prischera Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Haaaaaaaaa sem si naběh tvl. Tak abych to uvedl na pravou míru. Myslím, že to byl pásek od Anely, co si dotyčný zkoušel u stolu. Jak ho usazoval na místo, tak ho nasazoval tak prudce, že jak se začal ten pásek kroutit jako had, tak spona se rozvlnila a trefila hodinky. Pamatuju si, jak jsme se tomu s Tikalem smáli, ten to ale nebyl. Prostě smůla. No já se k tomu klidně veřejně přiznám, mrzí mě to dodneška . A pásek byl od Zrna . Ale je fakt, že to jak se leckdo k hodinkám ostatních na srazech chová mě taky vedlo k tomu omezit počet kusů, které sebou nosím a snažím se je mít pod kontrolou. To jak se někteří členové k cizím hodinkám chovají, mě zaráží. Jsou lidi co se zeptají, zda si můžou vzít hodinky vůbec do ruky. A jsou lidi, co si na vintážkách pustí chrono, vyšroubují korunku potápek o točení lunetou nemluvám vůbec... Prstýnky a korálky jsou taky fajn. Samozřejmě, když člověk bere hodinky na sraz, musí s tím trochu počítat, ale občas mě to tedy zarazí... Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Tak až do teď jsem si myslel, že se k cizím hodinkám chovám s maximální opatrností a ohledem, ale lunetou si teda taky rád zakroutím (po svolení majitele). Netušil jsem, že už to je za hranou. Musím se nad sebou teda zamyslet. Teď když nad tím přemýšlím, tak mi asi vlastně taky vadí, když mi někdo cizí točí s lunetou :-). Nikdy jsem na žádným srazu nebyl...moc neznámých lidí, to je pro mě stres. Zároveň bych na nějaký rád zašel. Jmenovky mi přijdou jako dobrý nápad (samozřejmě s avatary). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Jmenovky jsou fajn kvůli oslovování a přiřazování xichtů, jako security measure nic moc. A myslím ze poslední jmenovky bývaly moc fajn a na svědomí je měl prischera, cimzto mu patří velké dik od všech členů! S lokálem je to těžký... salonek zadara člověk dneska nepohleda, nedejboze aby tam měli snesitelny ceny na konzumaci. Gate hodně nemám rád (navíc starac - proto ta sklenicka vina tam ) ale třeba u těch bulinu sem taky platil o pivo víc ale hlavně tam nebylo slyšet vlastního slova! Hrozná akustika... Na americkejch srazech je normální, ze se lidi hlasí a vědí město a čas a přesně místo se dozví jen par hodin pred zahájením Prave kvůli poskrabanym hodinkam sem to taky omezil, k bulinum sem snad nesl jen par kousku ale teď na tenhle sraz sem balil v rychlosti a nějak sem neměl motivaci to limitovat tak sem toho vzal nakonec víc (o když zdaleka ne vsve co sem chtěl ukázat ). Ano, za svy věci si zodpovídám já (Martine, jasný?!) a beru to jako svou hloupost a snažím se byt nad věci. To sem rád že zaznělo. Případné označováni kdo kde sedel a kdo je měl naposled v ruce prosím nikdo neberte jako osobní osočování ale čisté jen pomůcku k lokalizaci wočů. Začínám mít trošku schízu - Pokud se ukáže, že sem je zadrbal nějakým kaskaderským způsobem já, maj u mne všichni dotčení minimálně pivo (třeba ten hnusnej starac v gejtu ). Jeste mne napadlo - bylo by fajne při pořádání srazu do jmenného seznamu na začátku (vedle místa a času) taky psát nějaký desatero, jak se na srazu chovat. Něco jako Pri příchodu se představím.Při odchodu, pokud jeste vnímám, zaplatím .Neberu do ruky a na ruku víc jak jedny hodinky najednou.Hodinky pokládám opatrně na podložku a dbam na to, aby se nedotkly dalších hodinek - třebaže jen sponou reminku.U hodinek s tahem zapinam sponu a pokládám tak aby se zbytečně nedrbalo dynko, ideálně s plyšovou vložkou.Minimálně jednou za večer pochválim Kuncákovo fotoskillz.Kalhoty si na srazu nesundavam.- napadá jeste někoho něco? Filip Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem feltharg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Než vezmu hodinky na srazu do ruky, vždy se zeptám jestli můžu. Pokud si chci zkusit odšroubovat a zašroubovat korunku, abych zkusil jakou má vůli atd. taky se vždy zeptám. Tlačítka chronografu to samý (většinou nikdy nemačkám a když už, tak jen po svolení)...ale co se teda přiznám je, že s lunetama kroutím automaticky, protože mě nenapadlo, že to je úkon, při kterém by mohl někdo něco posrat (i když o nějakým strženým pérku nebo kuličce v lunetě po srazu už jsem cosi taky slyšel...) Pro mě největším ponaučením po tomto srazu je, že se budu odteď po prohlížení ptát, jak si majitel přeje hodinky položit zpět. Protože jsem zjistil, že každému vyhovuje (resp.irituje) něco jiného... když jsem někomu dal hodinky na stůl naležato dýnkem dolu (ať už s tahem nebo na kůži), dostal jsem vyčiněno ať je dávám na bok, že se škrábe dýnko....když jsem dal pak jiný hodinky někoho jinýho na bok, dostal jsem vyčiněno ať se radši škrábe dýnko, ale hlavně né boky... (mně osobně třeba, nevím proč, hrozně vadí položení na korunku kór třeba když jsou kolem chronografový tlačítka) Chápu, že ty hodinky má chronomagor často jako svoje dítě a prostě se o ně bojí... kolikrát je to ale fakt už extrém Jako když vidím že