Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Premoz sa a tu samotu si uži. O par mesiacov sa mozno zase dostaneš do kolotoča a časom budeš aj ľutovať, ze to obdobie samoty si sa trápil, namiesto toho aby si si to užil.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

No tvl, tim, ze jsem mel taky Fiatu, tak me to zasahlo skoro osobne. :(

Uprimne si ani nedokazu predstavit, co ted zazivas. Ani snad ne tu neveru, ale to, ze z tebe zivotni partnerka delala blbce a jeste z tebe dela psychouse. To je k zbliti. Jakoze uplne k zbliti, at aspon drzej hubu nez takhle doslova chcat na hlavu otci svych deti. Jsem uplne mega nasranej a vsichni vime, jak holcina dopadne. Zkus v sobe najit silu nevracet se k ni (stejne bys to uz nikdy neprekonal), musis jit dal a uplne se od ni odpojit a uz to vubec neresit. Kdyz ji odpustis, tak uz to stejne nebude stejny (a vsadim se, ze casem prileze), ona k tobe ztrati zbytky respektu a budes jezdit na mrtvym koni (to nema bejt sexualni narazka😂)

Bohuzel je toho v nasem veku vsude kolem hafo. Kdysi jsem v podcastu slysel, co se deje v hlave 40+ zensky a je to mega desivy. Do toho kamosky atp, no desivej mix. Chlap to nemuze vubec pochopit, oni do toho jdou all in a zabouchnou se jen kdyz tam vidi budoucnost. Nam staci hezkej zadek/dlouhy nohy/dopln si dle gusta, ale porad muzeme milovat tu svoji. Zensky to maji uplne jinak... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno

Bohužel láska a nenávist balancuje na tenké linii a víc než polovina vztahů je v tomto postaveni, jeden nebo druhý někoho má. Dá se to takto táhnout roky i vědomě druhé strany, často ale vedlejší poměr skončí, aniž by na to ten druhý přišel. Já osobně jsem po rozvodu víc jak rok nechtěl žádnou ženskou vidět, tím se nic nespraví je potřeba to nechal urovnat v hlavě a nikoho do toho nezatahovat, protože můžeš ještě někomu dalšímu ublížit. Bohužel většinou to odnáší děti a je potřeba myslet především tímhle směrem.

Odesláno (upraveno)

Ja to s odstupem casu, uz hodne let, vidim trochu jinak. Po 18 letech vztahu a 3 detech prislo to same co zaziva dnes @exBURN. Kvuli zenske jsem se netrapil, ale kvuli detem ano. Zenska za to nestoji. Navic jich je vsude kolem, clovek se zabavi. Zacit znovu, zmenit bydleni me nijak netrapilo. Ale ty decka...to dodnes spatne snasim, to odlouceni, ta nemoznost byt s nimi. I kdyz jeste 6 let po rozvodu byli stridave u ni a u me, nebyla to stridava pece, ale proste kdo jak byl v praci a nebo se mohl starat, tam kluci po skole sli. Nevadilo jim to, byli mali, meli zmenu, jiny byt, pokojicek, jiny hracky a hlavne potrebovali vést, pomoct se skolou atd.:), udelali jsme to s ex zenou tak, ze kluci ani nic nepoznali a mysleli si, ze bydlim jinde kvuli praci. Byli a jsou to spokojene a stastne deti, coz je nejdulezitejsi. Chtela se vratit, po roce a pul. Ja nemohl, neslo to, bylo to na me brzy. Skoda. Dnes bych to udelal jinak. Sel bych do toho. Dnes uz vidam deti jednou za 14 dni, uz jsou v puberte a co me nejvic vadi, je ta nemoznost byt soucasti jejich kazdodenniho zivota, nez vyrostou. Pro mne jsou nejdulezitejsi na svete a zadna jina zenska to nikdy nezmeni. A moji ex budu mit vzdy rad. Dala mi 3 deti, byl jsem u vsech porodu a strihal pupecni snury.

@exBURN nech to ted byt, bez zlosti, bez nenavisti. Pokud to doted byla rozumna zenska, nejspis zase jednou bude, nepal mosty, nezavirej dvere. Ona to casem pochopi. Mozna ji neco chybelo. Vzdy je to chyba obou. Udelej si zivot hezkej a casem uvidis. 

