Liqid Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Tohle je nejuniverzálnější velikost, jestli ti jsou na ruce pohodlné, tak je kup a všechno ostatní klidně prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Poradi nekdo?Maly nejsou, vzdyt ani pod manzetu nejdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraF Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Velmi pěkné čtení. Pokud přemýšlíte o luxusnějších hodinkách a nemůžete si zrovna dovolit přečerpat účet (tak jako já), nebojte se možnosti menší půjčky. Není se čeho bát a kdyby jste si nakonec i přesto rozmysleli, vždycky aspoň získáte přehled, jaké jsou vaše možnosti. Mně pomohla stránka Moneezy, na které si porovnáte plno půjček. Já tak našla ideální malou půjčku, za kterou jsem ani neplatila úroky, a mohla si koupit vysněné Marc Jacobs luxusní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Pěkný první příspěvek,ale propagovat finanční produkty na hodinkovém fóru mě přijde trochu zcestné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Tak Petra F si pěkně početla, ale nic jí to zjevně nepřineslo. Peníze nazbyt nemá, ještě si jde ideálně půjčit a nakonec si pořídí "luxusnější hodinky" Marc Jacobs ;o) Kdyby to byla pravda, tak to snad ani k smíchu nebude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Ja docela cumim jak tu ty reklamy frci jsem jeste na dvou automobilovych forech a jeden pro akvaristy a toto jsem tam nevidel snadani jednou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Velmi pěkné čtení. Pokud přemýšlíte o luxusnějších hodinkách a nemůžete si zrovna dovolit přečerpat účet (tak jako já), nebojte se možnosti menší půjčky. Není se čeho bát a kdyby jste si nakonec i přesto rozmysleli, vždycky aspoň získáte přehled, jaké jsou vaše možnosti. Mně pomohla stránka Moneezy, na které si porovnáte plno půjček. Já tak našla ideální malou půjčku, za kterou jsem ani neplatila úroky, a mohla si koupit vysněné Marc Jacobs luxusní hodinky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Přátelé, Petra má email pf@intelligentbanker.com myslím, že by od nás bylo hezké ji poslat celou řadu kultivovaných dotazů, jak to s tím bankovním produktem vlastně je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 To by bylo, myslím, celkem fér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Petra dost ulítla. Spíš se chtěla pochlubit IT produktem firmy, kde je sotva elévkou. Dost nešikovně. Stačí klik-klik-klik a nemusíme zůstávat jen u mailové adresy, ale to si imho nezaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stickler Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Nejhorší "nenápadná" propagace reklamy, kterou jsem za delší dobu měl zase tu "čest" vidět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Sticklere, vítej mezi námi a zároveň věz, že je ještě potřeba býti registrován aspoň půl roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 No, třeba je to jenom blondýna, co to s náma myslela upřímně a jistě je to vše křištálově čisté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 A dívali jste se už pánové na ty luxusní hodinky Marc Jacobs??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Moje první automatické hodinky byly Orient Mako Ray II. Ten vkus se časem mění, ale do teď pořád nosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Tak Mako nebo Ray? Nebo snad oboje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechos73 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Zdravím, chtěl bych si nechat od vás zkušenějších trochu poradit s výběrem. Moje představa, max. 14000Kč, safír, vodotěsnost 100m, běžné nošení, ne automaty. Vyplatí se připlatit si za titan u Citizenu? Strojek je stejný. https://www.helveti.cz/citizen-global-radio-controlled-cb0010-88l https://www.helveti.cz/citizen-elegant-worldtime-radio-controlled-titanium-cb0190-84l Od Certiny mám předběžně vyhlídnuté, bohužel není zveřejněná hmotnost. Ten strojek se přesností celkem blíží k RC od Citizen. https://www.helveti.cz/certina-ds-8-c0338511105701 Díky za případné rady a návrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 za mne Super Titanium určitě. Lehké, nestudí a má tvrzený povrch, oproti oceli odolává vlásečnicím lépe. Samozřejmě záleží i na osobní preferenci, já mám rád matné až pískované záležitosti, leštěnky ne-e ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 A Kuva - tak jo nedivejte se, schytal jsem to za vsechny https://www.glami.cz/marc-jacobs/damske-sperky/?thp=g&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQiA48j9BRC-ARIsAMQu3WTjoOgTLuLQ0iy3fS2h9QK7x_Q2QIdRGzWrVC0hMm8koc8u3hiyKn8aArEfEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Objednal jsem troje a dvoje mám ještě v košíku, kua, taková skvělá příležitost koupit luxusní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se