Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

před 27 minutami, Jerryl napsal:

@African

Tak gratulace ke spokojenému výběru. Vždycky se mi líbila ta maska z Astona.

Nechci tě zklamat hned první den, ale někdo ti ukradl řadíci páku 😂

Jakej tam máš přesně motor?

Dík 😉 a jop, to kolečko je docela nezvyk, na druhou stranu ta osmistupňová převodovka je opravdu přátelská. Tady je dvoulitr nafta, 110 kW (149 PS).  Ono se ve skutečnosti jedná o pracovní auto, které u nás zastává tu nejhorší práci, tak ai říkáme jestli jsme to trochu nepřepískli a nebude to na převoz bordelu a železa trochu škoda 🙄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, African napsal:

A je doma, yes 🥰, my jsme prostě Mondeácký... čtvrté v řadě. S Corollou nesrovnatelné, tak je to samozřejmě jiná třída, ale zkusili jsme dnes i Superba, Passata a za mě jízdní komfort, odhlučnění a zpracování interiéru Forda prostě za mě nejpříjemnější záležitost. Superb mě překvapil, co tam je mega místa, krásný, ale zase na druhou stranu u prémiového auta mě ty plasty prostě případnou takové nějaké laciné. Ale sto lidí, sto chutí, hlavně když jsme happy 🤙 Jen doufám, že poslední kousek který v životě máme, jelikož už se nevozí, bude stejně dobrej jako ty předchozí, dvoulitr nafta by měla být...ale, ale....hned to zaťukám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Paráda! Využili jste verze 4x4 když behate pořád někde po kopcích? 🏞️ ať slouží!

Odkaz ke komentáři

A je doma, yes , my jsme prostě Mondeácký... čtvrté v řadě. S Corollou nesrovnatelné, tak je to samozřejmě jiná třída, ale zkusili jsme dnes i Superba, Passata a za mě jízdní komfort, odhlučnění a zpracování interiéru Forda prostě za mě nejpříjemnější záležitost. Superb mě překvapil, co tam je mega místa, krásný, ale zase na druhou stranu u prémiového auta mě ty plasty prostě případnou takové nějaké laciné. Ale sto lidí, sto chutí, hlavně když jsme happy  Jen doufám, že poslední kousek který v životě máme, jelikož už se nevozí, bude stejně dobrej jako ty předchozí, dvoulitr nafta by měla být...ale, ale....hned to zaťukám.
DSC_53723.thumb.JPG.53046a0b9a87d4ab65d92eb3ad13517a.JPG
DSC_53742.thumb.JPG.ff3b1677bc5148e47b97be0f9c9257dc.JPG
DSC_53752.thumb.JPG.b49466c8278b7fc8b99ae512ce00b48d.JPG
DSC_53762.thumb.JPG.e818cc8a217291ca506df11fc130722d.JPG
Hodně km bez závad

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Paráda! Využili jste verze 4x4 když behate pořád někde po kopcích? 🏞️ ať slouží!

Dík 🙏 Na výlety a na kopce máme jiná auta, tady to bude čistý pracant, a padla volba předokolku. Ale ve 4x4 silnější verze 136Kw nebo kolik mají, si myslím že to bude taky pecka, pokud by jsme neměli jiná auta, jdeme hned do něj 🤙

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, African napsal:

A je doma, yes 🥰, my jsme prostě Mondeácký... čtvrté v řadě. S Corollou nesrovnatelné, tak je to samozřejmě jiná třída, ale zkusili jsme dnes i Superba, Passata a za mě jízdní komfort, odhlučnění a zpracování interiéru Forda prostě za mě nejpříjemnější záležitost. Superb mě překvapil, co tam je mega místa, krásný, ale zase na druhou stranu u prémiového auta mě ty plasty prostě případnou takové nějaké laciné. Ale sto lidí, sto chutí, hlavně když jsme happy 🤙 Jen doufám, že poslední kousek který v životě máme, jelikož už se nevozí, bude stejně dobrej jako ty předchozí, dvoulitr nafta by měla být...ale, ale....hned to zaťukám.

Musím říct, že ta barva je luxusní.

Odkaz ke komentáři

Dík kluci. Já chtěl černou, kolega bílou, šéf červenou, tak jsme se párkrát rafli a udělali kompromis, ale povedlo se...tahle se nam líbí všem 🤙 Teď jdu vzít návod a jdu se s tím naučit jezdit 😆 To je smršť chujovin dneska v těch autech, to Vám řeknu. 

