dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Tak to je jako dlouhodobý plán.. Zatím jsem v bytě. To chce dům.. Takže tak za 15 let cca. Snad to bude dřív, než se začnu pochcávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Dobrej plán. Já sem v bytě nakonec spokojenej, na barák bych (teď) asi neměl čas. 3kk je malý, časem bych zkusil překecat souseda naproti, aby mi ?zadobře? střelil/vyměnil 5kk střešní byt s terasou.Nedávno se rozvedl, tak tak velký nepotřebuje Anyway. Konec OT, zpět k gamesám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Já teď taky. Jsem v Praze, všude kousek, nedokážu si představit, ze strávím kazdej den v autě dvě hodiny jenom abych se dostal do práce a domů. Ale až mladej vypadne, tak mizím.Máš recht, trochu jsme uhli. Rovnou se zeptám. Na PS je Mafie 3, je to tak? Jaký to je? Mám si to koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Odstěhoval jsem se z Prahy do Plzně kvůli práci, abych za rok zase začal pracovat v Praze, takže tohle schvaluju. Jinak zpátky k tématu. Mafia 3 už zdaleka není co byla Mafia 2 a jedničku to vidělo max z rychlíku. Ale je tady řešení = L.A. Noire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Prostuduju, dík. Mafia byla ve svý době opravdu geniální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 V plným světle už je ta tapeta o poznání veselejší. K tý pánský trucovně, takhle s kamarád zařídil pod barákem napřed garáž, pak přistavěl druhou větší, a dneska už tam má komplet vybavenou velkou kuchyň, sedačku, dvě televize a záchod i sprchu. Po schodech do baráku chodí už zřídka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Já teď taky. Jsem v Praze, všude kousek, nedokážu si představit, ze strávím kazdej den v autě dvě hodiny jenom abych se dostal do práce a domů. Ale až mladej vypadne, tak mizím.Máš recht, trochu jsme uhli. Rovnou se zeptám. Na PS je Mafie 3, je to tak? Jaký to je? Mám si to koupit?za me Mafii 3 nebrat, odehral jsem sotva hodinu a to jsem se uz hodne premahal ... na PS4 je spousta mnohem lepsich hernich zazitku, misto mafie rozhodne GTA .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 To GTA určitě zkusím. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Nemáte někdo tu retro PS1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 nehraje nekdo Far Cry New Dawn ..? do platiny mi chybi dve coop trofeje, kdyz tak SZ, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Tak xbox dobrý. Do ovladačů nabíjecí baterky a jsme all set.Akorát mě překvapuje velikost některých her (zaplatili jsme si kombinaci online hraní a knihovny) okolo 60 až 100 GB. Chvíli se to stahuje no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Nemáte někdo tu retro PS1?Jo, mam to doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Jo, mam to doma. to jde asi resit emulaci nebo nejakym mame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Jo, jde. Na konzoli z Aliex jsme to měl taky. Todle je spíš klasická nostalgie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 hrajete nekdo demons souls, dark souls 1,2,3 na ps4?a ted docela jedu civ 6 a na stara kolena jsem objevil livestreamy potatomcwhisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Mládenci, nemáte někdo typ, kde by slo nechat opravit Atari Lynx II? V devadesátkach má oblíbená konzole, teď jsem ji našel při vyklizení garáže, ale víc věcí tam blbne.A přitom her mám plnou kabelu... Upraveno 21. března 2020 uživatelem Tenglis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Mládenci, nemáte někdo typ, kde by slo nechat opravit Atari Lynx II? V devadesátkach má oblíbená konzole, teď jsem ji našel při vyklizení garáže, ale víc věcí tam blbne.A přitom her mám plnou kabelu... emulace nejde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 No, ikdyz jsem oldschooler a chtěl si po letech vyzkoušet Lynxe v ruce, ale emulace by teoreticky být mohla. Nějaký návrh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Jo, jde. Na konzoli z Aliex jsme to měl taky. Todle je spíš klasická nostalgie.No proto mě to láká. Já jedničku skoro před dvaceti lety měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 No, ikdyz jsem oldschooler a chtěl si po letech vyzkoušet Lynxe v ruce, ale emulace by teoreticky být mohla. Nějaký návrh? Mám velešikovnýho kamaráda, co si doma dělá podobný renovace... Když mi pošleš SZ s popisem, případně fotodokumentací, rád mu to předám - a uvidíme, jestli se na to bude cítit. Když jo, zprostředkuju kontakt.Je to šikula a zná svý možnosti. Určitě Ti to nepoškodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se