sibirnaya Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 hm, ucitelka, ta bude splacet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Precital som cele vlakno ale furt neviem co su investicne zonky. Pytam sa vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 tady máš odkaz, čti už sám...................... https://zonky.cz/?gclid=CPz_m76K5MsCFVQ_Gwod3nQF-g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaclav.Miskovsky Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Jojo, pro Kellnera ;-) edit: Osobne se mi hnusi ta jejich reklamni kampan, ktera z lidi dela idioti.Proč idioty? Chtěli jsme udělat reklamu, která bude jasná a pro lidi zajímavá. V Zonky lidé půjčují lidem. S klidem. Klidně se ptejte, jsem ze Zonky. Václav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Měl jsem možnost osobně mluvit s šéfkou v Zonky a můj dojem je následující: Na rozdíl od Benefi nebo Bankerat není jejich cílem poskytnout úvěr za každou cenu. Nechtějí být tedy "poslední instancí" pro ty, kterým žádná banka nepůjčí. Chtějí si vybrat ty nejbonitnější zájemce a nabídnout jim lepší sazbu než v bance. Což zatím vede k převisu nabídky (tady investorů) nad poptávkou. Z hlediska investora tedy větší šanci na návratnost prostředků výměnou za menší zisk. Na druhou stranu firma, přestože se dušuje jak má dobrý "scoring", tak za úvěry nijak neručí (kromě své pověsti), což by mě jako investorovi nestačilo. Já bych si představoval, že firma do každého případu půjde třeba 50 % a zbytek vybere od investorů. To by jí nutilo se u nesplácených úvěrů více snažit získat (svoje i investorů) peníze zpět. Naopak jako zájemce o úvěr bych do toho určitě šel, je to šance na získání levného úvěru, levněji než v bance (pokud nepatřím úplně k top klientům s "prime rate" úrokovou sazbou pod 2 %). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) hm, ucitelka, ta bude splacet mě se nějak nezdá Si tak říkám kdyby hodnotili mě jak by to vypadalo. "Hmm flákač chce na rolexky. To se mi nezdá..." Upraveno 29. března 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Však to zkus - "Potřebuju třičtvrtě baňky na rolády" , důvod půjčky "nechce se mi v tom topit svoje prachy" já bych Ti určitě přispěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajaka Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Zonky je služba pro lidi založená na mezilidské důvěře. Jedná se o P2P platformu, která přináší komunitní financování. Já jsem si na Zonky taky půjčila a po čase i začala investovat. Je to super investice, peníze se vám vrátí 100 % zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Zonky je služba pro lidi založená na mezilidské důvěře. Jedná se o P2P platformu, která přináší komunitní financování. Já jsem si na Zonky taky půjčila a po čase i začala investovat. Je to super investice, peníze se vám vrátí 100 % zpátky. trošku reklamy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Půjčila i investovala. Vždycky když čtu tyhle recenze si vzpomenu jak tady někde byly ty recenze análního kolíku vhodného pro celou rodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Zonky je služba pro lidi založená na mezilidské důvěře. Jedná se o P2P platformu, která přináší komunitní financování. Já jsem si na Zonky taky půjčila a po čase i začala investovat. Je to super investice, peníze se vám vrátí 100 % zpátky. Výborný první příspěvek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Tak jsem si řekl, že někomu půjčim, když nevim co s prachama a jsem 4970 v pořadí... prej mam počkat, až na mě přijde řada. Tak to asi neklapne, pač to dřív utratim za nějaký kraviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Tak jsem si řekl, že někomu půjčim, když nevim co s prachama a jsem 4970 v pořadí... prej mam počkat, až na mě přijde řada. Tak to asi neklapne, pač to dřív utratim za nějaký kraviny. Kajaka si je od tebe ráda půjčí, investuje a na 100% vrátí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Zonky je služba pro lidi založená na mezilidské důvěře. Jedná se o P2P platformu, která přináší komunitní financování. Já jsem si na Zonky taky půjčila a po čase i začala investovat. Je to super investice, peníze se vám vrátí 100 % zpátky. Konečne v tom mám jasno...Veľké ĎAKUJEM Kajaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Zonky je služba pro lidi založená na mezilidské důvěře - párkrát jsem lidem půjčil na základě důvěry...................a odepsal jsem asi 40 tisíc, který už nikdy neuvidím Takže do toho nejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Já jsem si na Zonky taky půjčila a po čase i začala investovat. Je to super investice, peníze se vám vrátí 100 % zpátky.Doktor Ti dal zly recept, nepi to uz ani riedene. Tvl, normalne som sa nasral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Zonky je služba pro lidi založená na mezilidské důvěře. Jedná se o P2P platformu, která přináší komunitní financování. Já jsem si na Zonky taky půjčila a po čase i začala investovat. Je to super investice, peníze se vám vrátí 100 % zpátky. a už keď sme pri tom tak ak sa Ti to vrátilo na 100% tak to nie je žiadne terno pri 2% poplatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Tak, což o to - taky mi ze Zonky přišel motivační email, že mám na fórech šířit Zonky evangelium a pozitivní zkušenosti, ale nejsem si jist, jestli to Kajaka vzala za správný konec ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Tyjo, Home credit holt pochopil taktiku Kremlu a plati si svoje verozvesty! Husty, jen to jeste drobet poladit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se