Odkaz ke komentáři

Ahoj všichni, vybírám teď auto pro manželku. 10 let neřídila a doma máme batole. Přesto bych chtěl, aby byla soběstačná, takže ji naženu na kondiční jízdy a koupím jí něco s automatem. Auto bych chtěl nové s cenou kolem 600 tisíc maximálně. Kromě automatu to ještě musí mít kufr na kočárek. Co byste doporučili? Poslední dobou jsem se o auta zas tak nezajímal a ceny vyskočily do stratosféry. 

Odkaz ke komentáři

@Pavel87Před nějakým časem tady @African postoval Toyotu Corollu kombi za příjemnou cenu, tak to bych ti vřele doporučil. 

https://proverenevozy.toyota.cz/dealer/AST/brand/toyota/model/corolla

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, moco napsal:

@Pavel87Před nějakým časem tady @African postoval Toyotu Corollu kombi za příjemnou cenu, tak to bych ti vřele doporučil. 

https://proverenevozy.toyota.cz/dealer/AST/brand/toyota/model/corolla

Díky, je to už trosku dražší. Co říkáte na Kiu Ceed v kombiku??

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, Pavel87 napsal:

Díky, je to už trosku dražší. Co říkáte na Kiu Ceed v kombiku??

Mám služební Hyundai i30 v kombajnu mild hybrid, což je to samé. Kufr je relativně velký, ale dno je vysoko. Jdi se na to podívat a zkus si složit dovnitř kočár. Může to být natěsno pro některé kočárky.

Mám 1,5 benzín 117 kW s automatem a je to fajn auto kolem komína.

Odkaz ke komentáři

Dík kluci. Já chtěl černou, kolega bílou, šéf červenou, tak jsme se párkrát rafli a udělali kompromis, ale povedlo se...tahle se nam líbí všem 🤙 Teď jdu vzít návod a jdu se s tím naučit jezdit 😆 To je smršť chujovin dneska v těch autech, to Vám řeknu. 

Gratulka Afri, vypadá hezky. Ať slouží. Tohle mondeo se mi vždycky líbilo a vypadá to, že konečně šli do sebe i s interiérem. Tam to byla pro mně vždycky stopka.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Igicz napsal:

Gratulka Afri, vypadá hezky. Ať slouží. Tohle mondeo se mi vždycky líbilo a vypadá to, že konečně šli do sebe i s interiérem. Tam to byla pro mně vždycky stopka.

Děkuji 🙏 Jop, mají to hezké a použili příjemné materiály Trochu se s ním seznamuji a pár věcí mě baví....vyhřívané přední sklo standard vždycky v zimě super, a dnes jsem objevil když tam mám na automatu D, zastavím, chci vystoupit, otevřu dveře a ono se automaticky hodí P a auto se zabrzdí. Taková blbost, ale je pravda že jsem kolikrát spěchal a auto mě vždycky málem odjelo z podprdele 😆 

Odkaz ke komentáři

Děkuji  Jop, mají to hezké a použili příjemné materiály Trochu se s ním seznamuji a pár věcí mě baví....vyhřívané přední sklo standard vždycky v zimě super, a dnes jsem objevil když tam mám na automatu D, zastavím, chci vystoupit, otevřu dveře a ono se automaticky hodí P a auto se zabrzdí. Taková blbost, ale je pravda že jsem kolikrát spěchal a auto mě vždycky málem odjelo z podprdele  
A těch patovejch momentů, hlavně u automatů na placení, před závorama, myslím že mnoho žen by mohlo vyprávět, jak funguje automat

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Kotlick napsal:

Mám služební Hyundai i30 v kombajnu mild hybrid, což je to samé. Kufr je relativně velký, ale dno je vysoko. Jdi se na to podívat a zkus si složit dovnitř kočár. Může to být natěsno pro některé kočárky.

Mám 1,5 benzín 117 kW s automatem a je to fajn auto kolem komína.