Ale...kazdy to citi a vnima jinak, nekdo holt zalozi rodinu novou, ozeni se znovu, nekdo vstoupi do rodiny jine zeny...me toto nejak proste neslo a nejde :)

Upraveno uživatelem ATOM
Odesláno

Teda, co se děje ženský v hlavě jsem netušil a nepochopil, ani když to jakž takž fungovalo😂

A to jsem kdysi četl i tu knihu o marsu a venuších.

Odesláno (upraveno)

Kluci jedna věc je postavit se kurva rovně, říct už tě nemám ráda a jdu jinam a druhá věc je vědomě 3 týdny lhát, tajit a obracet vše proti mě, kdy se ještě s milencem domlouvají jak to udělat. Pak když se to provalí, tak to ututlávat vykládáním nesmyslů, zlepšením plánu utajení a pokračování. A pak ještě fyzických napadení abych jí dal důkazy co mám proti jejímu miláčkovi.... 

To není chyba jako když přesolíš polívku - to je prostě mnoho dní vědomých rozhodnutí s cílem tě podělat. 

Já mám prostě morální kompas jinde - nikdy jsem nevzal ani korunu úplatku (jako že můžu), nelžu a snažím se jednat čestně. A takového člověka chci vedle sebe. Moje ex umřela, ten člověk už dnes neexistuje. 

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

@uff Nikdy jí zpátky nevezmu, je to přesně jak říkáš. Navíc tady její ideální princ má doma ženu a 2 malé děti taky, takže fakt ať si tohle ta moje užije. 

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, ATOM napsal:

... Vzdy je to chyba obou...

Nie, nie je. To tvrdenie platí len pri vzťahoch, kde žiadny z partnerov netrpí napríklad poruchou osobnosti. Čo nie je až tak veľa, ako by sa mohlo zdať.

Odesláno
před 1 minutou, wawrik napsal:

Nie, nie je. To tvrdenie platí len pri vzťahoch, kde žiadny z partnerov netrpí napríklad poruchou osobnosti. Čo nie je až tak veľa, ako by sa mohlo zdať.

Jasny, urcite mas pravdu. No exburn psal o 17 let krasnem vztahu...

@exBURN ja te chapu a naprosto ti rozumim, fakt ze jo, i s tim postavit se k tomu rovne, jak rikas. Ale...zensky fakt premysli jinak.

Odesláno

Bohužel, ženy hledají jak tě z toho vyšachovat a udělat z Tebe debila,aby vina byla na Tvé straně hřiště. Tak to vidím dnes já. Jak říkal pan trenér Hlinka, hlavně se z toho neposrat.

Odesláno

Řeknu to že svojí zkušenosti,po prvním dítěti jakž takž po druhém vše špatně. Kazilo se to průběžně. Ve finále vše špatně na pár facek. Řízená maminkou a kamarádkami. Takové ty našeptávačky , že jinde, jinak a s někým jiným se bude mít daleko lépe.Realita samo úplně jinde.

Odesláno (upraveno)

jo rady maminek

Moje bývalá měla 1/6 baráku v Budějicích. Jednou z ní vypadlo ,že maminka/ právnička/ radila aby to 1/6 nechala zpátky  napsal na ně ,protože když by se s ni něco stalo ,že bych tu šestinu já dědil.

Tak jsem zvedl telefon, zavolal  do Budějic a řekl jsem, že pokud se s vaší dcerou něco stane tak za tu 1/6 prohlásím hajzlík a dám na něj petlic se zámkem..

pak už k rozvodu skutečně nebylo daleko

Upraveno uživatelem Conrad
  • Haha 1
Odesláno

Jsem se teď málem zadávil obědem.

Né, že bych to okřídlené již neslyšel dřív, ale tady je to z úst (klávesnice) Berta, právníka. Takže je to potvrzený praxí!😂

Odesláno

Kurva @Bert to je řeč jak víno... 😎

před 22 minutami, Bert napsal:

@Conradova historka je jasným důkazem toho, že za rozvod vždy mohou obě strany. Jak manželka, tak tchýně!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...