blam Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Zmiziku ses spatne tvarovanej aby jsi ho mohl nosit. Ted uz ti zbejva jen ten futral od housli. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 To mě pobavilo na FB: "parádní 9mm luger den všem! (9/19)" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Není to tak dlouho, co se tu ve zbraních psala sympatická stránka 357. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Takze budeme za chvili slavit Alzbetu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Já bych cokoli pod průměr .45 zakázal a internety taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Krabickova polodieta. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 To jsem tu vážně jedinej kdo má SW shielda luger a je maximálně spokojen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Dneska jsem zkoušel další pistole, protože stále nevím kterou koupit jako první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Dneska jsem zkoušel další pistole, protože stále nevím kterou koupit jako první A na co to chceš? Dle fota testovaných vzorků a info o první pistoli bych doporučil nějakého glocka. Něco mezi 17 a 43 :-) Není to moc drahý a dobře se to prodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Spíš střelnice než nošení. Kompakt nebo sub, zatím vede CZ rami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Proč Sub, když spíš střelnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Zdravím všechny místní střelce. Vím, že je mezi námi i pár obchodníků se zbraněmi. Dokázal by někdo z nich dovézt z ciziny jednu specifickou zbraň? Prosím o kontakt SZ, předem díky za odezvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Dlouho jsem se rozhodoval. nyní je rozhodnuto. Střílel jsem z ,,GÉČEK" všech možných ráží a druhů. Zkusil i HK P-30. Ale CZ-07 2gen mě dostala. Jak na mířenku, taky na úchop a spolehlivost. Je to už něco jiného, než její předchůdkyně ,,DUTY". Bohužel se mi podělal sporák a tedy ještě musím opět šetřit. Ale je to opravdu perfektní výrobek, i když vím, jak se někteří o CZUB vyjadřují např. s problémy reklamací atd. Ale snad nesáhnu vedle. GLOCK mi prostě nesedí. Má tu někto taky CZ-07 2gen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Proč Sub, když spíš střelnice? Zas takovej rozdíl jsem na střelnici mezi kompaktem a subem (u cz) necítil. A když už bych to měl mít někdy s sebou tak upřednostním menší váhu. Ale ještě chci zkusit P-07 než se rozhodnu. Jo, a podotýkám že jsem úplnej začátečník, rád si nechám poradit/doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Dlouho jsem se rozhodoval. nyní je rozhodnuto. Střílel jsem z ,,GÉČEK" všech možných ráží a druhů. Zkusil i HK P-30. Ale CZ-07 2gen mě dostala. Jak na mířenku, taky na úchop a spolehlivost. Je to už něco jiného, než její předchůdkyně ,,DUTY". Bohužel se mi podělal sporák a tedy ještě musím opět šetřit. Ale je to opravdu perfektní výrobek, i když vím, jak se někteří o CZUB vyjadřují např. s problémy reklamací atd. Ale snad nesáhnu vedle. GLOCK mi prostě nesedí. Má tu někto taky CZ-07 2gen?Já tu novou 07 mám a jsem spokojen. K tomu jsem dokoupil, jak jsem už psal, karabinovou konverzi RONI. Ještě doplním, že pistolemi ČZ jsem střílel od roku 1970, ale tohle se fakt povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 V pondělí jsem porovnával EVO s klasikou MP5 od Hecklera. A opět jsem si potvrdil, že MP5 je lepší a příjemnější střílení. Jediná výhoda Eva je střelecká pohotovost, kterou MP5 bohužel nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Dlouho jsem se rozhodoval. nyní je rozhodnuto. Střílel jsem z ,,GÉČEK" všech možných ráží a druhů. Zkusil i HK P-30. Ale CZ-07 2gen mě dostala. Jak na mířenku, taky na úchop a spolehlivost. Je to už něco jiného, než její předchůdkyně ,,DUTY". Bohužel se mi podělal sporák a tedy ještě musím opět šetřit. Ale je to opravdu perfektní výrobek, i když vím, jak se někteří o CZUB vyjadřují např. s problémy reklamací atd. Ale snad nesáhnu vedle. GLOCK mi prostě nesedí. Má tu někto taky CZ-07 2gen?Jak uz jsem psal, na strelnici Guncenter maji tyhle krasky(07+09) a pekneho slova na tyhle zbrane od spravcu necekej. Glocka tam taky neradi, ale ten aspon funguje a vydrzi. Nej je podle nich 1911,takze zaujati nebudou. Nejak jsem nepochopil, k cemu tyhle kramy jsou. Na noseni je to siroke jak dalnice, na akcni strileni to ma desne dlouhy reset, na mirenku je to zase zbytecne lehke...nevim no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se