Ronin13 Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 V 3. 6. 2016 v 5:02, Jeremy napsal: Vy byste fakt nekdo ty smejdy na fotkach nerozeznali? Pokud nemají průhledné dýnko, tak bych řekl, že to není snadné. Zrovna se chystám na nákup Tudorů Black Bay, chci je kupovat v Hong Kongu, našel jsem si dva prodejce přes Chrono24. Když vidím kolik v Mainlandu padělků, které vypadjí fakt dobře, mám trošku obavu jak nákup dopadne.Nevíte náhodou jak to je s ověřením pravosti u Tudoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Ověříš normálně u AD, kolik ušetříš, že ti to stojí za to riziko? Tady v prodejní sekci se Black Bay vyskytují celkem často za slušnej peníz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 V 3. 6. 2016 v 5:08, Ronin13 napsal: Pokud nemají průhledné dýnko, tak bych řekl, že to není snadné. Zrovna se chystám na nákup Tudorů Black Bay, chci je kupovat v Hong Kongu, našel jsem si dva prodejce přes Chrono24. Když vidím kolik v Mainlandu padělků, které vypadjí fakt dobře, mám trošku obavu jak nákup dopadne.Nevíte náhodou jak to je s ověřením pravosti u Tudoru?Máš-li nejistotu ohledně pravosti, u Bechyně je teď na Tudor 15% sleva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 V 3. 6. 2016 v 5:02, Jeremy napsal: Vy byste fakt nekdo ty smejdy na fotkach nerozeznali?Přiznám se, že u některejch značek fakt asi ne. I v mobilu, když tohle otevřu a nemám srovnání ( a nevědět, ve kterém jsem vlákně ) tak docela tápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 (upraveno) Už jsem to sem kdysi dával (a možná to bylo i jiný video). https://www.youtube.com/watch?v=zCTYH9tlkT0 https://www.youtube.com/watch?v=pYyNrwFrLRw Upraveno 3. června 2016 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 V 3. 6. 2016 v 9:05, Andrew napsal: Už jsem to sem kdysi dával (a možná to bylo i jiný video).Přesně to se mi taky vybavilo, jen jsem si nemohl vzpomenout, kams to dával. Je to děs! Jedny takové jsou dokonce na Bazosi za necelou desítku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Dlouhodobě nejsem v ČR a nové na tahu jsou tady teď k mání za cca 60 tis. CZK.Kolik stojí u Bechyně nevím, ojeté nechci. V 3. 6. 2016 v 5:22, Liqid napsal: Ověříš normálně u AD, kolik ušetříš, že ti to stojí za to riziko? Tady v prodejní sekci se Black Bay vyskytují celkem často za slušnej peníz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 V 3. 6. 2016 v 5:02, Jeremy napsal: Vy byste fakt nekdo ty smejdy na fotkach nerozeznali? Přiznám se, že s některými mám problém. Například Markodrap, tady před časem postoval IWC, taky si nebyl jistý a popravdě já také ne. Poznám 100% Breitling, částečně Omega a u zbytku jsem na vážkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 V 3. 6. 2016 v 9:35, Ronin13 napsal: Dlouhodobě nejsem v ČR a nové na tahu jsou tady teď k mání za cca 60 tis. CZK.Kolik stojí u Bechyně nevím, ojeté nechci.To je dobrá cena za nové. Tady chodí jeté kolem 50+. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 V 3. 6. 2016 v 5:22, Liqid napsal: Ověříš normálně u AD, kolik ušetříš, že ti to stojí za to riziko? Tady v prodejní sekci se Black Bay vyskytují celkem často za slušnej peníz. A jak se na takovéhle ověřování AD tváří? Nedovedu si to představit přijít do zlatnictví a říct dobrý den.. mám dotaz jsou tyhle hodinky pravé? Příjde mi to tak trošku trapné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malacko Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 A proč by to mělo být trapné? Nechat si u AD ověřit pravost.. Nějak nechápu.Je to běžná praxe, když člověk kupuje dražší hodinky a nezná prodávajícího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 V 3. 6. 2016 v 12:58, Ronin13 napsal: A jak se na takovéhle ověřování AD tváří? Nedovedu si to představit přijít do zlatnictví a říct dobrý den.. mám dotaz jsou tyhle hodinky pravé? Příjde mi to tak trošku trapné...do zlatnictví určitě ne, ani normální hodinář ti nepomůže. Ověření dělají u autorizovaných prodejců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 V 3. 6. 2016 v 13:21, financ napsal: do zlatnictví určitě ne, ani normální hodinář ti nepomůže. Ověření dělají u autorizovaných prodejců... a když zjistí padělek tak už ho nevrátí a rozklepají z něj nejtek...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Straspole, já myslím, že pokud něco takového zjistí, tak ti to vrátí, je to přece jenom tvůj majetek i přesto, že se jedná o fake. Jen tam raději znovu nechoď :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Nevrátí pouze kradenou věc, na fejky jsou určitě zvyklý a mají už naučené slovní spojení " mám pro vás nemilou zprávu...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 V 3. 6. 2016 v 15:10, Josef01 napsal: Nevrátí pouze kradenou věc, na fejky jsou určitě zvyklý a mají už naučené slovní spojení " mám pro vás nemilou zprávu...." nebo něco jako u LV větu "pravost kabelky neoverujme ale prosíme abyste s tím co máte na ramenou opustila prodejnu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 V 3. 6. 2016 v 15:10, Josef01 napsal: Nevrátí pouze kradenou věc, na fejky jsou určitě zvyklý a mají už naučené slovní spojení " mám pro vás nemilou zprávu...." Byl jsem svědkem jak v Koscomu vyperixodované blondýně v růžovém řekli tuto větu ale že baterku vyměnili, na což suše odpověděla, "já vím". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 V 3. 6. 2016 v 13:46, ron napsal: Straspole, já myslím, že pokud něco takového zjistí, tak ti to vrátí, je to přece jenom tvůj majetek i přesto, že se jedná o fake. Jen tam raději znovu nechoď :-)Já vím ale ta představa byla luxusní, chvilku jsem si ji hýčkal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Doufám, že tu jejich naučenou větu neznáte z vlastní zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 jj, kvalita zpracovani je cim dal lepsi https://www.youtube.com/watch?v=XPvxNqqVVgU https://www.youtube.com/watch?v=NbhHDswgvdQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se