lub Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Na SKX je nejlepsi natohadr, to rikam furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Na SKX je nejlepsi natohadr, to rikam furt.to je taky ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Kůže a potápky, to je skvělá kombinace vycházející z tradice. Skx teda vůbec nesedí, ale jinejm jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
factus Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Poradíte kde nejspolehlivěji koupit SKX009? Dívám se na Ebay, tam vychází nějakých 6600Kč. Máte tip popř. zkušenosti s nějakým jiným obchodem v Česku popř. zahraničí? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 třeba zde, ale připočítej si k tomu dovozný http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-divers-200m-jubilee-bracelet-skx009k2-mens-watch-712.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 (upraveno) Creation jak píše Liqid. Jak párkrát nakupoval tady a vždy spokojenost:http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-automatic-200m-divers-sports-watch-skx009k2-skx009.htm Vždy ale potřeba cenu shopu vynásobit *1,2 za DPH. Můžeš mít kliku a na celnici to nechytnou, ale je lepší být připraven že chytnou. Nebo můžeš zkusit napsat Conradovi, jestli by nepustil ty, co má na výměnu:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/97427-seiko-skx-009/ Krom toho třeba ještě klasika Ebay nebo Amazon. V Čechách se daj koupit taky, ale vyjde to dráž. Namátkou třeba u Helveti:http://www.helveti.cz/seiko-skx009k1 Upraveno 20. srpna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
factus Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Creation mají super cenu a navíc poštovné zdarma, takže vycházejí ještě lépe než Ebay. Super, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 EU a funglovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) .......na niečo sa mi to podoba....v USA dokonca vypredane....tomuto hovorim ,,vziat si vzorovy priklad, Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 A já myslel, že Steinhart se s tím nepáře... odlišují to v podstatě jen plastický indexy. Čumím Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 ...a tak velikost puzdra je ina 44mm ....ma to lepši strojek s hackingom,safir....aj ručičky su trocha ine ......ale fakt som zostal prekvapeny ,že aj v podstate tak lacne hodinky sa daju okopirovat a v podstate využit ako velmi dobry predajny artikel a podla nedostupnosti im to ide......dostupne su ešte na polskych strankach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Svět se po... Na druhou stranu, kolik lidí si už asi řeklo: "Kdyby to mělo aspoň plastický indexy a safír, tak bych si to koupil." Myslím, že i tady jsem taková přání zaznamenal. Tak tady to maj no. To přirovnání ke Steinhartům ala Submariner je nasnadě. Jsou to prostě hodinky ikonického vzhledu a tvaru a jak vidno cena v tom není až tak zásadní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Nostalgie se mi vrací a přemýšlím o SKX007 nebo SKX173 a řeším jestli nejít do nových želv. Protože chci pořádný tah, tak jsem původně k 007 měl plný tah ze strapcode ale jestli si dobře vzpomínám tah jsem měl endmill 22/22 nebo 22/20 a teď koukám že mají na strapcode pouze 22/18, což se mě vůbec nelíbí. Nevíte kde sehnat 22/22 nebo 22/20? Docela mě to mrzí. Původní tah jsem měl tento:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/87728-skx007-na-luxusn%C3%AD-oceli/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Želvy mohu jen doporučit.Přešel jsem na ně po několika šťastných letech s SKX009 a je to krok kupředu.Želvy jsou určitě o třídu výš. Vypadají dospěleji a jejich tah je kus železa stejně jako celé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 (upraveno) Nemá někdo 007 třeba na Hirsch Liberty?asi mě odsoudíte, ale..... tah mám, šedý a černý NATO mám na cestě, "ke štěstí" mi chybí ještě kůže. Teda vlastně kůži (černou) mám taky, ale zdá se mi na tyto hodiny "slabá", myslím, že jim bude slušet spíš nějaká masivnější a nějaká hnědá. Vím o vlákně "potápky na kůži", ale protože se mi jedná konkrétně o SKX007 dal jsem dotaz sem. Dík za inspiraci.Edit: obrázek. Upraveno 6. ledna 2017 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 sorry, už mi to nejde editovat- je to prosba o fotku, radu či inspiraci, nikoli poptávka řemenu- aby bylo dobře pochopeno ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Pokud ti to budou na ruce pohodlné, tak to klidně nos. Mně osobně na takto vyšších hodinkách handra nevyhovuje a řemen jedině tlustej, jinak to tak divně trčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 No právě chci něco jiného. Takto mi to moc k sobě nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado2711 Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Prosim poradite mi nejaky mesh na 007? Najlepsie aj s odkazom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se