p3k Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července @Gustaf asi už máš rozhodnuto, ale ...na japonce máš blok?? https://www.sauto.cz/osobni/detail/lexus/rx-450h/202895098 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července V R paketu, modré nebo té jejich oranžové není Tigoš zas taková nuda. Ještě mě napadá Tarraco nebo jak se to píše. Jednoho prodává kamoš, ale 5 let s 60 tis km už je asi na tebe Gusťo moc, že… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července @Hasňa mikrovlnka dobrý jestli ho koupím, už vím, jak mu budu říkat @p3k Lexus z venku bomba, ale vnitřek teda za mě nic moc. @Igicz Tarraco by bylo taky fajn, ale s nějakým rozumným nájezdem a motorem už taky nad limit. Stejně tak jako kodiaq rs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 1 hour ago, Gustaf said: @Hasňa ..jestli ho koupím, už vím, jak mu budu říkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července @Gustaf Jen pro inspiraci. Oranžová v R line paketu. Nebyl snad nikdo, kdo by se za ním neotočil. Byl to tedy Allspace. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Jde o to proč se otáčeli sry no 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července @DavidLC Jj, máš pravdu, je to celkem k zamyšlení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července V 22. 7. 2024 v 15:22, Gustaf napsal: Chlapi, asi je rozhodnuto.... ještě jsme měl nabídku na kodiaq rs za supr peníze se super nájezdem, ale tak vosekanou výbavu jsem u tohoto auta nečekal. S asistentů jen tempomat a hlídáni únavy. Ninak prt. Motor TSI. Takže asi bude ten Tiguan... Pozítří vezu rso na refresh keramiky, takže bude v topu.... jestli se nikdo neozve, tak objedu áčka a esa. Z áček nám cenu 750tis, tak se je budu snažit ukecat na 775 a uvidíme.... Jinak jsem ještě koukal na Mercedes glb. To co by se mi líbilo, tak v limitu už starší nebo vetší nájezd. Tak je to každopádně na tobě a pokud se ti líbí, proč ne....ale já tedy upřímně poslední dobou neslyším o VW nic hezkého a to ani od kovaných fanoušků této značky. Jen aby řeč nestála, nedávno jsem měl půjčeného nového Forda Kugu 2,5L v hybridu a docela mě to překvapilo, fajnová kára... nezkoušel jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Před hodinou, African napsal: Tak je to každopádně na tobě a pokud se ti líbí, proč ne....ale já tedy upřímně poslední dobou neslyším o VW nic hezkého a to ani od kovaných fanoušků této značky. Jen aby řeč nestála, nedávno jsem měl půjčeného nového Forda Kugu 2,5L v hybridu a docela mě to překvapilo, fajnová kára... nezkoušel jsi? Je fakt, že v rozpočtu by byl novej....ale Ford? Já tě nevím...jak to bylo... Fordem tam a vlakem zpátky? Já sem asi fakt koncernovej blbec. Měl jsem 5 aut a nikdy žádnej problém....tak jim věřím nadále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 6 hodinami, Petr.S napsal: @DavidLC Jj, máš pravdu, je to celkem k zamyšlení... Já jen tak, nakonec každého věc, mě se "trochu jiné barvy" líbí, ale co by kupec ojetin, beru skoro vše Před hodinou, Gustaf napsal: Je fakt, že v rozpočtu by byl novej....ale Ford? Já tě nevím...jak to bylo... Fordem tam a vlakem zpátky? Já sem asi fakt koncernovej blbec. Měl jsem 5 aut a nikdy žádnej problém....tak jim věřím nadále. No ono jestli si to necháš po dobu záruky, tak asi nic strašného nehrozí, jako že by jsi neodjel/nedojel, to asi neee před 2 hodinami, African napsal: Tak je to každopádně na tobě a pokud se ti líbí, proč ne....ale já tedy upřímně poslední dobou neslyším o VW nic hezkého a to ani od kovaných fanoušků této značky. Jen aby řeč nestála, nedávno jsem měl půjčeného nového Forda Kugu 2,5L v hybridu a docela mě to překvapilo, fajnová kára... nezkoušel jsi? Známý si ji pořídil a je spokojený, bral to trochu poměr cena/výkon ženě a trochu druhé auto, ne velké nájezdy. Ceny připomínají "minulou" dobu..... I když pobídky/slevy se už objevují běžně... https://www.garaz.cz/clanek/novinky-obri-slevy-u-toyoty-zlevnila-vetsina-osobaku-za-nove-auto-muzete-usetrit-skoro-ctvrt-milionu-21012921 