Frostie Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 S-cross je ale úplně jiné auto, i když je před názvem videa SX-4A na to jsi přišel jak? S Cross je regulérní nástupnický model SX 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 (upraveno) před 16 minutami, wawrik napsal: @moco Ak máš možnosť a nevadí ti spotreba, ber ten benzín. Menšia možnosť prúseru, pohodlnejšie, blbuvzdornejšie a nemusíš riešiť ani nízke teploty. Naftu by som preferoval len ak by som jazdil mimo benzíniek, kde je dojazd na nádrž výhodou. V EU ta 150 v benzínu ofiko není od 2015. U dealera jde sehnat ta J70, kterou v Německu schválí na provoz v EU, ale jak tady kluci psali, musí se každé dva roky na STK aby to schválili na další dva (pokud jsem to pochopil správně). Jinak stejnou cestou sehnat přes prostředníka nějakou 150 v benzínu, ale aby s tím nebyly do budoucna problémy. Upraveno 7. března 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 před 3 minutami, Frostie napsal: před 8 minutami, moco napsal: S-cross je ale úplně jiné auto, i když je před názvem videa SX-4 A na to jsi přišel jak? S Cross je regulérní nástupnický model SX 4 No je to jednou tak velké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 @moco No nějak se začít musí Jo, benzínovej 4.0 je opravdu pecka. Lovil jsem ho a minul mě... Vaculík je velký nadšenec Jak říkáš, hodit si korunou co vzít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 No je to jednou tak velkéAno, má to o 10 cm delší rozvor, jinak šířka a výška jsou cca stejné. Přesto je to nástupník a ne jiný model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 (upraveno) @Frostie jo je to tak, je to nástupce, ale dle mě jiná "platforma" Upraveno 7. března 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 [mention=15103]Frostie[/mention] jo je to tak, je to nástupce, ale dle mě jiná "platforma" Ok. Každopádně se shodneme, že je to jednoduché a spolehlivé auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 @Frostie to každopádně, u japonce v benzínu nejde sáhnout vedle, co se týče spolehlivosti motoru (výjimka je Mazda RX8, pokud se nemýlím, tak motor měl životnost cca 60tkm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Já mám tu SX-4 S-Cross 3 roky a zatím si lebedím. Původně jsem zvažoval tu původní SX-4, ale neprošlo to kvůli malému kufru. S-Cross má kufr tak akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Hezky vozitko. Manzelka by si prala neco takoveho misto Seatu Ibiza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Zena ve spoluraci s duchodcem mi rozstrelila Passata Takze potrebuji nove auto Mam v ve vyberu zase vzit noveho Passata 2,0TSI 140KW - uz tolik co driv nenalitam, nebo Superba se stejnym motorem... Ale i kapku mne laka predvadecka BMW 5 nebo MB E - koukal jsem ze umi byt za slusne prachy... Moje pozadavky sedan- nebo liftback ( nebo jak se rika karoserii Superba)- automat, vyhrivane sedacky vpredu, parkovaci senzory+ kamera vzadu, lepsi svetla ( nevim jestli jsou lepsi xenony nebo led), aut klima je myslim uz standard... Rad bych se vesel do 1 a 1/4 vc DPH Nejake tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Nejde mi to editovat- jeste bych chtel CarPlay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 (upraveno) Jestli se rád "sklouzneš", tak mrkni na Superba 200kW 4x4, samozřejmě BMW a MB bude reprezentativnější a projeví se to zejména v ekonomice údržby. Já bych kouknul i na východ https://lexusselect.cz/nabidka/lexus-es/650 Upraveno 8. března 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Vam tady tu diskusi o Passatech, Superbech a petkovejch bawech trochu ozivim. Premyslim zaloznim autu, kterym budu v 95% jezdit sam do prace z jednoho konce Brna na druhej (ani ne nutne kazdy den). Typove jsem predvybral ojety Citigo, jen jsem v tom nikdy nesedel. Mate s nim nekdo zkusenosti? 