchboy napsal: Zdravím místní petrolheady, hodně přemýšlím, že si do svého vozového parčíků přidám další kousek. Když jsem byl malý kluk, tak vždy jeden z mých největších snů bylo bmw z3 (z4 mě zas tak nelákala) Pak ale přišla na řadu jiná auta a ve sbírce mi vlastně stále chybí. Chci se proto zeptat zda s tímto kouskem máte někdo zkušenosti? A to zejména z hlediska náhradních dílů a oprav. Párkrát jsem zaslechl, že dostupnoust náhradních dílu je katastrofální a v případě, že se něco pokazí, tak sehnat náhradní díl je peklo. (U z3 z devadesátek je to lepší než po roce 2000) Současně bych se rád zeptal někoho povolaného na co si dát pozor, co se tam často kazí apod. Případnému odborníkovi děkuji Co presne by te zajimalo? Mam BMW Z3 2.8 predface, siroka verze. Problem je sehnat plecharinu, interierove dily, atd.. Technika je stejna s e36, zadni naprava compact (e30). Spoustu veci se da objednat primo v BMW podle cisla, spotrebka normalne i v nahrade. Auto je takovy lego pro velke, opravuju si drtivou vetsinu sam doma v male garazi s gola sadou z Lidlu a zatim nebyl problem. Zrovna ted o vikendu jsem spise preventivne menil vodni pumpu, remeny a napinak. Spoustu veci vybavy se da celkem jednoduse dodelat doma. Jako diagnostika staci obyc kabel a INPA soft. Co se tyka auta jako takoveho, roadster ma trochu mekci karoserii, zadni naprava je prehistoricka, coz je, podle meho, nejvetsi slabina Z3. Auto je v kolejich trochu nervoznejsi a taha za volant (asi vice v pripade dvojrozmernych pneumatik), ta zadni naprava je pevna a nejde jednoduse menit geometrie. Rekl bych, ze podvozek nestiha motoru, ale priznam se, ze nejsem zavodni ridic a nedrtim auto nahrane. Na kochacku je to super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června V 14. 5. 2024 v 15:13, TLD napsal: Dopoledni vejlet k sousedum. Mam to tam rad. Krasna krajina, pekne silnicky, a skoro zadnej provoz. Ahoj, prosím tě, měl jsi i předchozí generaci? Minulý rok jsem se v tomto BRZ svezl v Bělé a byla to paráda. V současnosti jsem blíž k výměně našeho 2. auta za něco jiného a světe div se, můj návrh na BRZ byl v rodině přijat bez výhrad. Koukám právě i na předchozí generaci, ale pouze na Final edition (brzdy Brembo, podvozek, atd.), kdy ten cenový rozdíl oproti tvojí generaci je nějakých +300tis. Tak si říkám, jestli náhodou nemáš srovnání. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Cau. Nemel, ale par km jsem se svezl a muj nazor je, ze ta novejsi je lepe pouzitelna jako daily a jako auto na pohodove tripy. A ten narust kroutaku a vykonu je taky docela znat. Ta starsi je podle mne takova surovejsi, vetsi punkac. A za mne i hezci. Kazdopadne dobra volba. Brz/gr je super auto na zabavu, v podstate klasickej koncept, male sportovni kupatko. Pokazdy vykouzl usmev v ksichte. A co je super, ze naklady mas jak u normal rodineho auta. Proste skoro nic. Pocinaje spotrebakem, servisem a i spotrebou. Vcera me zase lakalo ven 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se