Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Otázka na miestnych jeepistov - Wrangler sa neponúka v sedemmiestnej verzii? Pozerám do cenníku a neviem to tam nájsť.

A keď už som tu... Nejaký tip na súčasné robustné auto s aspoň čiastočným pohonom oboch náprav, aby sa tam relatívne pohodlne vliezlo sedem ľudí a zložený invalidný vozík?

Odesláno

Tam nevlezie zložený vozík kvôli šikmo sklonenému zadnému oknu. A tiež tam vraj každú chvíľu niečo nefunguje, treba jazdiť do servisu so všelijakými prkotinami. To by som si rád odpustil.

Odesláno (upraveno)

Do Highlanderu tiež vozík nevlezie, Staria mi nenapadla, bol som v tom, že to je skôr dodávka. Dík za tip, pozriem. To sa robí aj v nejakej štvorkolke?

Edit: Ešte sa po sviatkoch chystám pozrieť Ssangyong Rexton, ale veľkú nádej do toho nevkladám, bude tam rovnaký problém so zadným oknom.

Upraveno uživatelem wawrik
Odesláno
  V 26. 12. 2022 v 17:29, wawrik napsal:

Do Highlanderu tiež vozík nevlezie, Staria mi nenapadla, bol som v tom, že to je skôr dodávka. Dík za tip, pozriem. To sa robí aj v nejakej štvorkolke?

Edit: Ešte sa po sviatkoch chystám pozrieť Ssangyong Rexton, ale veľkú nádej do toho nevkladám, bude tam rovnaký problém so zadným oknom.

Rozšířit  

Tipuji že jedině Suburban... pokud teda vozík nebudeš skládat. Jinak asi "dodávka" Multivan, atd....

Odesláno

Wrangler se 7mi místný nedělá.

Ale nový Grand Cherokee ano. Ve verzi L, je na trhu paradoxně cca o rok déle než krátká pěti místná verze. Ale jak je na tom kufr když jsou všechny sedačky venku nevím. Určitě najdeš na YouTube.

Odesláno (upraveno)

@wawrik: První generace XC90  není pro 7 lidí a vozík úplně ideální. teda pokud nemáš náhodou 2 děti, kterým stačí jen podsedáky a zároveň se vejdou do 3. řady sedaček. Protože tam normální velkou sedačku pro děti 2-5 let dáš jen s velkými obtížemi. Moc místa na složený vozík tam mít nebudeš, teda pokud ho nejsi schopen složit do tloušťky 25-30 cm. 

Durango - trošku lepší, ale ne o moc. Pokud potřebuješ SUV, tak pro tolik lidí a vozík potřebuješ vyloženě FULL SIZE SUV s délkou 5,2 metrů a více. 

Upraveno uživatelem safi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...