3 dvere, 5 dvere nebo vybirat konkretni kus podle realneho stavu? Nejake zasadni argumenty proti? Argument, ze je to maly a nema to machrindex me nezajimaj. Priznam se, ze se mi libi a auto z vyssich trid nepotrebuju. Chtel bych se drzet s budgetem okolo 100 max. 150k Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 (upraveno) Bral jsem zene VW Up, coz je to same, imho s lepe zpracovanym interierem, edice Club (podobne VII Golfu v Highline - plasty, atd.), 5dver, 44kw. Predtim mela H i20. S korejcem jsem jel parkrat a vubec me nebavil, ale fakt ani trochu - gumove auto. Up je sranda, pocitove je to "auto", male to neni (dovcu v kempu ve 4 to neda:)), ale pro ucely 6km do/z prace a po ceste obchod/skola super. Dlouhodobe mam nafty 2.0 a ten prcek fakt nejede spatne, koukam uz po GTI:) - s tim bude srandy kupa. Upraveno 8. března 2021 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Pokud bys nejezdil každý den nevyplatí se víc uber? Už několikrát jsem si taky říkal pořídím druhý auto do rodiny, ale 98 nebo víc procent času by prostě stálo a vezmu si uber když potrebuju. Ale chápu že záloha je dobrá, sednes a jedeš, a pokud bys jezdil víc tak se asi vyplatí. Teď na vánoce na Štědrý den mi vytekla vodní pumpa a potřeboval jsem auto na svátky/hory, tak mi uber byl k ničemu. Edit: akorát teda jsem se na to teď nedíval z pohledu covidu, tam auto dává smysl pokud se člověk chce maximálně snížit riziko nákazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Pokud bys nejezdil každý den nevyplatí se víc uber? Už několikrát jsem si taky říkal pořídím druhý auto do rodiny, ale 98 nebo víc procent času by prostě stálo a vezmu si uber když potrebuju. Ale chápu že záloha je dobrá, sednes a jedeš, a pokud bys jezdil víc tak se asi vyplatí. Teď na vánoce na Štědrý den mi vytekla vodní pumpa a potřeboval jsem auto na svátky/hory, tak mi uber byl k ničemu. Edit: akorát teda jsem se na to teď nedíval z pohledu covidu, tam auto dává smysl pokud se člověk chce maximálně snížit riziko nákazy. Ja bych s nim jel tak 3x tydne do prace + zaloha, jak pises. Nakladove to asi uplne racionalni neni, na druhou stranu u takhle malyho auta ty naklady navic prakticky nepocitim (spotreba, pojisteni, kola). Tu racionalitu promitam do vyberu auta, malej zebrak mi proste postacuje, kdyz hlavni auto pro rodinny ucely mame pokryty. Stejne tak to hlavni auto necham pres tyden manzelce, kdyz vozi decka a ja bych jezdil vetsinou sam. V Covidu je vyhoda vyhnout se mhd, to je taky aktualne argument pro.EDIT: jako plnohodnotna zaloha to teda nezafunguje, protoze mame 3 deti. Nekdo by musel vlakem . Ale aspon se da zajet na nakup, kdyz bude hlavni auto v servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 (upraveno) před 5 hodinami, Navazka napsal: Zena ve spoluraci s duchodcem mi rozstrelila Passata Takze potrebuji nove auto Mam v ve vyberu zase vzit noveho Passata 2,0TSI 140KW - uz tolik co driv nenalitam, nebo Superba se stejnym motorem... Ale i kapku mne laka predvadecka BMW 5 nebo MB E - koukal jsem ze umi byt za slusne prachy... Moje pozadavky sedan- nebo liftback ( nebo jak se rika karoserii Superba)- automat, vyhrivane sedacky vpredu, parkovaci senzory+ kamera vzadu, lepsi svetla ( nevim jestli jsou lepsi xenony nebo led), aut klima je myslim uz standard... Rad bych se vesel do 1 a 1/4 vc DPH Nejake tipy? Nechám ti svýho jestli chceš 2.0 TDI 147kW EVO, 995.700,- Kč vč. DPH Upraveno 8. března 2021 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 2 hodinami, skalis napsal: Vam tady tu diskusi o Passatech, Superbech a petkovejch bawech trochu ozivim. Premyslim zaloznim autu, kterym budu v 95% jezdit sam do prace z jednoho konce Brna na druhej (ani ne nutne kazdy den). Typove jsem predvybral ojety Citigo, jen jsem v tom nikdy nesedel. Mate s nim nekdo zkusenosti? 3 dvere, 5 dvere nebo vybirat konkretni kus podle realneho stavu? Nejake zasadni argumenty proti? Argument, ze je to maly a nema to machrindex me nezajimaj. Priznam se, ze se mi libi a auto z vyssich trid nepotrebuju. Chtel bych se drzet s budgetem okolo 100 max. 150k Kc. Jen takovej kec od klávesnice, co trojčata z Kolína ? Třeba tahle Toyota Aygo https://www.sauto.cz/osobni/detail/toyota/aygo/19042754?goFrom=list by se ti do limitu vešla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 před 2 hodinami, skalis napsal: Vam tady tu diskusi o Passatech, Superbech a petkovejch bawech trochu ozivim. Premyslim zaloznim autu, kterym budu v 95% jezdit sam do prace z jednoho konce Brna na druhej (ani ne nutne kazdy den). Typove jsem predvybral ojety Citigo, jen jsem v tom nikdy nesedel. Mate s nim nekdo zkusenosti? 3 dvere, 5 dvere nebo vybirat konkretni kus podle realneho stavu? Nejake zasadni argumenty proti? Argument, ze je to maly a nema to machrindex me nezajimaj. Priznam se, ze se mi libi a auto z vyssich trid nepotrebuju. Chtel bych se drzet s budgetem okolo 100 max. 150k Kc. Nepřemýšlels to spojit s něčím zábavným? Třeba polo gti, panda 100hp, swift sport atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se