emef Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Nejsem na seznamu, zastavil jsem se neplánovaně jenom na chvilku, odcházel jsem kolem devátý a v ruce jsem neměl ani jedny Igeny. Ale to je fuk, protože si myslim, že to může napsat úplně kdokoliv. Jestli měl někdo v plánu hodinky odnýst, tak už nikdo nic nevypátrá. No, moc pěknej sraz.. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 a nemohl to bejt někdo z obsluhy třeba? Furt něak nemužu uveřit že by tu byla taková krysa. P.S. kamerovej záznam tam není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Zrovna jsem chtel napsat to samy. Taky se mi nechce verit ze by do toho nekdo sel takhle cilene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 1. Prischera2. Rolas - hodinky jsem nemel a ani nevim jak vypadaji, takze u me nic a v kapsach jsem nenasel.3. Sphinxx - já nic, ani se ke mě nedostaly, viděl jsem jen "futrál" ve kterém byly vyskládané u Martina v ruce a říkám si, že to je krásná sbírka4. MJ5. HULK - hodinky jsem v ruce neměl a ani doma je nemám. Katalogy JLC a Panerai byly moje a nechal jsem je k dispozici6. Cegy7. Bob123 - Pohresovane hodinky jsem ani nevidel, byl jsem u huliciho stolu, jediny primky co jsem mel v ruce jsou Prischery s hnedym remenem8. oný9. kuncák710. ladisu - hledané primky nemám11. siwi - hledané primky nemám a ani jsem je neměl v ruce.12. Exiztence - ani nevím jak vypadají, domů jsem nic extra nedonesl13. martar14. Cikinek15. El Nano - ja si je prohlidnul kdyz se tam resily ty zasle rucky a pak uz jsem je nevidel, ale netusim kolik mohlo byt hodin16. Lefty17. VintageLover - hledané Primky jsem viděl naposledy na stole lehce po osmé, pak zmizely na focení, od té doby jsem je neviděl. Odcházel jsem s Leftym zhruba v 9 a po kontrole kapes a tašky jsem je u sebe nenašel.18. Lamiczka (50:50)19. Tarasus20. dubon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 (upraveno) Tak to je smutný ... pochybuji, že by to udělal někdo z obsluhy, to by někdo viděl a navíc, myslím, že se tam na předchozích srazech "válely" i mnohem dražší hodinky a nikdy si to nikdo nedovolil. Proč by bral někdo zrovna "primky", které třeba mě při vší úctě nic neříkají i když jsou hezké. Spíš mě napadlo tam zavolat, jestli je třeba někdo nepoložil na "parapet" nebo vedle sebe a nespadly na zem, protože jestli je někdo čorknul, tak je to teda smutný ... Upraveno 13. března 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Odcházel jsem s Ladisu poslední, před odchodem jsem skouknul lavice, stoly, parapety a zem.... počkám se závěry do zítřka, ještě nedorazili všichni domů z práce a nekoukli do skříní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Tak jsem pro jistotu doma projel batoh a kapsy a nic . Viděl jsem je naposledy, když jsem je fotil, ale to ležely před tebou na stole. Hlava mi to nebere, leželo tam bez dozoru dost dražších kousků... Ještě mě napadá jestli se mezi nás nevloudil někdo mimo, nedrapl co bylo po ruce a nezmizel. Pořád se mi nechce věřit, že to byl někdo z nás... Každopádně taky přispěju něco na náhradu, mám pocit, jak kdyby sebrali moje. 1. Prischera - bohužel nic, mám jen svoje2. Rolas - hodinky jsem nemel a ani nevim jak vypadaji, takze u me nic a v kapsach jsem nenasel.3. Sphinxx - já nic, ani se ke mě nedostaly, viděl jsem jen "futrál" ve kterém byly vyskládané u Martina v ruce a říkám si, že to je krásná sbírka4. MJ5. HULK - hodinky jsem v ruce neměl a ani doma je nemám. Katalogy JLC a Panerai byly moje a nechal jsem je k dispozici6. Cegy7. Bob123 - Pohresovane hodinky jsem ani nevidel, byl jsem u huliciho stolu, jediny primky co jsem mel v ruce jsou Prischery s hnedym remenem8. oný9. kuncák710. ladisu - hledané primky nemám11. siwi - hledané primky nemám a ani jsem je neměl v ruce.12. Exiztence - ani nevím jak vypadají, domů jsem nic extra nedonesl13. martar14. Cikinek15. El Nano - ja si je prohlidnul kdyz se tam resily ty zasle rucky a pak uz jsem je nevidel, ale netusim kolik mohlo byt hodin16. Lefty17. VintageLover - hledané Primky jsem viděl naposledy na stole lehce po osmé, pak zmizely na focení, od té doby jsem je neviděl. Odcházel jsem s Leftym zhruba v 9 a po kontrole kapes a tašky jsem je u sebe nenašel.18. Lamiczka (50:50)19. Tarasus20. dubon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 asi to někdo ukrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Hele neberte mi zbytek naděje, jo? Ještě zbývá dost potenciálních nevinných účastníků, kteří mohli být jen nepozorni vlivem přítmí a nefiltrovaneho piva ci paňáků... Jinak pro úplnost: včera jsem mluvil s obsluhou a volal jsem tam pro jistotu i dnes. Nic. Obsluha to vzít nemohla, číšníci nosí jen breitlingy a breitlingeny, co by dělali s primkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Často zmiňované chronogentlemanství