Strocek Odesláno 24. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu před 20 minutami, bohus76 napsal: Jaký Mink používáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu před 7 hodinami, Snow napsal: to Skalis - pokud ta extrémně debilní odpověď byla míněna na mě, tak je to smutné. Ano byla minena na Tebe. Projdi si tohle vlakno a dozvis se jak fakticke odpovedi na svoje otazky, tak duvod moji odpovedi. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu (upraveno) Napsal jsi mu to teď, ale i před tím na můj vkus dost džentlmensky . Já jsem se přesvědčil minule, že podobnejm nemá cenu cokoliv vysvětlovat, takže na ně prostě nereaguju a to jsem chtěl expresivně použít výraz seru, ale protože jsem také džentlmen, tak ho nepužiji . Upraveno 24. listopadu uživatelem Strocek 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu Nevím sice kluci co proti Snowovi máte,ale připadá mi to dětinské. Že se přiznal a nemá RW boty nebo co Vás sere ? ( Nezastávám se Snowa) ,ale rád bych věděl,kde je problém. Jinak se zeptám, opravdu se nedá sehnat čistý Mink Oil ? Jen ta směska ? 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu Tento klan je extrémne precitliveny na otázky zvonka typu "v com je pointa toho, že chodíte v drahých nepohodlných pracovných botach?", "prečo kvalita bot spočíva v tom ze tlacia, robia pluzgiere?" atd. Taketo otázky od toho co RW nema mi prídu celkom logické. A podráždené reakcie chápem. Rovnako ako tetovanie. Tiež tetovaný človek ťažko vysvetli prečo sa pokreslil niekomu, komu to pripadá divné. Každý nech sa seba kreslí, obuva si atd co mu robí radosť. A že tomu iní nerozumejú alebo ich to dráždi? S tým sa musia vyrovnať oni. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Tento klan je extrémne precitliveny na otázky zvonka typu "v com je pointa toho, že chodíte v drahých nepohodlných pracovných botach?", "prečo kvalita bot spočíva v tom ze tlacia, robia pluzgiere?" atd. Taketo otázky od toho co RW nema mi prídu celkom logické. A podráždené reakcie chápem. Rovnako ako tetovanie. Tiež tetovaný človek ťažko vysvetli prečo sa pokreslil niekomu, komu to pripadá divné. Každý nech sa seba kreslí, obuva si atd co mu robí radosť. A že tomu iní nerozumejú alebo ich to dráždi? S tým sa musia vyrovnať oni.+1Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salámek Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu bohus76: používám tohle. Měl by to být čistý norkový olej. Kůže po něm ztmavne, což by někomu mohlo vadit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu (upraveno) Myslím, že kluci měli na mysli to, že se to tu probíralo nesčetněkrát a občas někdo napíše jako Snow a pak ta reakce už je pro toho kdo se zeptal nově útočná, ale fakt se to tu řeši často, takže stačilo si nejdřív to téma projít. A dotazy a poznámky od Snowa taky nebyly uplně v cajku. Taky proto asi to odpálení. Ano, RW v některým případě mohou při rozcházení tlačit, já když koupil nový Barkery, tak sem skončil v Botovně, aby mi je Tomáš roztáhnul a rozcházím je v podstatě do teď a to je mám přes 5 let. RW sem rozcházel dle typu max do měsíce, což se mi stávalo na vejšce i s botama od Bati, takže v tom asi není problém. Ted sou RW extrémně pohodlný boty, původně vyráběný primárně pracovní na stavbujako pracovní obuv, to že se s ních stal určitěj etalon ve svý třídě o něčem vypovídá, stejně jako u Levi´su nebo dalších značek Upraveno 25. listopadu uživatelem Moty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu (upraveno) Jsou to desitky let provereny pracovni boty, ktere nosila a mozna jeste nosi cela delnicka trida v USA a od ni se staly kultovni znackou, protoze ti chlapi to nosili uplne vsude. Miliony párů bot. Uplne stejne jako jeans nebo hadry Carhartt, flanelky, v Anglii bundy Barbour, Dr. Martens, apod. U jeansů se taky nikdo porad nepta, proc to lidi nosi, k cemu ty kalhoty jsou, apod. Ty boty jsou po rozchozeni megapohodlny a jsou na vsechno, do prace, do kanclu, v zime, v lete. A tim, ze se staly kultem, tak je nosi i frajirci jako já, no Nechapu, proc tady ma porad nekdo tendence delat chytracka a posmevacka, ja to nedelam ve vlakne o lyzich (nechapu lidi co jezdi na dvou prknech z kopce a vydávaj to za zábavu) ani ve vlakne o hi-fi (vsechno to hraje stejne), apod. A jestli nekdo chce slyset pravej duvod, proc jsem si je koupil, tak ANO, chci bejt za machra a protoze na to mám Upraveno 25. listopadu uživatelem Frantik 4 4 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Však nám v těch vláknech taky chybíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 1 minutou, Hasňa napsal: Však nám v těch vláknech taky chybíš... Ja přijdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Super písnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Ještě jsem u RW zaregistroval, že mi z nich nesmrdí nohy Velké plus. