Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Víc hlav víc ví
Tak praví přísloví lidový
Víc hlav víc ví
To každý zná
Ale jak poznat ty hlavy
Levý od těch pravých
A ty vědomosti
Od prachpitomostí
O tom každá hlava
Jinou představu má

Víc hlav víc ví
Tak praví přísloví lidový
Víc hlav víc ví
To každý zná
Ještě že je u nás
Taková tradice
Že nikdo nespěchá
Vědět ještě více
Každý ví svoje
A je toho dost

• Haha 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Gustaf napsal:

Jj, to jsem taky našel... takže by měl pasovat každý? Páč ty kolíky kde je 13 pinů nejdou vidět....tak aby se to do té mé vlezlo 😁

Musíš zabrat 😀 Je to jedno jakou, jen redukci, v pohodě...

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Tak zase zpět k tématu, jezdí tu někdo v Nissanu 370Z? Asi jedno zdali obyč nebo Nismo…  měl by ideálně třeba srovnání s Porsche 911 997 Carrera S? Jako mám roupy, ale jsem tak trochu skrblík… 🤪 díky.

Odkaz ke komentáři

Nechce nekdo Clubmana? Asi ho poslu.. Sko, pekny stav, servisuje to fanda do Mini, tak se soustredime na trable. 140tis najeto. Udelam inzerat, samozrejme, ale jak "vybiram jinou karu", napadlo me to sem hodit

20240812_155230.thumb.jpg.d5538208904bff095e58a1eb6c3323df.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj.

Rád bych se zeptal, zda tu máte někdo operativní leasing a zkušenosti s využitím vozu tímto financováním. 

Vybírám auto pro ženu, má dvouletého Xceeda a chybí jí tam nějaká výbava - zejména automat, nezávislé topení atd. 

Koukal jsem na nabídku a ceny dnešních aut jsou teda ústřel. Docela se jí líbil Golf v lepší výbavě a teď jsou na něj docela akce na OL. Poptal jsem jednu konfiguraci a ceníkovka 889 000,- po slevě 770 000,-. Mno auto bych mohl nakoupit klasicky, jenže jsem nechal spočítat i OL a na 24 měsíců a nájezd 15 000km ročně  vychází splátka 8500 včetně DPH s komplet servisem, pneumatikama atd. 

Když si vezmu kolik stojí pojištění, gumy, přezouvání a pravidelný prohlídky na Xceeda, tak ten nákup hotově nedává úplně smysl. Jasně, VW asi dostane super cenu na auta pro OL, ale tu já nedostanu. Navíc mi zbyde půl míče, který můžu nechat min na 5% spořáku nebo obdobně (protože i hotovost má svou cenu). 

Jsem si vědom, že při poškození auta musím pak platit, ale to je i teď u Xceedu, kde to platím zase nižší prodejní cenou a VW toleruje aspoň běžné opetřebení a ne jak Arval, kde to auto člověk vrací nové. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...