Duke650 Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Jo a je to Recharge tj hybrid. Na ten lak si ještě musím zvyknout, ale muzika Bowers & Wilkins je cajk. A sedačky boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 před 20 minutami, EpsteinBarr napsal: mas tam chybku, chybaju uvodzovky: "jen" A vela pohodovych kilometrov prajem. Auto vyzera Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 před 50 minutami, Duke650 napsal: Jo a je to Recharge tj hybrid. Na ten lak si ještě musím zvyknout, ale muzika Bowers & Wilkins je cajk. A sedačky boží No a počkej až se pořádně repro zahoří, pak to bude teprve cajk Každopádně gratulka k super káře, Volva dělají fajnová auta A hoď nějaké fotky celé káry, si to zaslouží.... přeji haldu bezproblémových km " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 před 20 minutami, African napsal: No a počkej až se pořádně repro zahoří, pak to bude teprve cajk Každopádně gratulka k super káře, Volva dělají fajnová auta A hoď nějaké fotky celé káry, si to zaslouží.... přeji haldu bezproblémových km " Díky Afri na zahoření pracuje dcera a pouští mi tam blicí metal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Jo, k tomuhle "dolezl" mistni mlcenlivy clen "Fredomut" taky. Po ctyrkove ochcafce vyrazny posun a nemuze si to vynachvalit. Taky to ma v nejake vybave s B&W a podobne barve. Taxi z neho aspon delam pr*el, jestli uz mu nezbyly prachy na barvu a ma to jen natrene "zakladovkou" :-D. Nicmene gratulace a dobra kara ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 No a počkej až se pořádně repro zahoří, pak to bude teprve cajk Každopádně gratulka k super káře, Volva dělají fajnová auta A hoď nějaké fotky celé káry, si to zaslouží.... přeji haldu bezproblémových km "Ano, hlavně je ale třeba chvili hrát dokola J.A.R., ať se dobře zahoří kabely, a pojistky, protože to je pak ten úplně největší skok směrem k nejpinkfloydovatějším Pink Floydům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Dcera to včera zahořela evidentně dobře, protože syn (a ten má v naší rodině úplně nejvíc netopýři uši) prohlásil, že to hraje fakt hodně slušně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Zdravím Nemotá se tady někdo okolo prodeje Peugeotů? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 On 7/26/2024 at 8:29 PM, Duke650 said: Dcera to včera zahořela evidentně dobře, protože syn (a ten má v naší rodině úplně nejvíc netopýři uši) prohlásil, že to hraje fakt hodně slušně jj, B&W umi hodne slusne i u BMW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 Zvazuju, ze pustim Clubmana. Kdyby nekdo uvazoval nad timhle specifickym povozem, dejte vedet Jeste nejsem 100% rozhodnuty, takze neinzeruji.. snad je ta zminka tady ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Tak abych uzavřel můj příběh vybírání.... je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Jak to jede? Todle konkretni erko sem snad na silnici v zivote nevidel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Zatím jsem to moc neprověřil. Včera večer jsem to přivezl a vzadu jsem měl sadu kol. Pak jsem jen kousek vyvezl děti, tak jsem to jen občas prislapl. No, jede to jak z praku. A to střílení do výfuku je taky parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 před 1 hodinou, Gustaf napsal: Tak abych uzavřel můj příběh vybírání.... je doma To je nějaký apokalyptic lakovaní ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 před 35 minutami, moco napsal: To je nějaký apokalyptic lakovaní ? To je normální stav koncernovýho laku po jízdě na dálnici. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Jen upravená fotka, naštěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Takže bez úpravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 pěkný. a v tomhle provedení mi to přijde elegantnější než koncernoví sourozenci. tak hodně šťastných kilometrů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 (upraveno) Super - yes Upraveno 3. srpna 2024 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se