Maxel Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna (upraveno) @bluman Za pade to asi nikdy nebude žádná hitparáda. Zmíněná fábka je určitě cesta. Alternativně bych se podíval směr Korea, tj. jedničkový Ceed, případně i30. Já bych v těchto vodách zalovil u frantíků a mrknul na trojkové Clio se základní jednadvojkou. Navzdory pověsti je to celkem držák, určitě v tomto ohledu ne horší, než škodér. Případně Stillo s jednačtyřkou neni špatné jako ojetina. Třeba todle: https://auto.bazos.cz/inzerat/195926966/fiat-stilo-sport-14-16v-6ti-kvalt-klima-stk-2026-top.php Upraveno 23. ledna uživatelem Maxel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Za 50 jsme hledali pro kluka auto pred 6-7 lety a to uz byl problem sehnat něco slušného . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Za pade bude na výběr miliarda trosek vod různých značek a bude potřeba počítat, že do toho s největší pravděpodobností něco na startu určitě dáš, takže bych vybíral kde mě servis nezruinuje a dostupnost dílů a servisu a tu fábku ti udělá každej. Ta dvojková bude za pade hraniční a možná, že si to chce lehce přihodit za pěknou (určitě se to vyplatí) a nebo se nebát i jedničkový fábky a tam by se za páďo dala vybrat pěkná. Jestliže bych chtěl malý, levný a spolehlivý auto s dostupným servisem je pro mě Fábie jasná volba. Manželka měla jak jedničkovou, tak dvojkovou a nedala na ně dopustit i já si to občas pučil a nemůžu říct nic proti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) Teď jsem pro kámošku kupoval zánovní Clio a zůstane po ní luxusní kára. Jmenuje se to Hyundai Atos Prime. Má to na délku asi 3,5 metrů, motor ze zahradní sekačky, kola průměru malé pizzy, ale jezdí to . Za dvacku by se toho ráda zbavilo. Škrábance a kosmetika v ceně, ale má to 90 000 km, servisovalo se to a do města super. Dokonce to má i klimatizaci a 2 sady pneu. Upraveno 24. ledna uživatelem exBURN 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) @Strocek @Maxel Dik za tipy . Mrkol som na to, trochu pobrowsoval a pripajam sa k nazoru, ze ta Fabka bude asi najrozumnejsia volba. @exBURN dik za ponuku, ale import na Slovensko by stal pomaly viac ako samotne auto . A predsa len, ta fabka bude praktickejsia, zvladne pohodlne aj obcasnu dlhsiu trasu, odviezt viac ludi, nejaky ten vacsi naklad.. Upraveno 24. ledna uživatelem bluman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V 23. 1. 2025 v 9:20, neuromancer napsal: To je v pořádku, k Cayenne mám na víkendy 991 turbo Tak já, jak jsem již někdy psal jezdím 911 denne, stejne jako boxsterem. Nejsem kamarád vikendovek:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 3 hodinami, vwtyp11 napsal: Tak já, jak jsem již někdy psal jezdím 911 denne, stejne jako boxsterem. Nejsem kamarád vikendovek:) Neříkal jsi náhodou, že máš víkend prodloužený na 7 dní? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 2 hodinami, Kupa54 napsal: Neříkal jsi náhodou, že máš víkend prodloužený na 7 dní? No prave, já nechápu, proč si někdo koupi auto, aby s nim nejezdil- to mi přijde jako zločin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna vwtyp11, pěkně si to řekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Než nafouknuté SUV jsme v našem věku zvolili totok. Přehled ,nastupování,prostor. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) před 17 minutami, vraby napsal: Než nafouknuté SUV jsme v našem věku zvolili totok. Přehled ,nastupování,prostor. Dáš potom nejaké info o pohone z praxe? Máme spaľovaciu verziu a to je prúser na prúser, lebo PSA. Edit: Teda, ak je to elektrika... Ja to z fotky nepoznám. Upraveno 26. ledna uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Také spalovák,jen elektriku jsme nechtěli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Brácha si dovezl stejné před 14 dny, motor má 1,5 nafta, automat. Zatím si to pochvaluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Mam prosbu, nastoupil jsem v nove praci a resim sluzebaka. Dostal jsem volnou ruku a mam omezeni jen na operativni leasing, najezd 35kkm rocne, 4 roky a prezouvani v cene. Chtel jsem Q8, ale splatka u Skofinu vyrazne nad budget (taky jsem si