Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Není to malý. Vždyť to má 4,30 m na délku, 1,79 na šířku a 1,58 na výšku. Mrňavá byla předchůdkyně Suzuki SX-4. Ta měla strašně malej kufr.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj. Já nevím, měl jsem i ve výhledu Quasqaie, ale tak nějak nevím proč takové auto chtít. Stojí to jako Golf, je to menší jako Golf, je o hlučnější a míň pohodlný jako Golf, kufr mnohem menší. Max s tím přejedeš patník.

Megana jsem koupil za 400 a docela mě štve že na Golfa atd budu muset ještě kilo přidat. Tak nějak nevím, jestli chcu tolik dát do auta.

Leon a Octavia mě zklamali, že multilink až od 110KW, takže zde má prim Golf kde je multilink už u 1,4 TSI 92KW.

Jinak se mi děsně líbí mazda 3 - v ničem tak zábavném jsem dlouho nejel, ale 2 děti jsou s tak malým autem nekompatibilní.

Máte někdo zkušenosti s živením mladé ojetiny? Koupit třeba 3-4 letýho Supa za 3 kila a zbytek nechat na servis. Nebo BMW za 3kila? Tam se bojím že mě to sežere.

Odesláno

Ja mam hruzu ze kdyz koupim jakoukoliv starsi skodovku tak si ji moc neuziju protoze s ni za tyden bude jezdit yevgenyj nekde na ukrajine :D

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odesláno

Mam auto v komplexu garazi (druzstevnich nebo jak se to stavelo kdysi) Majitele vetsinou duchodci, nekteri chlapi maji vevnitr sedacku, koberec a maji to jako chatu ( u borce v tilku naproti jsem na vlastni oci videl jak se mu tam za dve hodiny vystridaly dve padesatilete rakety). Udrzovane garaze ne uplne mimo mesto. No a vsechny popelnice jsou vetsinou narvane palubovkama, vyplnema atd. (to co nejde strelit). Rozebiraji tam corky v par garazi, 90% casu jsou to veci z dvojkovych oktavek. Jednou jsem to ukazoval policajtum co sli kolem a nic mi k tomu nerekli. Duchodci v druzstvu meri vsem elektrinu ale stejne nevi jak tomu zabranit. Nejhorsi je ze ti lidi za den v zavrene garazi rozmontujou oktavku na dily a nemaji ani tolik slusnosti aby zbytky hodily do sberneho dvora ale narvou to do popelnice 10 metru od garazi.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odesláno

Ahoj. Já nevím, měl jsem i ve výhledu Quasqaie, ale tak nějak nevím proč takové auto chtít. Stojí to jako Golf, je to menší jako Golf, je o hlučnější a míň pohodlný jako Golf, kufr mnohem menší. Max s tím přejedeš patník.

Megana jsem koupil za 400 a docela mě štve že na Golfa atd budu muset ještě kilo přidat. Tak nějak nevím, jestli chcu tolik dát do auta.

Leon a Octavia mě zklamali, že multilink až od 110KW, takže zde má prim Golf kde je multilink už u 1,4 TSI 92KW.

Jinak se mi děsně líbí mazda 3 - v ničem tak zábavném jsem dlouho nejel, ale 2 děti jsou s tak malým autem nekompatibilní.

Máte někdo zkušenosti s živením mladé ojetiny? Koupit třeba 3-4 letýho Supa za 3 kila a zbytek nechat na servis. Nebo BMW za 3kila? Tam se bojím že mě to sežere.

A ty při svém stylu jízdy s rodinným autem poznáš rozdíl mezi multilinkem a vlečnou nápravou?
Odesláno (upraveno)

Ano samozřejmě. Jinak bych to tu přeci nepsal. Běž se projet v Golfu na 17 kolech a pak sedni do octavky...

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

Hele 3-4 leté auto když nebude po úplném magorovi bude v pohodě a nesežere tě, jen bych asi nebral zrovna Supa, právě kvůli již zmíněným aspektům. Kolega z práce by mohl vyprávět...

Třeba našemu Leonu teď táhne na 5 let (sakra to to letí) a je naprosto v pohodě, pouze klasické servisní úkony a výměny spotřebních věci, jinak vůbec nic, až mě to překvapuje. Cca před měsícem klasická roční prohlídka a kde nic, tu nic je bez jakéhokoliv problému. Když je na tom takto i Leon, tak nepředpokládám, že by na tom byl zbytek koncernu hůř a Bawor taky tak. Jde o to, jak se k tomu kdo chová no.

Ještě mě napadá, zkus mrknou na roční vozy, tam bys měl Golfa i za míň, stáří minimální, nájezd taky a jelikož jich je tuna, tak můžeš přehazovat jak vidlemi, navíc se jich potřebují zbavovat, takže ceny špatné nebudou.

Odesláno

No já se na ty roční auta díval ,ale kolikrát mám pocit že se dostanu na stejnou cenu jak u skladovky kde jsou taky hezký slevy :-( 

Jinak co quasqai? Jezdil jste s tím někdo? Ženě se to moc líbí s ohledem na to že se sedí víš, ale já mám strach že to bude udrncané a hlučné.

Odesláno

Něco jsem s tim najel, neni to vlastně špatný.. zpracování mi přišlo prima (nic nevrzalo), tvrdý to trošku bylo skrzevá devatenáctky kola (zbytečnost), řídí se to překvapivě dobře. Jo, má to dost malej kufr.

Odesláno

Je az tak velký rozdíl v komfortu mezi 17? a 18? disky? Jezdím 95%dalnice. Chci 18? na golfa (značka: kola dělají auto:-))

Odesláno

No je to docela poznat-mě 18 přijde moc. Jinak jsem našel ještě řešení té nápravy - Leon excellence - ten má právě jen 17 palců. FR má 18 a to mi v kombinaci s vlečnou nápravou nedělá dobře.

Teď jen otázka jestli nový quasqai 1,5dci v dobré výbavě za 450k (sleva 250k) protože model předfaclif 2017.

Nebo leon ST 1,4 TSI v srovnatelné výbavě za 480k

Odesláno

Něco jsem s tim najel, neni to vlastně špatný.. zpracování mi přišlo prima (nic nevrzalo), tvrdý to trošku bylo skrzevá devatenáctky kola (zbytečnost), řídí se to překvapivě dobře. Jo, má to dost malej kufr.

Myslíš že je to srovnatelné třebas s golfem či octavkou? Při vyšší rychlosti to není hlučné?

Odesláno

Co třeba civic tourer,ten nemáš v hledáčku?
Odesláno (upraveno)

Kluci ted bych potřeboval radu. Když si auto koupím na úvěr jako spotřebitel. Prodejce nabízí další slevu 25 000,-. Samo že ten úvěr není nijak výhodný, ale brání mě něco jej za měsíc doplatit? Můžou po mě chtít pokutu vyšší než 1% (2200,-) co udává zákon?

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

Není to pravda, jedna věc je možnost odstoupit od smlouvy o spotřebitelském úvěru v souladu se zákonem a druhou jsou její podmínky, kde bude ta sleva na 100% ošetřena tak, že když odstoupíš do určité doby (v tom Ti bránit nemůžou), tak tu slevu vrátíš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...