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 34 minutami, Jeronimo napsal: Ještě jsem u RW zaregistroval, že mi z nich nesmrdí nohy Velké plus. Jo, to je pravda Z kozenejch to mam jeste takto u Loake 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu V 23. 11. 2024 v 8:10, Snow napsal: O.K. pohyb pomiňme. Roční sezóna ? Nějaká extra vlastnost ? Red Wing jsou, jako jedny z mála bot dnes, opravdu dobré boty z dobrých materiálů a dobře udělané - existuje spoustu bot, které vypadají podobně, ale nejsou - jsou to většinou lepené papíráky s tenkou podrážkou atd. Tady pán se botám dost věnuje, podívej, co je uvnitř - má i videa o dalších typech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Ivane, drahy jsou, o tom zadna. Ale nepohodlny? Mam dvoje a jsou to jedny z nejpohodlnejsich bot. Jeste o neco pohodlnejsi jsou Blundstone, taky draha pracovka:) Ale super. V RW muzu litat celej den s coklama po kopcich, neresit povrch a pocasi a nebo celej den chodit po dlazbe a betonu a je nevim cem jeste a objevovat mesta ... 875 mam nekde od 2008 a 877 asi o dva roky min. Takze si myslim, ze sem s tema botama uz neco zazil. Dneska rano 877 a pak jsem to taky ,,napustil olejem´´, kdyz bude ten snih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu tak som teda jedny moc toe objednal, beda vam, ked hned od nasadenia nevycitim vyssi status :)))) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu to Frantik + vandrryB. - díky. stará garda je garda. Tomu já říkám fundované odpověďi. To je úplně vše, co jsem chtěl vědět. Nutit mě, abych si proběhl všech 170 stránek je přes dost hranu. Díky všem, kteří mě pochopili a zastali se. Netušil jsem, že jsem píchl do klanu. Jen pro maličké přirovnání. Když přijde někdo s dotazem do vlákna o lyžích. Vždy se najde nejmíň 5 lidí, kteří se budou snažit pomoct. Nikdo nedostane odpověď - tak si to pročti a neotravuj. Omlouvám se, kdybych tušil, že se jedná o kultovní záležitost, nech]al bych to být. Zrovna tak, kdyby se řešily boty dr. Martens. Nebudu se cpát mezí skiny. to skalis - znovu si mě amal. To, co mi napal) Franta, víš určitě taky. Abych si zametl před svým vlastním prahem. Na fóru jsem se nechoval hezky. V počtu Banu bych řekl, že vedu a dostal jsem i doživotní Ban, byl jsem nakonec amnestován. Pokoj jsem si však nikdy nedal. Takže bych to měl přejít. Jen mě prostě zaskočil skalis, kterého si pamatuji za zapáleného nekonfliktního hodináře se značným zájmem o značku Heuer, ale po tak dlouhé pauze se možná pletu. Tim bych nešťastnou kauzu velice rád ukončil. Nechte mě, prosím, žít. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu (upraveno) Martensky jsou treba mnohem vetsi kult. Puvodne jsou to vlastne myslim zdravotni boty, kdy si ten typek znicil nohy na lyzich A ty skinheadi, kteri je pak vytahli byli puvodni anglicky skinheads, kteri poslouchali reggae a SKA a byli to roboši z docků Dneska je nosi vsechny generace. Upraveno 25. listopadu uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu to Frantik + vandrryB. - díky. stará garda je garda. Tomu já říkám fundované odpověďi. To je úplně vše, co jsem chtěl vědět. Nutit mě, abych si proběhl všech 170 stránek je přes dost hranu. Díky všem, kteří mě pochopili a zastali se. Netušil jsem, že jsem píchl do klanu. Jen pro maličké přirovnání. Když přijde někdo s dotazem do vlákna o lyžích. Vždy se najde nejmíň 5 lidí, kteří se budou snažit pomoct. Nikdo nedostane odpověď - tak si to pročti a neotravuj. Omlouvám se, kdybych tušil, že se jedná o kultovní záležitost, nech]al bych to být. Zrovna tak, kdyby se řešily boty dr. Martens. Nebudu se cpát mezí skiny. to skalis - znovu si mě amal. To, co mi napal) Franta, víš určitě taky. Abych si zametl před svým vlastním prahem. Na fóru jsem se nechoval hezky. V počtu Banu bych řekl, že vedu a dostal jsem i doživotní Ban, byl jsem nakonec amnestován. Pokoj jsem si však nikdy nedal. Takže bych to měl přejít. Jen mě prostě zaskočil skalis, kterého si pamatuji za zapáleného nekonfliktního hodináře se značným zájmem o značku Heuer, ale po tak dlouhé pauze se možná pletu. Tim bych nešťastnou kauzu velice rád ukončil. Nechte mě, prosím, žít. Já bych tedy skoro řekl, že tě Frantík poslal “do prd.le” daleko víc než Skalis, ale asi to nechejme raději býtPokud tě jeho vhled do světa RW uspokojil, pak jesteš všistko v pořondku;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se