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 2 hodinami, Gustaf napsal: Je fakt, že v rozpočtu by byl novej....ale Ford? Já tě nevím...jak to bylo... Fordem tam a vlakem zpátky? Já sem asi fakt koncernovej blbec. Měl jsem 5 aut a nikdy žádnej problém....tak jim věřím nadále. Aha, tak to pak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Nemám nic proti Fordu, @African ale toho asi ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 38 minutami, Gustaf napsal: Nemám nic proti Fordu, @African ale toho asi ne.... Však v pohodě, pokud máš dobré zkušenosti s koncernem, tak proč ne, já tedy od známých slyším poslední dobou pravý opak. Co mě štve u koncernu nejvíc za ty prašule jsou ty jejich interiéry plný podprůměrných materiálů. My se teď naposledy rozhodovali mezi Superbem, Passatem a Mondeem, a Ford už po prvním svezení ti napoví že je na míle daleko s kvalitou a odhlučněním interiéru. Jizdní vlastnosti stejně tak, s tím Passatem jsem každý vlakový přejezd myslel že mi vyskočí zuby z huby. Tak se třeba ještě svez v tom MB GLB co jsi načnul, protože tam to bude oproti Tiguanovi stejně tak, navíc je to krásné auto za kterým se také každý ohlédne. Já bych mu dal šanci i přes to že si připlatíš, každopádně přeji šťastnou ruku při výběru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 13 hodinami, DavidLC napsal: No ono jestli si to necháš po dobu záruky, tak asi nic strašného nehrozí, jako že by jsi neodjel/nedojel, to asi neee No a proto nechci už koncern ani vidět Funglovka Kodiaq. Prvně jsem neodjel na 14 000 km, když odešlo startovací tlačítko. A kapitola nedojel bylo na 98 000 km převodovka na cestě z Ovy. Hodně km před domovem Pak výměna komplet mechatroniky a pak rychle výměna celého auta Nejhorší auto co jsem měl. Sice všichni říkali, že to je tím, že jsem měl z ledna 2017 jednoho z prvních. Ale sorry, to je zase jejich boj:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 8 hodinami, Žigi napsal: No a proto nechci už koncern ani vidět Funglovka Kodiaq. Prvně jsem neodjel na 14 000 km, když odešlo startovací tlačítko. A kapitola nedojel bylo na 98 000 km převodovka na cestě z Ovy. Hodně km před domovem Pak výměna komplet mechatroniky a pak rychle výměna celého auta Nejhorší auto co jsem měl. Sice všichni říkali, že to je tím, že jsem měl z ledna 2017 jednoho z prvních. Ale sorry, to je zase jejich boj:D Tak to je pěkný, no snad smůla na kus (výroba v pátek odpoledne po svátku, před celozávodní dovolenou ), tohle snad není vlastnost . Nějak jsem rád, že jsem nenáročný (řidičsky, výkonově, poslechově, atd...) a stačí mi lidová Toyota, mám málo vzrušivých zážitků snad to nezakřiknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července (upraveno) Mal som možnosť najazdiť ca 1500km s 2litrovým Porsche Macan T. To je to auto, ktorého majú v Porsche plné sklady. A musím zodpovedne prehlásiť, že to auto sa mohlo volať akokoľvek, ale nie Porsche. Robí im to akurát hanbu. Ten motor sa jednoznačne trápi, priemernú spotrebu som mal 11.3L/100km (98okt) a to som sa krotil, pretože inak by to žralo o dosť viac. So štyrmi pasažiermi to nebolo schopné udržať 135km/h na miernych stúpaniach D1 bez toho, aby som musel pridať plyn a prevodovka podradila. Ja viem, že to asi bolo myslené ako nákupná taška pre manželku/dcéru/milenku, respektíve je o vysnívané auto realitných maklérok a finačných poradkýň, ale twl why Porsche, why... Upraveno 24. července uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Káru sice nevybírám, to proběhlo už dávno, a dnes konečně dorazila 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Krása! To je jak v obýváku!:-) 90 nebo XC90? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Kdepak, jen S60 T8 ultimate 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července mas tam chybku, chybaju uvodzovky: "jen" A vela pohodovych kilometrov prajem. Auto vyzera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se