Josef01 Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Je to presne tak....mini kolem 100k asi nebude úplně cenově odpovídat . Ta Mazda 6 není špatná... Od Pepy to je nějaký vytuněný kus...To neni asi tuněný, je to klasický motor 260k MPS, výhoda je, že to je 4x4 (což v jiné verzi neni) akorát po městě je ta spotřeba vyšší, ale jezdi se s tím parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Jeste ze neumim nemecky, protoze ta MPS se mi samotnemu libi. Asi bych to zacal zkoumat a nakonec ji snad koupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Prodávají se i u nás. Ten motor je i v Mazda 3 MPS, tam je to opravdový nářez. Měl jsem lehce jeté trochu čipnuté a bez omezovače, zrychlení to mělo 5,9s a v Německu při 270 km/h jsem sundal už nohu z plynu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 (upraveno) MPS 6 jsem prave nedavno videl nazivo, po delsi dobe, nasedal do toho takovy skoro pubertak. Takovy ten typek co jeste nedavno jezdili v Oplech Kadet a podobnych popelnicich No a zase jsem si uvedomil ze se mi tohle auto vzdycky moc libilo. Uz bezna sestka 2.3i mela ve vybave Sport takovy skoro motokarovy podvozek a byla s ni docela sranda. Akorat uz je na mazdach z tohoto rocniku dost videt ze tu povrchovku nikdy moc neumeli, na spouste mist to uz kvete. Nevim jak ty benzinove motory, jestli jsou to drzaky - ale asi jo? Edit: tak i v tom inzeratu z CR pise ze mu to rezne... Upraveno 27. srpna 2016 uživatelem MadButcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Na Mazdě jsem nikdy žádnou závadu neměl (celkem 5 aut), měl jsem dvě MPS, motor by v pohodě, na začátku mě strašili, že musím kontrolovat olej každé 3 tis. km, že to žere, když se tím jezdí ostře. Já jezdil normálně a občas jsem to protáhnul, ale olej to prakticky nežralo vůbec, 15 tis. km tam vydržel, takže klasika. Pravda, já měl nejstarší Mazdu 5 letou, takže se rzí nemám zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Za ty prachy ta Mazda pokvete, Mazda se nelíbí .. Takže tim je vyřešeno. Suzuki je taky navázány na Renaultu? Fabku taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 není navázaný na Renault. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Tak jim kup nějaký starý Superb a budou spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Za ty prachy ta Mazda pokvete, Mazda se nelíbí .. Takže tim je vyřešeno. Suzuki je taky navázány na Renaultu? Fabku taky ne.Suzuki je navázaný na Fiat/GM, ne na Renault. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Suzuki je navázaný na Fiat/GM, ne na Renault.A ted co je horsi ? :-DZa 100 tisic je imho sumak, co vezmes (mylseno znacku), chce to mit proste stesti na kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 honza71 to vystihnul asi nejlip, bez spis po kusech nez po modelech. Mas pobliz nejakeho AD? Podivej se co prodava z toho co tam lidi nechavaji protiuctem, obcas se da trefit na slusne kusy, a kdyz by na to AD dal treba aspon 6 mesicu zaruky... pak teprve bych se ptal jestli se to rodicum libi. Slozitejsi, ale bezpecnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 A ted co je horsi ? :-DZa 100 tisic je imho sumak, co vezmes (mylseno znacku), chce to mit proste stesti na kus.přesně tak, důležité je to štěstí na kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Tak jim kup nějaký starý Superb a budou spokojený. souhlas @tenge: Co jedničkovej Superb? 1.8T je celkem dobře hodnocen. Velikost požadavku vyhovuje, díly jako na Octu (resp. Passata). Jen spotřeba, tam nvm nakolik se s tím dá jezdit do 8l, ikdyž se to tu nedávno lehce probralo ve Sphinxxově inzerátu a tam padaly ohlasy, že to neni tak hrozný. Třeba něco takového: https://auto.bazos.cz/inzerat/64417869/Skoda-Superb-18T-189tis-manual-od-2004-majitelka.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 (upraveno) Panove, prosim o radu bmw osazenstvo. Tata resi nove obuti na E91 a rozhoduje se jestli runflaty nebo ne. Je to porad takova hruza co se tyka tvrdosti (jak se rikalo na zacatku) nebo je to dneska lepsi? (maji 17" v normalni rozmenu). Ted dojizdni runflaty, polepsi si pripadne kdyz je tam neda nebo je dneska rozdil minimalni? Upraveno 27. srpna 2016 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 je to porad hruza, tvrdy jak sutr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 diky sibir! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Ale on má limit kilo, takže doporučovat dva nejpřeceněnější modely ojetin je fakt mimo. A taky se nejvíc kradou, což bych bral jako velké mínus.Když je to mimo, co bys doporučil Ty? Za kilo v rozumným stavu toho moc nebude, ale třeba se pletu. To, že si to auto drží cenu považuji za plus. Koupit například Fiata za kilo a pak ho prodat za půlku a méně taky není žádná výhra. A 50 kW na fabku je zoufale málo. Stačí to u druhého auta tak na otočku do Lidlu (ale nesmíš udělat moc velkej nákup). Mít u hlavního auta takhle slabej motor fakt nechceš.50 kW pro starší ženu mi přijde v pohodě na pojížďky mi přijde OK. Tenge: jasně chápu, ale četl jsem si Tvé požadavky 3x a v poměru cena/výkon (rozuměj, co za to dostaneš) toho moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Za ty prachy ta Mazda pokvete, Mazda se nelíbí .. Takže tim je vyřešeno. Suzuki je taky navázány na Renaultu? Fabku taky ne.Mam Mazdu 6 a kvete, jako kazda. Ale za +- 100t bych volil tu sx4 jezdil jsem v tom a je to super auto. Fajn prostor pro posadku, ta 1,6 benzin jede slusne a spotreba cca 6-7,5 litru podle jizdy. Lepsi korozni uprava nez Mazda a kvalitni japonska technika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Doporucit jako auto pro mami za 100tis Mazdu 6MPS, tak to se jdu picnout :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Co accord 7G. Jen mám obavu, že v pěkným stavu s benzínem jich nebude moc... Většinou asi kombi kolem té cenyhttp://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/accord/16549740?goFrom=list Dražší sedan napříkladhttp://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/accord/16816368?goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se