Tak jsem byl dnes v Hyundai a i30 se bude v automatu nabízet cca za rok. Teď proste není. Byl mi nabídnuty Bayon, ale to je malé auto a i kufr není nic moc. Byl sem taky v Kia a je to jam říkáš - dno je vysoko. Jinak Ceed ok. V Renaultu mě překvapil Mengan Grandtour taky s automatem jako končící model - velké auto. A taky Arkana byla dobra. U Škodovky jsem se díval na Scalu a kufr docela Ok, motor trivalec už tak nee v porovnání třeba s Ceedem. Tak nevím no, aby třeba nebyla Kia zase moc dráha na servisu. Co myslíte? Mate zkušenost? 

Odkaz ke komentáři

Děkuji 🙏 Jop, mají to hezké a použili příjemné materiály Trochu se s ním seznamuji a pár věcí mě baví....vyhřívané přední sklo standard vždycky v zimě super, a dnes jsem objevil když tam mám na automatu D, zastavím, chci vystoupit, otevřu dveře a ono se automaticky hodí P a auto se zabrzdí. Taková blbost, ale je pravda že jsem kolikrát spěchal a auto mě vždycky málem odjelo z podprdele 😆 

Jj, mě se to stalo, chaos, vyskočil jsem s auta,vracím se a říkám si kterej blbec mi nacouval na auto 🤣 no já do něj.. nakonec to byl známý, nic se nestalo, ale mohlo... 😕

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Pavel87 napsal:

Tak jsem byl dnes v Hyundai a i30 se bude v automatu nabízet cca za rok. Teď proste není. Byl mi nabídnuty Bayon, ale to je malé auto a i kufr není nic moc. Byl sem taky v Kia a je to jam říkáš - dno je vysoko. Jinak Ceed ok. V Renaultu mě překvapil Mengan Grandtour taky s automatem jako končící model - velké auto. A taky Arkana byla dobra. U Škodovky jsem se díval na Scalu a kufr docela Ok, motor trivalec už tak nee v porovnání třeba s Ceedem. Tak nevím no, aby třeba nebyla Kia zase moc dráha na servisu. Co myslíte? Mate zkušenost? 

No já myslím, že by ses měl jít podívat ještě na ty Toyoty v akci 😉

Odkaz ke komentáři

Ta toyota je poloviční oproti té i30. To auto mohlo být fajn, ale reálně je to fakt auto pro nikoho. Pro mladé bezdětné rodiny je to drahé, pro rodiny s deckem je to malé a pro důchodce zbytečné. To auto prostě nemá cílovou. Plus jak psal všichni dříve, je to extrémně hlučné. Ta i30/ceed teda taky není etalon odhlučnění, ale aspoň to má nějakou rozumnou velikost. Mělký kufr dělá dvojitá podlaha, která se dá vyndat (u nehybrid verzí, a Kia myslím má tu 1.5 bez mildhybridu, ten má myslím jenom kundaj). Co se týká servisu tak na hyundai je fajn, že nemá natažený servisní interval a rovnou má nastavené 15 000 což ale teda znamená, že jezdíš častěji oproti koncernu, cenově liché jsou levnější a sudé jsou dražší 1. a 3. mě stal 4,5 2. mě stal 7,5

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, Maro napsal:

Ta toyota je poloviční oproti té i30. To auto mohlo být fajn, ale reálně je to fakt auto pro nikoho. Pro mladé bezdětné rodiny je to drahé, pro rodiny s deckem je to malé a pro důchodce zbytečné. To auto prostě nemá cílovou. Plus jak psal všichni dříve, je to extrémně hlučné. Ta i30/ceed teda taky není etalon odhlučnění, ale aspoň to má nějakou rozumnou velikost. Mělký kufr dělá dvojitá podlaha, která se dá vyndat (u nehybrid verzí, a Kia myslím má tu 1.5 bez mildhybridu, ten má myslím jenom kundaj). Co se týká servisu tak na hyundai je fajn, že nemá natažený servisní interval a rovnou má nastavené 15 000 což ale teda znamená, že jezdíš častěji oproti koncernu, cenově liché jsou levnější a sudé jsou dražší 1. a 3. mě stal 4,5 2. mě stal 7,5

Maro, vše co píšeš má hlavu a patu, ale já si stále trvám na tom, že ta hybridní Toyka s automatem za cca 600kKč pro ženu s kačárkem na popojížďky kolem komína je velmi důstojný auto, které má předpoklad, že i to dítě z kočáru to auto bude řídit v 18 letech. 
Kolega výše nepsal, že to chce jako rodinné auto. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...