Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 14 minutami, Bert napsal:

Začátkem čeho nového je smrt?

Nového života. Stačí len uveriť v reinkarnáciu 😎

Odesláno

Uvěřit, že člověk ( chlap) může být spokojen s jedinou ženou a nebo uvěřit, že se to každou chvíli posere!?  

Odesláno

Člověk z podstaty nemůže být nikdy úplně spokojen a chlap vždy kouká vedle, to je příroda, nikoliv charakter. To neznamená, že nevydrží s jednou ženou, ale když to nevyhovuje, je nejlepší jít dál. Život je jen jeden a žít jak člověk nechce, je pitomost. Taky jsem si myslel, že jsme rozvodem zahodil předchozí život, za pár let to člověk vidí úplně jinak.

Odesláno

Já si koukat vedle vždy zakázal - že mi to přece za to nestojí a že to nemůžu manželce udělat. 😄 

No ale jak už se říká - to že máme my nějaký morální kompas, neznamená že to tak bude mít i někdo jiný. 

Odesláno

Jenže ženské tenhle morální kompas orientovaný na jednu samici bohužel vycítí a vnímají to jako slabost. Pak stačí léta mírně vyčichlého vztahu, trochu stereotypu a …zbytek si doplň, je to o té hořící staré stodole… A ve finále ti nemůže nikdo ublížit víc, než ten nejbližší člověk. 
Jestli máš naprosto jasno, že je prostě konec, tak jednoduše vomrdej všechno co ti přijde do cesty. Stejně to budou pro tebe v této fázi života převoznice, užij si to, i tu samotu, děti, sportuj a nechlastej. Věř tomu, že bude zase moc fajn, budeš spokojený a na tuto část tvého života budeš i rád vzpomínat.

Odesláno

Bohužel z mého okolí znám případy, když chlap po rozvodu je rozhozen ,,objeví se nějaká utěšitelka a spadne do toho znova

Odesláno

Tenhle víkend byl boží. Žena říkala, že si mám sehnat psycholožku. Tak jsem tak učinil a byl s ní v sobotu na pálavě a bylo to fakt dobrý 😄

A dneska celý den s děckama. Kino, park, pak kámoši a pohodička. Zítra letím do Utrechtu. 

Srát na krávy co si nás neváží. 

• Like 1
  • Dát hlas 5
Odesláno

Pokud mohu poradit, nikdy jí neříkej, jak to s jinou bylo skvělé, může nastat peklo na zemi...

• Dát hlas 1
Odesláno
před 18 minutami, Josef01 napsal:

Pokud mohu poradit, nikdy jí neříkej, jak to s jinou bylo skvělé, může nastat peklo na zemi...

To pak bude potrebovat psychologa. :D

Odesláno
před 1 hodinou, exBURN napsal:

Tenhle víkend byl boží. Žena říkala, že si mám sehnat psycholožku. Tak jsem tak učinil a byl s ní v sobotu na pálavě a bylo to fakt dobrý 😄

A dneska celý den s děckama. Kino, park, pak kámoši a pohodička. Zítra letím do Utrechtu. 

Srát na krávy co si nás neváží. 

Psycholog tedy nejsem, ale jestli je všechno tak super a pohodička, nerozumím, proč na začátku i konci vystupuje bejvalka 🤔 Utrecht ale každopádně závidím, jde o báječné město na služebku...

Odesláno

Protože ji bohužel stále mám na očích. Což se snad brzo změní.

V Utrechtu jsem ještě nebyl, nevím co od toho čekat, ale bude to fajn.

Odesláno

Jj. Vsechno pohoda, stara v kazdej větě. To je pak bolestivý pro ty nový. Nerad radím, ale zkoušel jsi být sám, zastavit, říct si “leva jsem borec” dovolit si prožít tu ztrátu a být sám než otevřeš jiný dveře? Protože jestli to neuděláš, tak se ti to za pár let potichu po špičkách vrátí…psycholožka je fajn, jen to nesmí být terapeutka bez vzdělání co ji budeš pichat.

• Dát hlas 3
Odesláno

Jo kluci. Chápu Váš pohled na věc, ale ex je pro mě uzavřena kapitola. Nechtěl jsem tu pobuřovat a už to dál řešit nebudu. Díky všem ta rady a pomoc, opravdu si toho vážím. 

• Like 1
Odesláno

Za mne to sem klidně val dál, sám na sobě mám odzkoušené, že pokud to ze sebe vypíšu, ještě líp to někomu řeknu, tak mi to vylepší den.

Že s tím občas někoho seru není už můj problém 🙂 

• Haha 1
Odesláno
před 2 hodinami, exBURN napsal:

Já si teď užívám Utrecht :) fakt krásný město, až mě to překvapilo. 

Do Utrechtu jedeme koncem dubna května, tak pak napiš, kam tam zajít a co si prohlédnout

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...