ji pekne naladoval). Mate nekdo tip na vyhodny operak, predpokladam, ze do dealerstvi jde kazdej nouma. Skoro si rikam klidne neco rok jeteho, jestli mi daji tu moznost. Proste predem dekuji za tip na nekoho, kdo se OL zivi. Aktualne mam schvalene 5er 540xD, ale nelibi se mi a hlavne nema oteviratelnou panoramu... To je moje must have Predem diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 3 minutami, uff napsal: Mam prosbu, nastoupil jsem v nove praci a resim sluzebaka. Dostal jsem volnou ruku a mam omezeni jen na operativni leasing, najezd 35kkm rocne, 4 roky a prezouvani v cene. Chtel jsem Q8, ale splatka u Skofinu vyrazne nad budget (taky jsem si ji pekne naladoval). Mate nekdo tip na vyhodny operak, predpokladam, ze do dealerstvi jde kazdej nouma. Skoro si rikam klidne neco rok jeteho, jestli mi daji tu moznost. Proste predem dekuji za tip na nekoho, kdo se OL zivi. Aktualne mam schvalene 5er 540xD, ale nelibi se mi a hlavne nema oteviratelnou panoramu... To je moje must have Predem diky za pomoc To jsou starosti:)) jaky mas ten limit na operak? To tam nak nevidim. U nas to bohuzel resi jen Skodovka (a to i vc. pozice C-1 s odpovednosti za cast firmy s vykony nad 3 mld Kc) a s limity podle ofiko ceniku, tj. bez vazby na sazbu operaku. Trosku zavidim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 33k bez dane, ale zase nemame penzijko, multisportku ani stravenky. Ale mas recht, v minulym dzobu jsem picoval na Superb s 206kw, ze by nam mohli dat radeji volnou ruku a ted mi uz mi nevoni ani auto za cenikovku pres 2,6 mega. Fakt nevdecnej zamestnanec... Ale jak jsem blaznivej autickar, tak jsem byl ochotnej delat ustupky na mzde. Car policy bez omezeni CO2 je v dnesni dobe skoro unikat a bylo mi to mega sympaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 8 hodinami, uff napsal: 33k bez dane, ale zase nemame penzijko, multisportku ani stravenky. Ale mas recht, v minulym dzobu jsem picoval na Superb s 206kw, ze by nam mohli dat radeji volnou ruku a ted mi uz mi nevoni ani auto za cenikovku pres 2,6 mega. Fakt nevdecnej zamestnanec... Ale jak jsem blaznivej autickar, tak jsem byl ochotnej delat ustupky na mzde. Car policy bez omezeni CO2 je v dnesni dobe skoro unikat a bylo mi to mega sympaticky. To jo, to je fér. Dobrý auto dle výběru je stejně nejlepší benefit. U nás je to spíš velkým podílem veřejných klientů a potřebou působit "under radar". Tak dobře vyber:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna V 28. 1. 2025 v 23:35, uff napsal: 33k bez dane, ale zase nemame penzijko, multisportku ani stravenky. Ale mas recht, v minulym dzobu jsem picoval na Superb s 206kw, ze by nam mohli dat radeji volnou ruku a ted mi uz mi nevoni ani auto za cenikovku pres 2,6 mega. Fakt nevdecnej zamestnanec... Ale jak jsem blaznivej autickar, tak jsem byl ochotnej delat ustupky na mzde. Car policy bez omezeni CO2 je v dnesni dobe skoro unikat a bylo mi to mega sympaticky. Ano, souhlas, všichni zaměstnanci jsou nevděčníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února V 28. 1. 2025 v 18:20, uff napsal: Mam prosbu, nastoupil jsem v nove praci a resim sluzebaka. Dostal jsem volnou ruku a mam omezeni jen na operativni leasing, najezd 35kkm rocne, 4 roky a prezouvani v cene. Chtel jsem Q8, ale splatka u Skofinu vyrazne nad budget (taky jsem si ji pekne naladoval). Mate nekdo tip na vyhodny operak, predpokladam, ze do dealerstvi jde kazdej nouma. Skoro si rikam klidne neco rok jeteho, jestli mi daji tu moznost. Proste predem dekuji za tip na nekoho, kdo se OL zivi. Aktualne mam schvalene 5er 540xD, ale nelibi se mi a hlavne nema oteviratelnou panoramu... To je moje must have Predem diky za pomoc Ja chci nastoupit k vam do prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února V 26. 1. 2025 v 16:54, vraby napsal: Než nafouknuté SUV jsme v našem věku zvolili totok. Přehled ,nastupování,prostor. Má aktuálně Toyota nějakou extra přednost oproti Berlingu který stojí v základu o šedesát litrů míň? V rodině máme první prodané Berlingo na Slovensku které mělo robotickou převodovku a už má 200 tis a funguje na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se