někdo hodinky vyfotí položený na skále nebo útesu apod. tak se mi trochu ježí chlupy na krku, ale hrotit to na dřevěným lakovaným stole mi skoro přijde taky jako obsese... jak by řekl Lester Burnham: jsou to jen věci, to není život. Jinak pro ty jmenovky bych byl taky, tu Martarovu mu závidím Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jeste rukavicky, ne? :-) Jmenovky jsou fajn kvůli oslovování a přiřazování xichtů, jako security measure nic moc. A myslím ze poslední jmenovky bývaly moc fajn a na svědomí je měl prischera, cimzto mu patří velké dik od všech členů!S lokálem je to těžký... salonek zadara člověk dneska nepohleda, nedejboze aby tam měli snesitelny ceny na konzumaci. Gate hodně nemám rád (navíc starac - proto ta sklenicka vina tam ) ale třeba u těch bulinu sem taky platil o pivo víc ale hlavně tam nebylo slyšet vlastního slova! Hrozná akustika...Na americkejch srazech je normální, ze se lidi hlasí a vědí město a čas a přesně místo se dozví jen par hodin pred zahájením Prave kvůli poskrabanym hodinkam sem to taky omezil, k bulinum sem snad nesl jen par kousku ale teď na tenhle sraz sem balil v rychlosti a nějak sem neměl motivaci to limitovat tak sem toho vzal nakonec víc (o když zdaleka ne vsve co sem chtěl ukázat ).Ano, za svy věci si zodpovídám já (Martine, jasný?!) a beru to jako svou hloupost a snažím se byt nad věci. To sem rád že zaznělo. Případné označováni kdo kde sedel a kdo je měl naposled v ruce prosím nikdo neberte jako osobní osočování ale čisté jen pomůcku k lokalizaci wočů.Začínám mít trošku schízu - Pokud se ukáže, že sem je zadrbal nějakým kaskaderským způsobem já, maj u mne všichni dotčení minimálně pivo (třeba ten hnusnej starac v gejtu ).Jeste mne napadlo - bylo by fajne při pořádání srazu do jmenného seznamu na začátku (vedle místa a času) taky psát nějaký desatero, jak se na srazu chovat. Něco jako Pri příchodu se představím.Při odchodu, pokud jeste vnímám, zaplatím .Neberu do ruky a na ruku víc jak jedny hodinky najednou.Hodinky pokládám opatrně na podložku a dbam na to, aby se nedotkly dalších hodinek - třebaže jen sponou reminku.U hodinek s tahem zapinam sponu a pokládám tak aby se zbytečně nedrbalo dynko, ideálně s plyšovou vložkou.Minimálně jednou za večer pochválim Kuncákovo fotoskillz.Kalhoty si na srazu nesundavam.- napadá jeste někoho něco?Filip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jeste rukavicky, ne? :-) Možná ještě něco takového... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Ale jedine verze s alarmem.... :-) Jinak rukavicky maji i jinou vyhodu, nenechaji otisky.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Jeste rukavicky, ne? :-) tak já můžu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Jmenovky bývaly zezačátku dobrým zvykem, pak se od toho nějak upustilo. Vyhrabal jsem tři různé, ale určitě jsem jich zažil víc. Takže povinná výbava chronomagora na budoucí veřejné srazy: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Když tak na to znovu koukám, nejpřehlednější mi přijde ta napravo. Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Rukavice mám možná někde ještě z tanečních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Podarilo se z videa identifikovat osobu, ktera od stolu odnesla ty Glyciny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Ke zvyku se jmenovkami bych se taky rád vrátil. Špatně vidím, lidi podle obličejů nepoznám a jmenovka ve stylu té Kamilovo úplně vpravo by můj problém do velké míry řešila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) To nejde, jen tak nějaké rukavice. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Podarilo se z videa identifikovat osobu, ktera od stolu odnesla ty Glyciny?To mi nerikejte, ze to nikoho nezajima...? Hodinky za 20 litru v cudu, dva dny o tom diskutujeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 To mi nerikejte, ze to nikoho nezajima...? A tebe to tak zajímá proč? Tvoje hodinky to nejsou a na srazu jsi taky nebyl.Až se někdo něco relevantního dozví, tak to sem určitě napíše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 No ja jsem jak struna. Uz jsem psal i vojtovi na whatsapp a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Zajímá, myslím. Ale ten, kdo to provedl, to má totálně v p.či, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 A tebe to tak zajímá proč? Tvoje hodinky to nejsou a na srazu jsi taky nebyl.Až se někdo něco relevantního dozví, tak to sem určitě napíše.Pral bych si,aby se to podarilo, kvuli majiteli hodinek... proto me zajima, jestli se z videa neco poznalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Nakonec jsme tam nešli a sám, v době pátečního provozu když tam nikoho neznám, jsem si netroufl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Stavoval se tam jiný člen, zatím není info, provozní tam zrovna nebyl, tak tam nechal kontakt a všechny potřebné informace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se