DavidLC Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 před 11 hodinami, H-B napsal: Pro zajimavost, obsahla recenze docela vtipnych panu zo Slovenska na SY Rexton. Nesetri zdravou kritikou. Díval jsem se na ojetý LC 150 a asi to nejde koupit... Od té doby co jsi o něm psal tak koukám co jich jezdí a líbí se mi to čím dál víc. S někým v Rextonu jsem se zdravil u nás ve vsi, zkusím zjistit a vyzpovídat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 před 16 hodinami, unimatic_fan napsal: Už jsem to zkoušel v jiném topicu, ale moc tipů se mi nedostalo, tak to zkusím ještě tady. Zkusím se tu zeptat na radu, co byste na mém místě vybrali za auto. Teď mám Cupra Formentor a za půl roku mi končí operák. Rozpočet mám cca do milionu a chtěl bych něco do velikosti max toho Formentoru, ať je to aspoň trochu zábava řídit a ať to vypadá trochu reprezentativně, ale zároveň ať jsem v tom schopný převézt rodinu (takže nic jako Mazda MX5..). Nejsem omezený jen na koncern, nevadí mi ani např. francouzské značky. Za názory předem dík P.S. Někdo mi doporučoval Hyundai I30 N, ale mi se strašně nelíbí design toho čumáku.. Co Civic Type R (tady mam zkusenost jen se starsim modelem, soucasny neznam) nebo Yaris GR (tohle je supr zabavna kara)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 (upraveno) sorry, bych se smazal...ale ono to nejde Upraveno 16. května 2023 uživatelem simon_magus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 (upraveno) sorry, bych se smazal...ale ono to nejde Upraveno 16. května 2023 uživatelem simon_magus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unimatic_fan Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 před 2 hodinami, simon_magus napsal: Co Civic Type R (tady mam zkusenost jen se starsim modelem, soucasny neznam) nebo Yaris GR (tohle je supr zabavna kara)? Díky za tip Civic je jedno z mála aut, které jsem si už šel vyzkoušet tu poslední 11. generaci. Projel jsem tedy ne přímo v Type R, ale v té běžné verzi. Type R už bude zřejmě mimo můj budget, když běžná verze v plné palbě stojí 900 tis... Jízdní vlastnosti super, vzhled mě neuráží, ale trošku mě zklamala kvalita zpracování. Oproti Formentoru (který také nepatří do prémiové kategorie) jsou u něj použité lacinější plasty, displej má horší rozlišení, prostě je to docela downgrade oproti tomu, na co jsem zvyklý. Ale jinak to má i pěkně velký kufr a splňovalo by to rodinné požadavky, takže je to jedna z variant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 před 1 hodinou, unimatic_fan napsal: ale trošku mě zklamala kvalita zpracování práve preto idem po 10tich rokoch prejsť na inú značku, Honda spoľahlivosť za 1. teda aspoň za mňa 1x civic, 2x CRV, ale šetria na materiáloch kde sa dá. Samozrejme cena aút výrazne vyššia oproti predchádzajúcim modelom. Ja som kupoval Civic 10 gen "sedan" v strednej výbave za 22.500,- €čok teraz je za 30 a už keď pozriem na podblatníky tak vidím kde sa zase ušetrilo, jazdné vlastnosti super, odhlučnenie stojí za hovno a tak by sa dalo pokračovať ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unimatic_fan Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Přesně tyto tvé výtky jsem četl v recenzích hlučnost, vysoká cena, a prý ještě nepohodlné sedačky v té nové generaci. Ale zas maximální spolehlivost motorů a zábavné sportovní poježdění. Asi si objednám testovací jízdu v Hyundai na tu i30 v Nku pro srovnání.. Na ten Yaris GR z předchozího tipu jsem taky četl chválu, ale to už moc nesplňuje tu podmínku, abych v tom povozil i rodinu (včetně kočárku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Tak jsem to rozlousknul... dneska byl dobrej den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 At slouzi! Me ted ceka objizdeni inzeratu, zitra a4, passat, vikend arteon a par kodiaqu no a pak mi to snad rozmluvi m3maniac a vytahne z rukavu X3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Co myslite 3er vs A4? https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-3/190378623 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 před 9 hodinami, Vasa_H napsal: Co myslite 3er vs A4? https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-3/190378623 To těžko soudit, když nevíme o jakou A4 se jedná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Ententýky dva špalíky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 https://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/a4-avant/183815642?noredirect=1 a arteon at to mas komplet https://www.tipcars.com/volkswagen-arteon/hatchback/nafta/volkswagen-arteon-2-0-bi-tdi-dsg-4x4-elegance-54121128.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 před 6 minutami, Vasa_H napsal: https://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/a4-avant/183815642?noredirect=1 a arteon at to mas komplet https://www.tipcars.com/volkswagen-arteon/hatchback/nafta/volkswagen-arteon-2-0-bi-tdi-dsg-4x4-elegance-54121128.html Ta A4 je pěkná, jen nechápu, jak někdo může tak do..bat SPZ za 100t km minulé auto jsem měl 165t km a SPZ měla pár ťukanců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 před 7 minutami, guzmic napsal: Ta A4 je pěkná, jen nechápu, jak někdo může tak do..bat SPZ za 100t km minulé auto jsem měl 165t km a SPZ měla pár ťukanců. Měl jsem na minulém autě po 90t od nového úplně stejnou. Všechna ostatní auta jako nová. Asi nějaká špatná série. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 po cca 70k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Už ani ty SPZ nejsou jako dřív, za to může Kalousek a Fiala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 před 12 minutami, guzmic napsal: Už ani ty SPZ nejsou jako dřív, za to může Kalousek a Fiala. Fialovej hnus a petislepenec, zaslouzej flakanec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Ještě musíte taky říct kolik jezdíte. Ve dvoukilech na dálnici ty chrousti uměj udělat paseku . Já jak jezdim všude páďo a třicet, tak je mám jak nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Já spíš nechápu jak někdo do té audiny (která má jinak slušnou výbavu) mohl nechat tu příšernou jednozónovou klimu. Už to že to audi vůbec nabízí z výroby je totální ostuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se