Gustaf Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Díky souhlasím....z koncernu nejpovedenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Ještě bych nezatracoval Shooting Brake;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna před 3 hodinami, Gustaf napsal: Takže bez úpravy Parádní kára, tak ať pěkně šlape a přeji milión šťastných kilometrů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna před 25 minutami, African napsal: Parádní kára, tak ať pěkně šlape a přeji milión šťastných kilometrů Díky moc, Afri... už se těším na konec srpna, až půjde na keramiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna @Gustaf stejne jsi mel vybrano uz od zacatku, ale chtel jsi nas jen zabavit 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Tak favorit to byl velikej, to přiznávám ale víc hlav víc ví.... takže každej tip dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Víc hlav víc víTak praví přísloví lidovýVíc hlav víc víTo každý znáAle jak poznat ty hlavyLevý od těch pravýchA ty vědomostiOd prachpitomostíO tom každá hlavaJinou představu máVíc hlav víc víTak praví přísloví lidovýVíc hlav víc víTo každý znáJeště že je u násTaková tradiceŽe nikdo nespěcháVědět ještě víceKaždý ví svojeA je toho dost 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Zdravím Nevlastní tady někdo novou (2024)Toyotu Proace City Verso 1.2 benzin Short? Potřeboval bych vědět z TP jaké jsou možnosti kola/pneu . Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Zdravím, uvažuju o LR Defenderu, D300 nebo P400, máte někdo, zkušenosti? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Dotaz k taznemu zatížení. Mám na VW toto (viz foto) a na káře klasická 7 pin tuším. Jaký adaptér pořídit? Máte někdo zkušenost? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna (upraveno) 13/7 stojí to kolem stovky https://www.google.com/search?client=ms-android-google&sca_esv=7da8ca964234249c&sca_upv=1&sxsrf=ADLYWIKvKPWvK2HFphHEKwYPD96ymo3oEg:1723288605369&q=přechodka+13/7&udm=2&fbs=AEQNm0Dg3jL7_nUV4_inb0jRKZuKZx2IIA0zQj2nIoYPgN35RCkScv_EVpHYWDqJ6VTAFOkme6yyObjVZtbpSK4czntwV8XiT5qudB0pdUTdA3bwozeTNGd7-9bLnG7bV-fGg4aCOKBb-XQ2kb1avzNKiDMrHwoxNg4RIYVuTHkpsoff8vUX86hENA9Sztu2hV_1AiGX9lKLYlf_hfGKPKItwhjGl2rDNRqejozfIjAZmJITE7Os2_g&sa=X&ved=2ahUKEwjr-KuppuqHAxXHg_0HHbrpOH8QtKgLegQIFBAB&biw=377&bih=698&dpr=3.83 Upraveno 10. srpna uživatelem JakubS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Nebude to tohlehttps://allegro.cz/nabidka/adapter-redukce-adapter-privesu-haku-13pin-7pin-15641388799 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Jj, to jsem taky našel... takže by měl pasovat každý? Páč ty kolíky kde je 13 pinů nejdou vidět....tak aby se to do té mé vlezlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Tak jsem objednal tohle....to by měli být ono. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Myslím, že z těch 13 nejsou zapojený všechny, jde asi o to rozložení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna před 3 hodinami, Gustaf napsal: Jj, to jsem taky našel... takže by měl pasovat každý? Páč ty kolíky kde je 13 pinů nejdou vidět....tak aby se to do té mé vlezlo Musíš zabrat Je to jedno jakou, jen redukci, v pohodě... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Aktuálně mě štve cesta autem z Hvaru. Ještě 4 hodiny domů (Zlín), a to jsme se nalodili v 7:45 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Tak zase zpět k tématu, jezdí tu někdo v Nissanu 370Z? Asi jedno zdali obyč nebo Nismo… měl by ideálně třeba srovnání s Porsche 911 997 Carrera S? Jako mám roupy, ale jsem tak trochu skrblík… díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Nechce nekdo Clubmana? Asi ho poslu.. Sko, pekny stav, servisuje to fanda do Mini, tak se soustredime na trable. 140tis najeto. Udelam inzerat, samozrejme, ale jak "vybiram jinou karu", napadlo me to sem hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Ahoj. Rád bych se zeptal, zda tu máte někdo operativní leasing a zkušenosti s využitím vozu tímto financováním. Vybírám auto pro ženu, má dvouletého Xceeda a chybí jí tam nějaká výbava - zejména automat, nezávislé topení atd. Koukal jsem na nabídku a ceny dnešních aut jsou teda ústřel. Docela se jí líbil Golf v lepší výbavě a teď jsou na něj docela akce na OL. Poptal jsem jednu konfiguraci a ceníkovka 889 000,- po slevě 770 000,-. Mno auto bych mohl nakoupit klasicky, jenže jsem nechal spočítat i OL a na 24 měsíců a nájezd 15 000km ročně vychází splátka 8500 včetně DPH s komplet servisem, pneumatikama atd. Když si vezmu kolik stojí pojištění, gumy, přezouvání a pravidelný prohlídky na Xceeda, tak ten nákup hotově nedává úplně smysl. Jasně, VW asi dostane super cenu na auta pro OL, ale tu já nedostanu. Navíc mi zbyde půl míče, který můžu nechat min na 5% spořáku nebo obdobně (protože i hotovost má svou cenu). Jsem si vědom, že při poškození auta musím pak platit, ale to je i teď u Xceedu, kde to platím zase nižší prodejní cenou a VW toleruje aspoň běžné opetřebení a ne jak Arval, kde to auto člověk vrací nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se