petr4612 Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Dopoledne v přírodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 I dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkovacik Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Chlapi existuje nějaká obecná poučka na to jak nastavit délku tahu? myslím tím, jaká by měla být rezerva. mě třeba prodejce nastavil tah na podle obvodu zápěstí s nějakou běžnou rezervou a pro mě je to nepohodlné. Někde jsem ale četl, když je to moc volné, tak může dojít snadněji k poškození hodinek popřípadě nějakému drobnému poranění zápěstí. Mě třeba sedí mít nastaven tah tak, že hodinky skoro nejdou přetočit kolem zápěstí (musím vyvinout značnou aktivitu abych je přetočil, samovolně určitě ne). Máte na to nějaké názory? moc jsem toho tady na foru ani v jiných diskuzích potažmo na stránkách výrobců či prodejců nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Mám na to názor. Musí mi ty hodinky sedět tak, jak mi to vyhovuje a dobře se nosit. Jak to mají ostatní a kdyby na to byla poučka, je mi uplně fuk Obecně na tohle asi nic existovat nebude. 100 lidí, 100 chutí. Já třeba hodinky na tahu nosím volnější, ovšem rozhodně nejdou přetočit (což bude třeba i tvarem zápěstí). A třeba ruka v létě bobtná víc, než v zimě, takže třeba na léto si posunu o jednu dírku na sponě (musí to ovšem ta spona mít = bez toho tah nechci). Taky může záležet na hmotnosti hodinek, těžké třeba nemusí člověku vyhovovat vůbec např. z důvodu, že by bylo potřeba mít tah těsněji. Atd, atd... Hodinky, který na ruce "překáží", jsou přinejmenším otravný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rap Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 AS4035-04E - už jedenáct let každý den na ruce a úplná spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Přes víkend budu dobíjet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 (upraveno) . Upraveno 14. května 2022 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 (upraveno) před 1 minutou, CEGY napsal: Upraveno 14. května 2022 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xkosman Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Dělají mi radost už 9 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 @pkovacik podobě jako geometr. Na tahu radši volnější. Ale nepřetáčí se mi. Nemám rád přetáčení na jakémkoliv jiném řemenu. Hodinky patří na hřbet ruky. Vždycky se snažím o nastavení podobné jako na tahu, ne vždycky se mi to na gumě/textilu/kůži podaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Přiznejte se, kdo vyzobl ty modrobílý nádhery z inzerce? Koukal jsem na ně denně, denně se sám se sebou hádal, ale třetí kukačky jsem si fakt nedokázal obhájit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Odpolední cvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Klasika s nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Taky klasiku akorát na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Sajgon přichází ️⛈ FullSizeRender.MOV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Taky klasika akorát na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se