dostává na fóru poslední dobou hdoně, ale hodně na prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 jsem z toho rozmrzelý, i když jsem se seance nezúčastnil. Nezbývá mi, než souhlasit s Tombedem... Oproti tomu je historka s bundou z Krna nevinný vtip ze školy v přírodě, navíc tak trochu zaviněná samotným účastníkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 jsem z toho rozmrzelý, i když jsem se seance nezúčastnil. Nezbývá mi, než souhlasit s Tombedem... Oproti tomu je historka s bundou z Krna nevinný vtip ze školy v přírodě, navíc tak trochu zaviněná samotným účastníkem......a s dobrým koncem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 ...a s dobrým koncem.ještě navíc. Tady u toho případu je ten dobrý konec zatím v nějaké divné mlze, nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 búch ví kde ty hodinky sou - na druhou stranu, když přineseš pytel trávy mezi závisláky, tak musíš počítat s tím, že jí někdo vyhulí ---- prostě stále zmiňovaná obezřetnost, která by měla růst s počtem registrovaných členů - babička by mi řekla "dobře ti tak " *je fakt, že mi jednou Franta sežral večeři na srazu lepších lidí, ale odpustil sem mu to = měl hlat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Často zmiňované chronogentlemanství dostává na fóru poslední dobou hdoně, ale hodně na p...l... No vidím to stejně .... Hele, pokud jsem to správně sledoval, tak jediný, kdo se zatím neozval je "Oný a Tarasus", takže naděje začíná "umírat" ... , jinak už se vyjádřili všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 (upraveno) Na obsluhu bych to neházel. Gate neni jen tak nějakej pajzl a Chronomag tam má jméno. Vsadím boty, že i kdyby tam zůstaly, ráno jsou u snídaně na baru. Srazy se tam dělají léta. Tuším, že někdo z personálu Gate je tu dokonce členem. Edit, Ypo, tráva je joint od slova společný. To u hodinek, i přes promiskuitu a některé putovní holky, nepla Upraveno 13. března 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Možná to mělo spíš znamenat, že to teoreticky mohl být i někdo cizí. Člověk se tomu zdráhá uvěřit. Zcela upřímně občas je tam husto. Ale je to divný no. Samozřejmě též přispěju. Co se týče srazu, bylo by to rozčarování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Hele neberte mi zbytek naděje, jo? Ještě zbývá dost potenciálních nevinných účastníků, kteří mohli být jen nepozorni vlivem přítmí a nefiltrovaneho piva ci paňáků... Jinak pro úplnost: včera jsem mluvil s obsluhou a volal jsem tam pro jistotu i dnes. Nic. Obsluha to vzít nemohla, číšníci nosí jen breitlingy a breitlingeny, co by dělali s primkami? Martar má pravdu a nebuďme útoční, tím redukujeme možnost vrácení hodinek. Až je někdo objeví, bude mít obavu z dehonestace a třeba je radši zahodí. Vycházejme prosím z toho, že je to omyl a nikdo nebude trestán, naopak, návrat hodinek radostně zapijeme. Jde o vrácení hodinek majiteli.Ještě je pořád hodně účastníků srazu, kteří o ztrátě patrně nevědí. Dopište prosím do seznamu ty, které jste na srazu viděli. 1. Prischera - bohužel nic, mám jen svoje2. Rolas - hodinky jsem nemel a ani nevim jak vypadaji, takze u me nic a v kapsach jsem nenasel.3. Sphinxx - já nic, ani se ke mě nedostaly, viděl jsem jen "futrál" ve kterém byly vyskládané u Martina v ruce a říkám si, že to je krásná sbírka4. MJ - mam, s cim sem prisel, nic navic5. HULK - hodinky jsem v ruce neměl a ani doma je nemám. Katalogy JLC a Panerai byly moje a nechal jsem je k dispozici6. Cegy7. Bob123 - Pohresovane hodinky jsem ani nevidel, byl jsem u huliciho stolu, jediny primky co jsem mel v ruce jsou Prischery s hnedym remenem8. oný9. kuncák710. ladisu - hledané primky nemám11. siwi - hledané primky nemám a ani jsem je neměl v ruce.12. Exiztence - ani nevím jak vypadají, domů jsem nic extra nedonesl13. martar14. Cikinek15. El Nano - ja si je prohlidnul kdyz se tam resily ty zasle rucky a pak uz jsem je nevidel, ale netusim kolik mohlo byt hodin16. Lefty17. VintageLover - hledané Primky jsem viděl naposledy na stole lehce po osmé, pak zmizely na focení, od té doby jsem je neviděl. Odcházel jsem s Leftym zhruba v 9 a po kontrole kapes a tašky jsem je u sebe nenašel.18. Lamiczka (50:50)19. Tarasus20. dubon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 mně je hrozně lito Martina, přijde na sraz poprve a hned takova zkušenost. Já se dneska šacoval a modlil se za to, abych je našel, ale bohužel. Jak psal tombed, gentlemanstvi dostava dost na p...l. Když si vzpomenu, že si tady posíláme desetitisice na účet a věříme si a ted se ztratí igeny. ach jo. Je mi z toho fakt smutno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Nejsem na seznamu, seděl jsem vedle Martina. Naposled jsem je registroval také při focení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se