Rider Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 V 6. 2. 2021 v 20:33, Vladino125 napsal: @Rider je to viac menej Ok - zas nezabúdaj na cenovú reláciu o ktorej sa bavíš. Ok v danej cene aj tak nič lepšie nezoženieš. Je mi to jasný. Spíš jsem se chtěl ujistit, zda je to opravdu běžný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 @Rider možno to je mierne vychytenejšie - užívaj a ak by si sa na to nevedel dívať daj spravit pripadne aj rovno safir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nivarox Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Ahoj všichni, chtěl bych si koupit Seika SKX 013 z obchodu Creation Watches, ale bohužel tento typ je totálně vyprodán. Myslíte, že už se nevyrábí, nebo dá se tam poslat dotaz? Kde bych mohl tyto hodinky levněji sehnat? Nemíním dávat 11 kilo korun jako v našich obchodech. Děkuji za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Ku konkrétnemu modelu sa vyjadriť neviem, ale mam pocit, že sa uz nevyrabaju.Ku creationwatches len tolko, ze ak zvolis dopravu klasickou postou (singapore post) tak rataj s tym, že to potrva aj 6 a viac tyzdnov. Odoslali mi zasielku 15.12. a az 4.2. prisla na Slovensko. Teraz to uz trci na colnici bo mi to zachytili.Ak to pojde DHL tak tam by asi problém nemal byt, no zaplatis viac na colnom konani.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Už se nevyrábí, takže ceny jsou napálené: https://www.amazon.de/-/cs/dp/B006QHVUQY/ref=sr_1_3?crid=2FVDDX2KD6Q8E&dchild=1&keywords=seiko+skx013&qid=1613149467&sprefix=seiko+skx%2Caps%2C193&sr=8-3 Případně z 2. ruky https://www.chrono24.cz/search/index.htm?countryIds=BE&countryIds=FR&countryIds=NL&countryIds=UK&dosearch=true&maxAgeInDays=0&onlyDealerAds=false&pageSize=60&priceFrom=0&priceTo=-1&query=seiko+skx013&redirectToSearchIndex=true&sortorder=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Tá cena je absolútne off topic. Pozri sem, je tu aj kopec pozitívnych referencii https://www.skywatches.com.sg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 V 6. 2. 2021 v 19:57, olinka napsal: Ak by sa nahodou chcel niekto zbavit svojich skx mods tak kludne napiste,dohodneme sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Taky se mi začína stejskat po SKX, než založím poptávací vlákno, zeptám se tady, jestli někdo nemá zbytečný kousek v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 V 7. 2. 2021 v 9:25, Nick06 napsal: SKX&JRT Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Taky mám fenečka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Taky mám fenečka? Ne ne to je pes, vlastně pejsek.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Otloukánci na nesedícím řemenu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Dnes jsem opět vstoupil. Neexistují hodinky s lepším poměrem cena/výkon. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofolik Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 jakou máte zkušenost s přesností strojku... mám cca spoždění cca 15s na den a nevím, jestli je moc nebo málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Je to tak na hraně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 jakou máte zkušenost s přesností strojku... mám cca spoždění cca 15s na den a nevím, jestli je moc nebo málo Jde to vyladit lépe. Ale asi bych je kvůli tomu neotevíral. Zvlášť, když nemají hacking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofolik Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 mno plánuju je prodat... takže by mne spíš zajímalo, jestli takovýhle čas může někoho odradit. jsem druhý majitel, nevím, jestli je servisoval ten první, ale za mne se to nestalo. nosil jsem je víkendově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se