xbraj19 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 @ragu Díky. Na Switch jsem se díval. Nevím jestli bych s tím u syna (15 let) sklidil nadšení. Pro mladší dceru by to bylo asi OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 u nas dcera (11) switch parada, verim, ze by si mal uspech. 15 r chalan, no neviem, tusim tam vyber super truper pohybovych hier nieje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Na switch jsou dobrý hry a porty klasik, ale to zas nemá nic společného s pohybem no. Je tam Fortnite, Minecraft, já mám teď rozjetýho Zaklínače. Na cesty fajn. Pokud bys to měl mít jen k televizi tak stačí nějakej starší kus klidně bez Oled a dají se sehnat s modchipem na stažený/pirátský hry. Na použití v handheldu ale raději Oled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 @xbraj19 - Switch je co se týče možností pohybovek těžce podceněnej. Hledal jsem a vím akorát o sérii Just Dance, Ring Fit a Switch Sports. Posledně jmenovaný jsou výborný, šest sportů, opravdu se u toho rozhejbeš. Ale Wii bylo v tomhle mnohem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Díky, všem. Jsem myslel, že to bude jednoduchá volba, a ono ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 K tomu switch sports https://nintendoswitchsports.nintendo.com/en/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 (upraveno) Na starý kolena jsem si snad poprvý v životě šel stoupnout do fronty, na otevření nový prodejny JRC na Flóře a ukořistil PS5 za Baťovskou cenu Zejtra jsem doma celej den sám, tak bude pařba! Upraveno 17. listopadu 2023 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Zacni s: https://www.playstation.com/en-cz/games/demons-souls/ at si trosku uzijes zoufalstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 During PlayStation’s Black Friday promotion from November 17 – 27, players who join PlayStation Plus can save up to 30% on 12-month membership plans. Current PlayStation Plus members can save 25% when upgrading a current plan to PlayStation Plus Extra, or save 30% when upgrading to PlayStation Plus Premium/Deluxe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 kdyby někdo sháněl k PS5 DualSense ovladač, tak v CZC vyjde díky kuponu PS300 na 899,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partykiller Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 @hopa26, díky za tip, zrovna jsem ho pro mladýho chtěl kupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Zajímavost. Hru - This War of Mine , využívají v Polsku, jako edukační - This War of Mine - Gry w edukacji - Portal Gov.pl (www.gov.pl) Je zde i volně ke stažení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Poradte, prosim, lame jako jsem ja, jakou nejlepsi 2TB rozsirujici pamet koupit k PS5. Idealne neco vyzkouseneho, kompatibilniho, uzivatelsky "privetiveho".. Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Kupoval jsem k PS5 Samsung 980PRO 2TB. Je to přímo pro PS5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Lepší reklamu si tahle skvělá hra nemohla přát https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-ruskym-uradum-vadi-ceska-hra-last-train-home-chteji-ji-zakazat-257728 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se